Dilara Doğan Photoshop sever makyaj artistleri
HABERİ PAYLAŞ

Photoshop sever makyaj artistleri

Meryem Uzerli, makyajı ve photoshop’u bol bir fotoğraf serisi paylaştı. Makyajını yaparken yeni trend, gözleri çekik gösteren şeffaf bantlardan kullanılmış. Takma saç yoğunluğu, gözlere yapılan vurgu bana Hürrem rolünü hatırlattı. Müthiş görünüyor. Makyaj artistleri photoshop uygulamaları sayesinde ücretlerini iki katına çıkardı. Makyajıyla yüzü yeniden boyutlandırdığını düşündüğümüz birçok makyaj sanatçısı, bu boyutu photoshop’la veriyor. Yani Meryem Uzerli’yi bir ihtimal sokakta görürseniz böyle bir performans beklemeyin diye söylüyorum.

Haberin Devamı

Photoshop sever makyaj artistleri

HOŞ GELDİN BEBEK

Dünyaca ünlü blogger Chiara Ferragni ve eşi İtalyan Rapçi Fedez’in ikinci çocukları Vittoria sonunda dünyaya geldi. Bebek doğalı bir hafta olmadan sayısız Instagram paylaşımının içinde yer aldı. Chiara’nın doğum anındaki makyajı takipçilerine dert oldu. Simli kahverengi farına kadar hazır bir şekilde bebeğini bekliyordu. Makyajsız poz verip Instagram ana sayfa düzenini bozamazdı.

Photoshop sever makyaj artistleri

ÖZGÜVENİN NE OLDUĞUNU HATIRLATALIM

Ünlü blogger’ımız Rachel Araz, Refik Anadol sergisinde blogger’lığının kudretli yetkisine dayanarak her açıdan pozlarını Instagram hesabında paylaştı. Aynı gün basına verdiği fotoğrafla, kendi paylaştığı fotoğraf arasında uçurum vardı. Sempatik yorumlarıyla bilinen Rachel, küçük çocuğunun peşinde koşmaktan bu hale geldiğini söyledi. Bu esprili yaklaşımı ‘özgüven’ olarak yorumlandı. Asıl özgüven “Kim fotoğraflarını bazı filtrelerden geçirip koymuyor ki” demek olurdu. Kaçan keçileri bile kovalasanız bu derece dağılmazsınız diye düşünüyorum. Her halinizle güzelsiniz!

Photoshop sever makyaj artistleri

Sıradaki haber yükleniyor...
holder