Dilara Doğan Zayıflama uzmanı Özlem Posbaşoğlu: Mide ameliyatı olanlar insanlık dışı bir yöntemle zayıflıyor
HABERİ PAYLAŞ

Zayıflama uzmanı Özlem Posbaşoğlu: Mide ameliyatı olanlar insanlık dışı bir yöntemle zayıflıyor

Türkiye’ye yeni nesil zayıflama yöntemlerini getiren Özlem Posbaşoğlu’yla buluştuk. Çok sayıda ünlü isime kilo verdiren buzla zayıflatma yöntemini ve en çok ilgi gören gıda formatlama yöntemini konuştuk.

Zayıflama uzmanı Özlem Posbaşoğlu: Mide ameliyatı olanlar insanlık dışı bir yöntemle zayıflıyor

Son zamanlarda sosyal medyada sürekli sizi görüyorum. Özellikle doğum yapan ünlü isimleri tek seferde bile 8cm-10 cm incelterek gönderiyorsunuz. Bunu nasıl başarıyorsunuz?

Bu kişinin bize teslim ettiği yağ oranına bağlı. 38 beden biri gelir 4 cm incelir, 40 beden biri gelir 8 cm incelir. Biz, işlem uyguladığımız bölgenin %20 yağını donduruyoruz.

Haberin Devamı

En önemlisi kişiye zarar vermeden bu sonuca ulaşıyoruz. Dediğiniz gibi birçok ünlü ismin hamilelik kilolarını vermelerine yardımcı olduk. Hepsi eski formuna kavuştu. Özellikle Doğa Rutkay ve Hazal Kaya muhteşem oldu.

Nasıl bir işlem bu?

Ultrason seansı gibi yuvarlak bir başlıkla, masaj yöntemiyle yağları donduruyoruz. Vakumlama yapmıyoruz. Vücuda kimyasal şeyler enjekte etmeden, vakum kullanmadan, deriye zarar vermeden yağları dondurarak kıran bir zayıflama işlemi.

İlk seansta bile sonuç alınca kişi daha farklı bir motivasyonla bize gelmeye başlıyor. “Kilo problemim yok ama bazı bölgelerim incelmiyor” diyorsanız, dışarıdan bir müdahale mutlaka gerekiyor.

Çoğunlukla hangi bölgelerine yaptırıyorlar?

Bel çevresi ilk sırada, sonra gıdı, üçüncü sırada ise bacak ve basen bölgesi.

ÜÇ SEANSTA EN YOĞUN YAĞLARI VÜCUTTAN ATABİLİYORUZ

Seans sayısı kişiye göre değişiyor mu?

Minimum beş seans öneriyoruz. Aslında ilk üç seansta en yoğun yağları atıyoruz. “Bana 2 cm incelme yeter, tek seans yapalım” diyenler oluyor ama o mantıkla ilerleyemiyoruz. Bu uzun bir süreç ama tek seansta iyi bir sonuç çıkarma konusunda da iddialıyım. Eş değerimizi henüz bulamadım.

Bu cihazla nasıl tanıştınız?

2005 yılında 13 kişilik bir araştırma ekibine dahil oldum. O zamandan beri bu yöntemle çalışıyorum. Araştırma ekibinde olduğum için bu cihaz benim çocuğum gibi, kopamıyorum. O yüzden pazarlayamam ben bu cihazı. Cihazın Türkiye distrübitörü biziz. Bize ait olmayan bir kurumda cihazı bulamazsınız.

Haberin Devamı

Herkes yaptırabilir mi bu işlemi?

Eğer böylesine ciddi bir yağ kırma işlemine girecekseniz “Seni artık hayatımda istemiyorum” diyebilmelisiniz yağlarınıza. Önce işlemin ne olduğunu İnsanlar kilo vermek uğruna gidip hemen her şeye teslim oluyorlar. İnanılmaz yanlış yapılan işlemler var.

Bazen Nişantaşı’nda oturuyorum, yoldan geçenleri izliyorum, kadınların pantolonlarından bile bacaklarının oyuk oyuk olduğunu görüyorum. Bu normal bir şey değil.

Zayıflama uzmanı Özlem Posbaşoğlu: Mide ameliyatı olanlar insanlık dışı bir yöntemle zayıflıyor

TÜRK KADINLARI KIŞIN YER, MART GELİNCE UYANIR

Peki ne yapmalılar?

Her zaman dikkat etmeliler kendilerine. Türk kadınları kışın yer, Mart gelince uyanır. Bu bir yaşam tarzı olmalı, yaz geliyor diye diyete girilmemeli. Ben kendinden emin olmayan birini almıyorum programa. 30 yaşında olup metabolizma yaşı 58 olanlar var.

Mide ameliyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Canan Karatay mide operasyonları hakkında “Bu bir cinayettir” dedi. Aynen katılıyorum. Mide ameliyatından sonra sarkıyorlar, çünkü beslenemiyorlar, çiğneyemiyorlar. İnsanlık dışı bir muameleyle zayıflıyorlar.

Haberin Devamı

Sağlıklı bir insan nasıl sıvıyla beslenir! Öyle beslenirsen zaten zayıflarsın. “Mide operasyonu olabilmen için kilo alman lazım” diyen cerrahlar var. Bu bir rezillik. Herkes kendi cüzdanını düşünüyor. Avrupa’nın birçok yerinde yasaklandı mide operasyonu.

Malum yaz geliyor. Gitmek bilmeyen selülitlerimizle nasıl başa çıkacağız?

İki çeşit selülit var. Birincisi kilo problemlerinden dolayı yağlanınca hücrelerimiz puf puf şişer. İkincisi hormonal olabilir. Manken olup da selüliti olanlar var.

Demek ki sadece kilo kaynaklı değil. Selülit konusunda çok katıyız. Marilyn Monroe selülitleriyle meşhurdu. Güzelliğin ve dişiliğin simgesiydi eskiden selülit. Artık öyle değil.

O portakal kabuğu görüntüsü olsun istemiyorsanız, kesinlikle alkol tüketmeyeceksiniz. Bacağınız ütülenmiş gibi dümdüz olur buz yöntemiyle ama alkol kesinlikle istemiyoruz.

BAĞIMLI OLDUĞUNUZ GIDALARI FORMATLIYORUZ

Sizin en çok dikkat çeken ikinci uygulamanız ise gıda formatlama…

Evet. Alman Doktor Mora tarafından icat edilmiş bir cihaz. Biyorezonansı icat eden doktordur. Madde bağımlıları için üretilmiş ve tüm dünyada kabul görmüş tek teknoloji bu. Madde bağımlıları için üretilmiş teknolojinin, gıdalar için geliştirilmiş versiyonunu kullanıyoruz.

Çikolatayı sınırsızca tüketmek isteriz. Çünkü çikolata mutluluk gibi güzel frekanslar gönderiyor vücudumuza. Biz o çikolatanın sizin vücudunuza gönderdiği frekansı ölçüyoruz, ona format atıyoruz. Artık sizin vücudunuza girince sizde aynı etkiyi yaratmıyor.

Nasıl yapıyor bunu?

Elinizde, göbeğinizde, ensenizde ve ayaklarınızın altında aparat oluyor. Bu aparatlar sayesinde vücudunuzdaki tüm dalgaları tespit ediyoruz. İşlem bir saat sürüyor. İlk 20 dakika duygu testi yapılıyor. Genelde şeker ve karbonhidrat çıkıyor. 5 seansta sonuca ulaşıyoruz.

Tüm bu işlemleri yaparken sizde en fazla yer edinen vaka hangisi oldu?

Yağ kırdırmak için ünlü bir isim geldi. Silikon taktırmış poposuna, dört tane poposu vardı. Şimdi hangisinin üzerinde yağ kırayım? Silikon poponun mu? Kendi poposunun mu? Popo silikonları çok başarısız oluyor, çünkü kayıyor. Sürekli üstüne oturunca nasıl dursun yerinde?

Bir diğeriyse gıda formatlama yaptığımız bir hastamızdı. Kadın kola bağımlısı, her gece uyanıp kola içiyormuş. Bir gece kocası son dakika elini tutmuş, kola içiyorum diye çamaşır suyunu içiyormuş az kalsın. Kadın ölecekti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder