Dilara Doğan Peş peşe moda
HABERİ PAYLAŞ

Peş peşe moda

Artık moda olan her şeyi herkes hiç gocunmadan peş peşe giyiyor. WhatsApp grupları olduğunu düşünmeye başladım. “Ben sıramı savdım, sen giy” yazıyor olabilirler birbirlerine. Bu elbisenin mavisini geçtiğimiz günlerde sırayla üç dört kişi giydi. Bu hafta beyazı çıktı meydana. Tamam yine giyin ama arada uzun boşluklar bırakın. Hailey’e mi daha çok yakışmış yoksa Buse Terim’e mi? Tarzında anketler çok moda oldu bu aralar. Herkes ayrı taşıyor, herkese ayrı yakışıyor. Bırakın bu anketleri.

NEREYE GİDİYORDU?

Haberin Devamı

Yonca Evcimik, “Akşama hazırdı ve gidiyordu” notuyla paylaştığı fotoğrafındaki bu kostümüyle nereye gidiyordu acayip merak ettim. Pullu şortuyla karın kasları müthiş tezat. Belden yukarısı spora beş kala, belden aşağısı kadınlar matinesi. Sandaleti trend diye almış belli ki ama şort “Benim zamanım çoktan geçti” diye haykırıyor. Yıllar geçiyor, Yonca Evcimik değişiyor ama bir yerlerden “Aboneyim abone” durumu mutlaka çıkıyor.

Peş peşe moda

EN GÜZEL BLOGGER

55 yaşında bir blogger, bu hafta sosyal radarıma yakalandı. Hem de ne yakalanmak, ilk paylaşımına kadar indim. Grece Ghanem gardırobunda yaşıyormuş. Fazlasıyla belli oluyor. Yemeğini bile orada yiyor olabilir. Modanın yaşı yoktur deriz hep ama bu başka bir şey. Hele o derin sırt dekolteleri, duruşu, tavrı... Modanın her dokusunu, yaşına adapte etmiş ve her şeyi hiç çekinmeden kullanıyor. Artarak çoğalın efendim.

Bİ’ SEN EKSİKTİN

Bikini ve mayolarımızla plajlarda sosyalleşirken güneş kremlerimizi, güneş sonrası kremlerimizi vücudumuzdan eksik etmiyoruz. Ee tabii tatile çıkarken her bir noktası için ayrı kremler taşıyan kadınlar da var. İşte tam olarak onlara göre bomba bir şey çıkmış. Popo maskesine eminim daha önce hiç sahip olmamışlardır. Kardashian’ların bu favori maskesi, nem uygulayıp, cilt üzerinde sıkılaşma sağlıyormuş. Dilerim ülkemize çabuk gelir çünkü herkesin poposu bu şımarıklığı hak ediyor.

Peş peşe moda

YARATICILIK DİYE BUNA DERİM

Ayakkabı tutkusu olan arkadaşlarınızla hemen bu görselleri paylaşın. Müthiş yaratıcı değil mi? Rus sanatçı Elizaveta Litovka’nın uygun fiyatlı ayakkabı tasarımları. Kilosu beş liraya alınmış bir domatesten spor ayakkabı, patlıcandan şık bir stiletto, patatesten sandalet. Tutumluluk diye buna derim ben.

Haberin Devamı

Peş peşe moda

Sıradaki haber yükleniyor...
holder