Dilara Doğan Yılbaşı akşamı kırmızıdan sıkılanlara şimdi yeni renkler deneyimleme vakti
HABERİ PAYLAŞ

Yılbaşı akşamı kırmızıdan sıkılanlara şimdi yeni renkler deneyimleme vakti

Her yılbaşı gecesi adet yerini bulsun diye giydiğiniz o kırmızı elbiselere, eteklere, bluzlara “Dur” deme vaktiniz geldi. Kırmızı olmadan da güzel geçecek geceniz, hiç endişelenmeyin. Klişelerden kurtulun, arkanıza yaslanın, farklı önerilere açık olun...

Yılbaşı akşamı kırmızıdan sıkılanlara şimdi yeni renkler deneyimleme vakti

DERİ PANTOLONSUZ OLMAZ

● Deri ve hayvan baskılı desenlerin asi ve yırtıcı kollarına kendinizi bırakmaya ne dersiniz? Yılbaşı gecesine bu ikiliyi çok yakıştırıyorum. Kendi başlarına o kadar iddialılar ki ne abartı bir makyaja ne de takıya ihtiyacınız olacak.

Haberin Devamı

YEŞİLİN BÜYÜSÜ

● Yıllardır yeni yıl ruhuna en çok yeşil rengi yakıştırıyorum. Hele bu yeşil parlaksa tadından yenmiyor. Yeşile kapanan kapılarınız varsa açın lütfen, hak ettiği ilgiyi verin artık şu renge.

KURTARICI KÜÇÜK SİYAH ELBİSE

● Siyah mini bir elbiseyle, her parti ortamına rahatça dahil olabilirsiniz. Partinin tarzına göre elbisenizi kombinlemek size kalmış.

● İsterseniz ten rengi bir stilettoyla isterseniz diz üstü çizmeyle... Yok benim için rahatlık şart derseniz de dilediğiniz bir sneaker’la kombinleyerek çabasız şıklığa rahatça ulaşabilirsiniz.

METALİK DOKUNUŞ

● Taş, pul, payet yılbaşı akşamı için çok sıradan bir seçimken metalik seçimler bu özel geceye çok yakışıyor.

● Alüminyum folyo gibi görünmekten korkup normal günlerde giymeye çekinenler, yılbaşı gecesinin folyosu olmak için kolları sıvasın.

KAZAK, ÇİZME RUHU

● Arkadaşlarla ev partisi modunun vazgeçilmez kombini; çizme ve uzun kazak. “Evde çizme mi giyilir?” demeyin hiç. Hatırlayın, ‘Aşk-ı Memnu’da Bihter, kaza geçirdiği zaman topuklu ayakkabı yerine evde çizmeyle geziyordu.

● “Tüm gece beni basar” diyorsanız fotoğraf çekildikten sonra atın kenara, giyin pofidik ev terliklerini. Oldu da bitti.

TRANSPARAN BİR AKŞAM

● Transparan bluzlar son dönemin ilgi odağı haline geldi. Bluzunuzun içine giydiğiniz bralet’lerle hem seksi hem tüm gece rahat hissedeceksiniz.

● Bluzun içinden görünen teninize, dağınık saçlarınız, natürel makyajınız, gecenin ilerleyen saatlerine doğru yükselen kahkahalarınız eşlik edecek.

Yılbaşı akşamı kırmızıdan sıkılanlara şimdi yeni renkler deneyimleme vakti

BİR BAŞKASIN KADİFE

Haberin Devamı

● Kadife, herkesin beğendiği ama tercih etmeye çekindiği bir kumaş. 2020’ye söz verin ve tüm çekincelerinizi geride bırakın.

● Kadifeye en çok yakıştırdığım renkler ise koyu yeşil ve bordo. Kış büyüsü ve yeni yıl ruhunu bir arada yansıtan kadifeyi, gösterişli aksesuarlarla, sezonun trendi taçlarınızla taçlandırın. Çam ağacının yanında poz vermeye hazırsınız.

Yılbaşı akşamı kırmızıdan sıkılanlara şimdi yeni renkler deneyimleme vakti

Sıradaki haber yükleniyor...
holder