Dilara Doğan Sevgilime ne alsam?
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilime ne alsam?

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı gün kaldı. Sevgilisine ne alacağını bulamayanları buraya alalım.

Kadınlara ne alınır?

BİR YUDUM GÜZELLİK

Tod&Co’nun satışa çıktığı gibi tükenen, tasarım bardaklarından en sevilen modeli 6 Şubat Cumartesi akşam saat 22.00’de satışa çıkacakmış. Mutlaka bu fırsatı yakalayın. Sevgiliniz kahvesini yudumladığı bu bardağa bayılacak.

Sevgilime ne alsam

SEVDİĞİNE ÖZEL KOLYE

Luzdemia, ikonik stili ve özel tasarım ürünleriyle sevgilinizi özel hissettirecek. Detaylarında zarif dokunuşlar olan, geometrik ve minimal el yapımı kolyeleri dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sevgilime ne alsam

BU ÇANTA BAŞKA

Her kadının çanta tutkusu vardır. Baget şekli, sayısız renk varyasyonu ve hiçbir zaman eskimeyecek tarzıyla ‘ugly-chic’ tanımını tekrardan gündeme getiren ‘Manc’ çantalara bakmanızı öneririm. Bu tasarım çantalar, farklı şekilde takılabiliyor.

Sevgilime ne alsam

KULLANDIKÇA SİZİ HATIRLASIN

Sezon trendlerine yön veren ürünler, her biri ayrı performansa sahip kırmızı rujlar, mis kokulu parfümler, porselen etkisi yaratan fondötenler ve pudralar, ışıltılı ojeler, bakışların cazibesini arttıran maskaralar... Flormar’ın bu ürünlerine karşı koyabilecek bir sevgili yoktur. Sevgiliniz kullandıkça sizi hatırlasın.

Sevgilime ne alsam

Erkeklere ne alınır?

KOCA BEBEKLER İÇİN

Yetişkinler için olan 9000’den fazla parçaya sahip legoları hem sevgilinizle birlikte keyifli vakit geçirerek yapacaksınız hem de bittiğinde odasında dekor olacak. Baktıkça sizi hatırlayacak.

Sevgilime ne alsam

BİR KUTU MUTLULUK

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyorsa eğer bu hediye sevgilinizi epey etkileyecek. İçi çilek, dışını istediğiniz gibi harflerle, şekillerle ve renklerle süsleyebileceğiniz fruitto’lara göz atın.

ANLAMLI ARMAĞAN

Herhangi bir vintage dükkanına gidip sevgilinizin stiline en uygun olduğunu düşündüğünüz vintage bir gözlük satın alın. Geçmişi yıllar yıllar öncesine dayansın. Hediyeyi anlamlı kılan da bu olacak zaten. Sonrasında dilerse eğer camını değiştirerek kullanabilir.

Sevgilime ne alsam

Sıradaki haber yükleniyor...
holder