Dilara Doğan Son jean ceket günlerinin tadını çıkar
HABERİ PAYLAŞ

Son jean ceket günlerinin tadını çıkar

Sıcak havanın son demlerini yaşıyoruz. İncecik kıyafetlerimiz yerini, kalın kazaklara, montlara bırakacağı için mutsuzuz. Sabahın erken saatlerinde evden çıkarken donuyoruz.

Öğlene doğru bir ter basıyor, ara ara üşüyoruz derken ne giyip çıkacağımız hakkında hiçbir fikrimiz yok. O kalın montlara henüz hiçbirimiz hazır değiliz. Tam böyle anların kurtarıcısı kısa jean ceketler imdadımıza yetişiyor.

Hem sezonun hem gönlümün trendi. Jean her ortama, her renge, her kombine kolayca adapte oluyor. En çok bu özelliğine hayranım zaten. Üşüyünce at omuzlarına, terleyince çıkar tak beline.

Haberin Devamı

Son jean ceket günlerinin tadını çıkar

Bir beden büyük olsun

Geçtiğimiz hafta şehrimizden sert bir moda rüzgarı geçti. Moda Haftası’nda izlediğim tüm defilelerde tasarımcılar jean etkisine sıklıkla yer vermişlerdi. Özellikle Deniz Berdan ve kızı Begüm Berdan’ın markası ‘DB Berdan’ın tasarımlarında kombinler hep jean parçalarla tamamlanmıştı.

Demem o ki jean bir yaşam tarzı, olmazsa olmazdır. Bu kısa ceketler sizi hem cool, hem salaş hem derli toplu gösteriyor. Hadi, güneş bizi terk etmeden gidin alın. Bir beden büyük alın, hem böylesi moda, hem seneye de giyersiniz.

Son jean ceket günlerinin tadını çıkar

Zamansız parçalar

Ünlü tasarımcı Ayşe Burcu Kaya, zarif ve zamansız modellerden oluşan yeni koleksiyonu ‘Timeless’ı Acarkent’teki yeni showroom’unda tanıttı. Özellikle tüvit ceketleri herkesin dilinde. Tüm dizi oyuncularının, blogger’ların ve ünlü isimlerin üzerinde. Beykoz Acarkent’e yolunuz düşerse bir bakın derim.

Çay ağacı ve mucizesi

Çay ağacı yağının mucizesine inananlardanım. Organik çay ağacı yağı, çay ağacının yassı yapraklarından damıtılma yoluyla elde edilen esans bir yağ. Siyah noktaların görünümünü azaltıyor.

Cildin PH seviyesini dengeliyor. Cilt kızarıklıklarını azaltıyor. Daha temiz ve pürüzsüz bircilt yaratıyor.Aknelekelerinin giderilmesine yardımcı oluyor.

Duydum ki The Body Shop ikonik cilt bakım ürünü çay ağacı yağı ailesine yepyeni birürüneklemiş. ‘Do it yourself’ (Kendin Yap) trendine uyarak yeni bir soyulan maske çıkarmışlar. İçinde çay ağacı olan her şey bence denemeye değer.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder