Dilara Doğan Plajların yıldızları
HABERİ PAYLAŞ

Plajların yıldızları

Yeni normali plajlarda karşılayan ünlü isimler plaj şıklıklarıyla göz kamaştırıyor. İşte karşınızda 2020’nin sahillere damga vuran isimleri ve plaj trendleri…

KUSURSUZ VE RENKLİ

Dila Tarkan’ın kendini unicorn’a (tekboynuzlu at) benzettiği bu fotoğrafı büyük beğeni topladı. Eee beğenisi çok olan fotoğrafın eleştirisi de çok olur tabii. Biz tıpkı Dila gibi eleştirilere kulak asmadan devam edelim. Kusursuz fiziği ve sezonun trend renklerinin birleşiminden oluşan mayosuyla harika görünüyor. Mayonun kenarındaki halkalar sezon bikini ve mayolarının olmazsa olmazı. Gözlüğü de pek yakıştırdım.

Haberin Devamı

Plajların yıldızları

DEDİĞİ KADAR VARMIŞ

Ivana Sert, geçtiğimiz haftalarda yaptığımız röportajda vücudunun en iyi halinde olduğunu söylemişti. Dediği kadar varmış. Karın ve bacak kasları, çoğumuzun aksine “Tüm karantinayı spor yaparak geçirdim” diyor adeta. Bikini tercihini kendisine çok yakıştırdım. Mavi ve yeşiller bu sene her yerde. Göz motifli kolyesi şu sıralar en sevdiğim aksesuarlardan.

Plajların yıldızları

BİRİ CESARET Mİ DEDİ?

Model Şevval Şahin’in bikinili pozları dillere destan olmuş durumda. Hatta çok sayıda sosyal medya hesabı Şevval Şahin mi? Kendall Jenner mı? anketleri yapıyor. Kimisi bu kıyaslamayı komik bulsa da Şevval’in Kendall’dan hiçbir eksiği yok gibi duruyor. Bikini tercihine gelince. Ultra cesaret istiyor. Özellikle bu avuç içi kadar olan bikini altları dünya trend’lerinde ilk sıralarda. Şevval’de bu tür bikinilerin her rengi mevcut. Yakışan giysin tabii.

Plajların yıldızları

LEOPARIN GÜCÜ

Yaz mevsimini doya doya yaşamak için doğmuş Eda Taşpınar. Karantina boyunca ne yaptı ne etti çatıda güneşlendi. Hepimiz beyazken o haziranı bronz teniyle karşıladı. Ona en çok minicik ve kenarı bağlamalı bikinileri yakıştırıyorum. Özellikle bu leopar desenli bikinisi bu yazın en çok tercih edilen desenlerinden. Eee tabii bu bikinin hakkı kırmızı bir gömlekti.

Plajların yıldızları

KLASİK VE SADE

Hayranlık uyandıran tarzıyla dikkat çeken Nur Bilen Yavuzer, kendisine ait Beauty Omelette tasarımı bikinisiyle kusursuz görünüyor. Bikiniyi kadınlara dayatılan tüm güzellik algılarına tepki olarak giyip sembolikleşmesini sağlayan oyuncu, Leila Diniz ve 40’lı yıllarda bikinili, mayolu modellerle yaptığı olay yaratan kapak fotoğraflarıyla plaj giyimine yön vermiş isimlerden biri olan editör Diana Vreeland’in isimleri verilmiş tasarımlara.

Haberin Devamı

Plajların yıldızları

SPOR TERCİH

Oyuncu Sedef Avcı, Louren tasarımı spor, rahat ve göz kamaştıran bir bikiniyle karşımızda. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Louren’in en sade modelini tercih etmiş Sedef Avcı. Bu renkleri ona çok yakıştırdım. Bikini üstündeki altın rengi fermuar detayı süper kullanışlı. Harika bir konfor sağlıyor. Yüksek bel bikini altları da altın çağını yaşıyor. Mutlaka bir tane alın. Hem rahat hem trend.

Plajların yıldızları

İDDİALI AMA YORGUN

Serenay Sarıkaya, aynadan kendisini çektiği fotoğraf karesiyle sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’la havuzda bikiniyle görülen Serenay Sarıkaya çok konuşulmuştu. Ne yalan söyleyeyim kilo almış gibi görünüyordu ama olsundu. Ben hâlâ kusursuz olduğunu düşünüyorum.

Kendisi de kusursuzluğuna vurgu amaçlı paylaştı bu fotoğrafı sanırım. Altındaki şortu hiç sevmedim. Azıcık göbeği bile kaldıramayacak cinsten bir mayo tercih etmiş. Kenardan taşmış yağ görüntüsü için birebir. Tercih iddialı ama Serenay yorgun.

Haberin Devamı

Plajların yıldızları

Tasarımcı Tuğba Kuzdere’den adım adım 2020 plaj trendleri

1) Bu yaz her zamanın kral ve kraliçesi siyah ve beyazı sıkça göreceğiz. Ve tabii neon renkler her yerde.

2) Altın ve gümüş de alternatif olarak yerini alıyor.

3) Desenli pareo ve kaftanlar yine çok moda. Bunun yanı sıra tamamlayıcı güneş gözlükleri ve hasır şapkalar da revaçta.

4) Mayolarda düşük omuzlar ve sporcu trendi öne çıkıyor.

5) Bikinilerde ise 80’lere dönüş var. Bacak kesimleri daha derin ve büzgülü kumaşların sıkça kullanıldığını görüyoruz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder