Dilara Doğan Yarı tutumlu çift
HABERİ PAYLAŞ

Yarı tutumlu çift

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin kombinleri bu hafta çok konuşuldu. Fahriye Hanım’ın montu 300 lira, ayakkabısı 11 bin 750 lira. Tam olarak denge kombini diyebiliriz. Çok genç ve dinamik duruyorlar. Fahriye Hanım’ın ayakkabısının küsüratından bile daha ucuz bir ayakkabı tercih etmiş koca yürekli Burak Özçivit. ‘Ben giymem, hanımım giysin’ durumu sezdim. Vans markasının ikonikleşmiş Old Skool modeli 400 lira. Burak Bey’in jean’i de epey dar bir model. Kendisi içinde rahatsa sorun yok ama dışarıdan bir göz olarak beni sıktı.

Haberin Devamı

Yarı tutumlu çift

BİRİNE BENZİYOR AMA...

Klaus Enrique, ilginç bir sanatçı. Kurumuş çiçeklerden ve meyvelerden değişik yüzler yaratıyor. Hayranlıkla dolaştım Instagram sayfasında. Özellikle muz, portakal kabukları ve papatyalarla ortaya çıkardığı portrelere bayıldım. Fotoğraftaki, portakal kabuklarından oluşan bu portreyi birine benzettim ama tam çıkaramadım. Siz bulursanız söylersiniz...

Yarı tutumlu çift

GÜLŞEN’İN AVM AŞKI

Gülşen neden bu kadar sık AVM’ye gidiyor ve biz neden bu kadar sık Gülşen’in AVM stilini yorumluyoruz? Bilinmezliklerle dolu bir denklem. Kendisini sokakta görsem şaşıracak duruma geldim. Gülşen’in kıyafetleri de hep aynı denklem üzerinden ilerliyor. Ceket ve terlikte tekrara düştü bu hafta. Çantasız bile görüldüğü oluyor. Elinde kahvesi, gözünde gözlüğüyle dolaşan Gülşen, sanki AVM’nin içinde uyuyor. Uyandığında da herhangi bir mağazaya girip kıyafetlerini değiştiriyor. Kıyafetlerim dolaba sığmamaya başlayınca ben de AVM’de uyuyacağım.

Yarı tutumlu çift

Sıradaki haber yükleniyor...
holder