Dilara Doğan Yeni yaşa uçaklı kutlama
HABERİ PAYLAŞ

Yeni yaşa uçaklı kutlama

Hadise, yeni erkek arkadaşıyla birlikte, Paris’te yeni yaşını kutladı. Sosyal medyanın gündemine oturdu. Pırpır uçaklı pastası 10 yaşına giriyormuş hissi verse de kendisi 36 yaşında. 590 bin beğeni alan fotoğraf serisi 4 bin kusur yorum aldı. Eğer kötü yorumlar silinmiyorsa kimseyi beğenmeyen Instagram heyeti Hadise’yi pek seviyor.

Yeni yaşa uçaklı kutlama

STİL DANIŞMANI ATANSIN

Fahriye Evcen, bu hafta Cadılar Bayramı’nı ‘Fahriyece’ kutladı. Pek zordur ama kendisi bu kutlamada bile rüküş olmayı başardı. Sarı tulumunun nereye geldiğinden pek haberi yok. Cadı şapkası ve asası, düşük bütçeli bir kostüm aksesuarı. Bu güzel kadına artık bir stil danışmanı atanmasını diliyorum. Bayramlara bile kendisi hazırlanmamalı.

Haberin Devamı

Yeni yaşa uçaklı kutlama

KUAFÖRÜNÜZ KİM?

Koskoca Angelina Jolie, kırmızı halıda mahalle kuaförünün bile yapmayacağı bir hatayla karşımızda. Mahalle kuaförlerine kurban olunmalı. Kim bilir bu saçları yaptırmak için nerelerden geliyordur star'ların kuaförleri. Versace elbisesiyle önden muhteşem görünen Angelina Jolie, arkasını dönünce göz kanatıyor. Dünya, tüm hafta boyunca bu yanlış takılan kaynaklı saçlarla dalga geçti.

Yeni yaşa uçaklı kutlama

Sıradaki haber yükleniyor...
holder