Dilara Doğan Yatak odası kostümü
HABERİ PAYLAŞ

Yatak odası kostümü

Melisa Şenolsun, yeni evlenen yöresel bir çiftin yatak odasını andıran styling’iyle karşımızda. Üzerindekilerin markası Miu Miu. Bir servet değerinde olduğuna yemin edebilirim. Uzun zamandır, bundan daha çirkin çok az şey gördüm. Tarz desen değil, hoş desen değil... Pembe bir yastıkta kocayan çiftimizin gözü yaşlı.

Yatak odası kostümü

SAĞLIKSIZ GÜNAYDIN

GÜNAYDIN Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan’la ‘günaydın fotoğrafı’ paylaştı. Bu mutlu ailenin sabah keyfine pek sağlıksız yiyecekler ve içecekler eşlik ediyor. Instagram’da, özellikle ünlü ailelerin çocuklarını yalnızca ota, proteine ve sağlıklı içeceklere yönlendirdiğini görüyoruz. Burak Bey ve Fahriye Hanım, bu sağlık şovlarının aksine kola içiyor, hamburger ve patates yiyor. Bunu gören Karan, ayranla durur mu?

Haberin Devamı

Yatak odası kostümü

HAVALI GELİN

Hailey Bieber’a ‘son dönemin en ünlü stil ikonlarından biri’ desek yeridir. Ne giyse taklit ediliyor, ne taksa trend oluyor. Bu hafta katıldığı bir davette altın bilezikleriyle dalga konusu oldu. Kayınvalidesiyle, ilk altın günü deneyimi yaşayan bir gelinden hiçbir farkı yok. Kayınvalide komşulara, gelin de civardaki tüm yeni gelinlere havasını atıyormuşçasına doldurmuş kollarını...

Yatak odası kostümü

Sıradaki haber yükleniyor...
holder