Dilara Doğan Takibe takip
HABERİ PAYLAŞ

Takibe takip

Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, oyuncu Demet Özdemir’i Instagram’dan takibe almış. Hiç şaşırmadım desem yeridir. Jessica Alba’nın, Yasemin Özilhan’ı takibe almasına daha çok şaşırmıştım. Yıllar yıllar önce Hülya Avşar kendi programında Ricky Martin’in poposuna dokunduğundan beri, Ricky Bey bizden biri gibi gelir hep bana. Demet Özdemir durur mu? O da hemen basmış geri takibi. Merak ettiğim tek nokta, bizimkiler yabancı ünlülerle takipleşince ilk kim DM’den yazıyor? “Hello” falan diye mi giriliyor konuya? Gerçi, takip yani ilk adım Ricky’den geldi diye, Demet seri like’a düşüp, herhangi bir story’e de alev emojisi göndermiştir çoktaaaan.

Haberin Devamı

Takibe takip

Olmuyorsa zorlamayalım

Şarkıcı Edis ve Gülşen’in yeni single fotoğrafları, çekiş açısından mıdır nedir bir tuhaf. Sanırım her şey Gülşen’in bacak boyunu uzun göstermek için tasarlanmış ama sırf bu yüzden, Edis’in Balenciaga marka botlarıyla ayakları 52 numaraya ulaşmış. Gülşen’in üst tarafını Lady Gaga alt tarafını Safiye Soyman gibi giydirmişler. Fotoğraftaki uyumlu tek nokta saç renkleri. İkisine de ayrı ayrı bayılırım o ayrı ama birlikte olma çabaları biraz fazla cool’luk içeriyor. Olmuyorsa zorlamamak lazım. Yine de siz bilirsiniz...

Takibe takip

Kıskanmayın kıskanmayın

Şarkıcı Dua Lipa’yı müthiş beğeniyorum. Kaşı, gözü, fiziği, tarzı her şeyiyle hayranıyız. Hiçbir zaman sıska bir tip olarak çıkmadı karşımıza. Etine dolgun bir yanı hep vardı. Kara kaş, kara gözünden ötürü kendisini, bizim buraların insanına benzetiyorlar. Esprili paylaşım yapan sayfalarda, Dua Lipa’yı halay başı olarak görmüşlüğüm bile var. Dua’mın üzerine kilo konusunda bu hafta yine epey gidildi. Instagram dünyasında hepimiz inceyiz dostlar, bunu artık kabul edelim. Doğru açımızı hepimiz az çok biliyoruz. Belki kadın bir gece önceden ödemli, sevgilisiyle yürüyüşe çıkmış. Bilemeyiz... Hep Instagram pozlarındaki gibi nasıl olsun? Rahat bırakın etine dolgunları!

Takibe takip

Sıradaki haber yükleniyor...
holder