Dilara Doğan Yükselen güzellik trendi: Baby face
HABERİ PAYLAŞ

Yükselen güzellik trendi: Baby face

Instagram filtrelerindeki gibi bir cilde sahip olmak için dünyaca ünlü star'ların ve şu anda ülkemizde birçok ismin yaptırdığı trend bir uygulama radarıma takıldı. Hazır yaz da geliyorken cildimizi sezona hazırlamak için vaktimiz daralıyor. Güzellik koçu Aylin Çetinkaya, Baby Face uygulamasını anlattı.

Son dönemin en trend cilt yenileme uygulaması Baby Face’i sıkça duymaya başladık. Birçok ismin gizli silahı olduğu söyleniyor. Bu işlem tam olarak nedir?

Baby Face uygulaması FDA onaylı Thulium Lazer teknolojisiyle ciltteki gözeneklerin sıkılaştırılmasında, yüzeysel lekelerin giderilmesinde, renk eşitsizliklerinin düzenlenmesinde, cildin daha canlı ve parlak bir görünüme sahip olmasında epey etkili bir yöntem. Baby Face, leke tedavisi, skar tedavisi ve anti-aging uygulamalarında çok hızlı ve etkin sonuçlar alınan cilt tedavi ve yenileme lazeri olarak biliniyor.

Haberin Devamı

Diğer cihazlardan farkı nedir?

Geleneksel olarak cilt yenileme için kullanılan karbondioksit ve erbiyum fraksiyonel lazerler gibi etki gösteren thulium lazer derinin üst tabakasını koruyarak etki sağladığından, diğerlerine kıyasla belirgin derecede daha hızlı iyileşme sağladığı için daha çok tercih ediliyor.

Yükselen güzellik trendi: Baby face

Kişi “Bebek gibi bir cilde sahip oldum” diyebiliyor mu seans sonunda?

Üç seansın sonunda diyorlar. Cildin üzerine renk eşitleyici BB krem sürmüşsünüz gibi oluyor. Bebek gibi bir cilde sahip olmak için 15 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanan Baby Face işlemi sonrasında herhangi bir acı, ağrı, kızarıklık olmadığı için günlük hayata kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün. Baby Face işlemi sonrasında ilk günlerde güneş koruyucu kullanmak önemli.

Sarışın olmaktan korkmayın

Esmerliğiyle tanıdığımız Emily Ratajkowski saçlarını sarı yaparak hepimizi şaşırtmıştı. Kérastase’ın özel açma işlemi sonrası bakım serisi Blond Absolu ile Emily Ratajkowski bile sarışın olmaya göze aldı. Yaz geliyor ve siz hâlâ sarışın olmaktan korkuyorsanız bu serum epey ilginizi çekecek. Yatmadan önce uygulanan Serum Cicanuit gece serumu, uykunun mucizevi etkisi ile ertesi güne daha güçlü bir sarışın olarak uyanmanızı sağlıyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder