Dilara Doğan Sezonun favori 10 aksesuarı
HABERİ PAYLAŞ

Sezonun favori 10 aksesuarı

KADİFE OLAN HER ŞEY

Kış geldiyse kadife yüzünü gösterir. Kadife detaylar gün yüzüne çıkar. Hele koyu kahve ve koyu yeşilse bu kadife, tadından yenmez. Kadife bir blazer ya da kadife bir pantolon. “Benlik değil” demeden önce deneyin.

Sezonun favori 10 aksesuarı

ZİNCİR DETAYLARI

Kalın zincirler sezona adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. İster kalın zincir kolye, ister ayakkabınızda zincir detayı, ister çanta askısı olarak kullanın ama mutlaka kullanın.

Sezonun favori 10 aksesuarı

İNCİ ASİLEŞTİ

Romantik ve değişmeyen trend inci... Her daim zarif görmeye alıştığımız inci bu kış biraz asileşti. Özellikle deri parçalarla çok iyi gidiyor. İnciye kombinlerinizde yer verin.

Haberin Devamı

Sezonun favori 10 aksesuarı

SAÇ BANTLARI

Saç bantları yazın takılır diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu kış saç bantları her yerde. Kulaklar artık üşümeyecek. Sıradanlıktan sıkılanlar için hoş bir alternatif.

Sezonun favori 10 aksesuarı

YAĞMUR ÇİZMELERİ

Hunter yağmur çizmeleri bir döneme damgasını vurmuştu. İşte o çizmeler geri döndü. Bu sezonun gözdesi ise Ganni’nin yeşil, uzun yağmur çizmeleri. 2300 lira olan Ganni çizmeleri bulmak epey güçleşti. Muadillerini satan birçok dükkan bulabilirsiniz.

Sezonun favori 10 aksesuarı

ÇAPRAZ ÇANTALAR

Çapraz takılan çantaların modası asla geçmiyor. Dior’un 30 bin liralık Bobby modeli çantaları bu trend’i tekrar şahlandırdı diyebiliriz.

Sezonun favori 10 aksesuarı

PELUŞ ÇANTA

Oyuncak gibi durduğuna hiç bakmayın. Birkaç haftaya herkesin elinde olacak. Özellikle Fineapple’ın yeni çıkardığı zebra desenli peluş çantaya bayıldım. Çantaya bakarken peluş ceketlerine de bakın mutlaka. Onları da bu sezon sıkça göreceğiz.

Sezonun favori 10 aksesuarı

PLATFORMLU SPOR AYAKKABI

Kalın ve beyaz tabanlı Converse modeli ayakkabılar bu kış çok tercih ediliyor. Bu trend’in en büyük avantajı, spor ayakkabıyla kendini kısa hissedenleri şaha kaldırıyor.

TAK TAKIŞTIR

Takı deyince orada duracaksın. Kışın kararan havaya inat, takıp takıştıracağız. Kolyeler, bileklikler havada uçuşacak. Devasa küpeler sezonun en havalısı. Küpenizi eşli takma derdiniz yok. Farklı farklı takın çıkın. Kulak kıkırdağı delik olmayanlar için de harika earcuff modelleri var.

UZUN VE RENKLİ ÇORAPLAR

İstediğiniz kadar siyah çorap alın. O çoraplar bir şekilde biter. Eşler kaybolur, sayıları azalır, düzen bozulur. Bu kış dolabınızda renkli ve eğlenceli çoraplara yer açın, eğlenceli çorabınızın ayakkabınızdan gözükmesinden utanmayın. Özellikle pek tercih edilmeyen, uzun beyaz çoraplarınızı vicdanınıza kadar çekin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder