Dilara Doğan Stil ikonu Prenses Diana'ya özel koleksiyon
HABERİ PAYLAŞ

Stil ikonu Prenses Diana'ya özel koleksiyon

Tasarımcı Ayşe Burcu Kaya’yla sonbahar-kış trend’lerini ve Prenses Diana’nın stiline vurgu yaptığı yeni koleksiyonu ‘Di Forever’ı konuştuk.

Stil ikonu Prenses Dianaya özel koleksiyon

Yazı kapattık. Bu sene sonbahar ve kış mevsimlerinde hangi parçalar ön plana çıkacak?

Renk renk maskulen smokin takımlar, color block krep parçalar, uzun uçuş uçuş elbiseler ve zamansız, üste fit oturan tüvit ceketleri sıkça göreceğiz.

“Bu kış dolabınıza mutlaka katın” dediğiniz bir renk var mı?

Fuşya ya da pembe tonları. Pembeden neona dönen bir skalada hangisi sizin ten renginiz ve saç renginiz ile bütünleşiyor ise dolabınıza mutlaka eklemelisiniz.

Haberin Devamı

Bu sonbahar-kış sezonunu diğer sonbahar-kış sezonlarından ayıran en belirgin fark ne olacak?

En büyük fark renklilik. Bu sezon renkler extra öne çıkacak. Renkler, pandemiden bu yana insanların içindeki duygu boşluğuna ve depresif ruh haline iyi gelecek.

Prenses Diana’nın stiline vurgu yaptığınız ‘Di Forever’ koleksiyonunuz büyük ses getirdi. Koleksiyonun çıkış hikayesini sizden dinleyelim...

Bu sene Diana’nın ölümünün 25. yılı olduğu için hem onu anmak hem zamansız olana vurgu yapmak istedim. Klasiği modern ile harmanladım. Bugüne kadarki koleksiyonlarımda bulunan zamansız giyilebilecek parçalarla, bu koleksiyonun mottosunun çok paralel olacağını düşündüm.

Neden Prenses Diana?

Çünkü Diana, zamansız bir stil ikonu. Asla eskimeyecek kadar güzel, özgün… Pırıl pırıl gülümsemesi, içtenliği, yardımseverliği, kırılgan çocuk ruhu ve giyim konusundaki iyi seçimleri ile yaşadığı, kısa süre içinde tüm gönüllere taht kurmuş bir kişi. Onun stilini kendi ruhum ile çok örtüştürüyorum.

Stil ikonu Prenses Dianaya özel koleksiyon

NET VE DİK DURUŞUN TASARIMA BÜRÜNMÜŞ HALİ

Prenses Diana’nın stili size neler hissettiriyor?

Vanity Fair gecesine katılacağı zaman etkinliğe saatler kala kıyafetini değiştirmek istediğini ve Prens Charles’ın BBC’ye yapacağı açıklamanın kendisinin zaferi ile sonuçlanacağını önceden sezinleyerek, daha sonra meşhur ‘intikam elbisesi’ olarak adlandırılan siyah straplez elbiseyi giymek istediğini belirtmiştir.

Oysa bu elbise Diana’nın dolabında üç sene boyunca giymeye cesaret edemediği bir elbise iken; o gece seksi bir elbiseden çok daha fazlası olarak Lady Di’nin ortaya koyduğu net ve dik duruşun tasarıma bürünmüş hali olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Bu bağlamda bize hissettirdiği stil tüyosu, içinde kendini güçlü hissettiğin ve seninle bütünleşen güzel bir gülümsemenin en iyi stil önerisi olduğu…

Haberin Devamı

Stil ikonu Prenses Dianaya özel koleksiyon

Sıradaki haber yükleniyor...
holder