Dilara Doğan Yaza giriş stilleri
HABERİ PAYLAŞ

Yaza giriş stilleri

Bu yaza her boyutta şortlar, renk renk takımlar ve çılgınca süslü takılar eşlik edecek. İşte karşınızda geçiş döneminin en sevilenleri.

ŞORTLU TAKIM

Kışın severek giydiğimiz pantolon-ceket takımlar yerini şort-ceket takımlarına bıraktı. “Şortla ceket mi giyilir?” demeyin. Mutlaka deneyin.

Yaza giriş stilleri

BİSİKLETÇİLER BURADA MI?

Bisikletçi şortları meydana çıktığına göre yaz yaklaşıyor demektir. Bu şortlar öyle bir sevildi ki giyen üzerinden çıkarmıyor. Bol tişörtlerle ve sweatshirtlerle çok cool oluyor.

Yaza giriş stilleri

RENKLİ DAMA

Haberin Devamı

Renkli dama pantolonları dünya markalarında sıkça görüyorduk. Bu sene tüm markalar tasarımlarında yer vermiş görünüyor. Kalıplarınızın dışına çıkın pembe damaya şans verin.

Yaza giriş stilleri

BABA GÖMLEĞI

Uzun ve oversize gömlekler bu ilkbaharın gözdesi. En güzel yanı her türlü kombine yakışması. En çok tercih edilen renkler arasında, yeşil, mavi ve pembe var.

Yaza giriş stilleri

JEAN BERMUDA

Jean şort sevmeyenlerin bile bu sene gözü alıştı. Her yerde karşımıza çıkıyor. Dolabınıza bir tane jean bermuda şort eklemenin tam sırası.

Yaza giriş stilleri

TAKILAR RENKLENDİ

Yaza yaklaşmanın en güzel yanı ojelerin ve takıların renklenmesi. Bu yaz renkler boyut atlayacak. Renk konusunda sınırsız yüzükler, kolyeler ve küpeler bizi bekliyor.

KEŞİF

BU JELİBON ÇOK BAŞKA

Kardashian’ların tüm dünyaya tanıttığı saçlara iyi gelen o mavi jelibonlar artık Türkiye’de. Bildiğiniz küçük, mavi ayıcıklı bir jelibon ama etkisi çok büyük. Klasik vitaminlerin aksine, sadece gerçek meyve suları ile tatlandırılır ve dünyanın ilk çiğnenebilir multivitamini olma özelliğini taşıyor. Sugarbear’ın yenilenen vegan formu tüm dünyada en çok satılan vitaminler arasında. Saçı güçlendirdiği kadar cilt ve tırnaklarda da mucize yaratıyor.

Yaza giriş stilleri

Sıradaki haber yükleniyor...
holder