Dilara Doğan Stil sahibi bir kadın kimseye benzememeli
HABERİ PAYLAŞ

Stil sahibi bir kadın kimseye benzememeli

Tasarımcı Mert Aslan’la bu yazın trend’lerini konuştuk. Tatil bavulunuzu hazırlamanıza yardımcı olacak tüyolar sizi bekliyor... Güneş yüzünü göstermeye başladı.

Bu yaz bizi hangi renkler kucaklayacak? Bu yaz kivi yeşilleri ve zümrüt yeşillerine kraliyet mavileri ve uçuk maviler karışıyor. Ayçiçeği sarıları, mercan ve safran gibi sıcak tonlar, şeker pembeleri ve fuşyalarla buluşuyor.

2022 yaz tatili bavulunun olmazsa olmazları neler? Beyaz gömlek, denim bermuda, jarse elbiseler, romantik güpürler, payetli atlet ve şortlar, desenli gömlek elbiseler ve ister plajda ister akşam kombiniyle giyilebilecek mayolar olmazsa olmaz.

Haberin Devamı

Stil sahibi bir kadın kimseye benzememeli

ADL Night Zoom koleksiyonunuz epey ses getirdi. Koleksiyonu hazırlarken nelerden ilham aldınız?

Kadının gücü ve ihtişamı bu koleksiyonun odak noktasında. Günümüzde hâlâ maalesef kadınların her anlamda kısıtlanan özgürlüklerinden bahsediyoruz. Çözülecek onca dert ve sıkıntı varken kılık kıyafetlerini tartışıyoruz. Bu koleksiyonu tüm zorluklara ufak bir es verip kendisini partinin yıldızı hissetmek isteyen ve dans pistinde tüm ilgiyi üzerine çeken kraliçelere adadım.

Stil sahibi bir kadın kimseye benzememeli

BİSİKLETÇİ TAYTLARDAN KURTULUYORUZ

“Mutlaka vedalaşın” dediğiniz bir parça var mı?

Bisikletçi taytlarından yavaş yavaş kurtuluyoruz.

Stil sahibi bir kadın baştan ayağa nasıl olmalı?

Kimseye benzememeli. Stil sahibi olmakla trend’lere uygun giyinmeyi ya da şık olmayı karıştırmamak gerek. Stil sahibi olmak sadece modayla ilgili bir kavram değil. Konuşmanız, elinizin bir hareketi, yürüyüşünüz, şalınızı kullanma şekliniz insanlara sizi anımsatan en ufak detay, stilin temelini oluşturur. Stil tavırdır.

“Dünden bugüne moda” diye başlayan bir cümleyi nasıl bitirirsiniz?

Değişmeyi hiç bırakmadı.

Stil sahibi bir kadın kimseye benzememeli

GÖSTERİŞLİ TAKILARA HAZIR OLUN

Tasarladığınız mücevherleri Bella Hadid, Katy Perry gibi dünya çapında ünlü birçok isimde gördük. Bu başarıyı neye bağlıyorsunuz?

Ninon’u yaratırken 80’lerin gösterişli DNA’sının ve Hollywood’un altın çağının yanısıra bu toprakların dört bir yanındaki tılsımlı kültürlerden ilham aldık. Çabamız daha günlük mücevherler yaratmak değil; aksine en sade kombini bile yükseltip parlatacak parçalar yaratmak oldu. Gördüğümüz ilgi yüzde 100 bu topraklarda üretilen bir marka için gurur verici.

Haberin Devamı

Bu sezonun takı trend’leri arasında neler var?

Renklerin gücünü sonuna kadar hissettiğimiz bir sezon yaşıyoruz. Gösterişli parçalar, parlak kristaller, yarı değerli taşlar, cam boncuklar, rafya ve hasır tasarımlar bu sezonun gözdeleri.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder