Dilara Doğan Uyumun psikolojik açılımı
HABERİ PAYLAŞ

Uyumun psikolojik açılımı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti uyumlu giymeyi pek seviyor. Bu uyuma oğulları Karan’ı da dahil etmişler. Bunu hangi psikolojiyle yapıyorlar çok merak ediyorum. Eşlerdeki giysi uyumu sevdasının psikolojide kesinlikle bir açıklaması vardır. Belki de uyumlu bir çift değillerdir aslında da onu kamufle ediyorlardır. Kim bilir? Açıklaması her ne olursa olsun sıkıcı ve fazla zorlama durduğu müthiş belli.

Uyumun psikolojik açılımı

NE KONUŞTUK AMA!

Bu hafta şüphesiz en fazla Serenay Sarıkaya’nın Maldivler tatilini konuştuk. Kiminle gittiği merak konusu oldu. Sonrasında annesiyle gittiğini açıklayınca herkes derin bir nefes aldı. Serenay Sarıkaya’nın fotoğraflarının açısından ve çekim kalitesinden annesiyle tatilde olduğu gayet açık ve netti halbuki. Kiminle olduğu merakı bittikten sonra takılarına sardık.

Haberin Devamı

Burnundaki piercing’i, yüzükleri ve küpesiyle sosyal medyada epey yorum aldı. Yüzüklerin tanesinin 20 bin TL olduğunu düşünürsek, konuşulmayı hak eden bir görsel şölen olduğunu söyleyebiliriz. Yorumları okuduğum kadarıyla burnundaki pek sevilmemiş. Serenay’ın da çok umurunda. Yeni açmış bir çiçek gibi duru güzelliğiyle yaşıyor hayatını doya doya.

Uyumun psikolojik açılımı

HİÇ BEĞENMEDİM

Louis Vuitton’un 2021 ilkbahar/yaz koleksiyonunda görücüye çıkan Coussin model çantası bu hafta dünyaca ünlü blogger’lar sayesinde hızla tüketildi. Çantayı hiç beğenmedim dersem başıma bir şey gelir mi acaba? Hele gümüş rengi bir fecaat. Üzerine para verecek olsalar belki yeşil rengini takarım. Eminim bizimkiler de siparişlerini vermiştir. Takıp, poz vermek için sıraya girmişlerdir.

Uyumun psikolojik açılımı

YEŞİL KADIN

Vogue Rusya’nın mart ayı kapağı olan Irina Shayk, yeşiller içinde çıktı karşımıza. Bir insan yeşil saçla bile seksi olabilir mi? Olurmuş, hep beraber görmüş olduk. Çekimde Irina için sanal bir ev inşa edilmiş. Irina’yı bu yeşil dünyası içerisinde bile haftanın en güzeli seçmek boynumuzun borcudur.

Uyumun psikolojik açılımı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder