Doğukan Tevfik Meriç Bahattin Şimşek düdüğünü asmalı
HABERİ PAYLAŞ

Bahattin Şimşek düdüğünü asmalı

Dün akşam Kadıköy'de bir hakem faciası izledik.

Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı maçta hakem Bahatin Şimşek maçı resmen Başakşehir'den Fenerbahçe'ye teslim eden skandal kararlara imza attı.

Adaletli bir futbol ikliminde bu hakemin maçın hemen ardından Deniz Çoban'ın Kasımpaşa'nın Çaykur Rizespor'u ağırladığı maçın ardından yaptığı gibi düdüğünü asması gerekirdi.

Bahattin Şimşek düdüğünü asmalı

Maç bana 2015-16 sezonundaki Galatasaray-Trabzonspor maçını da anımsattı. O maçta da maçı Trabzonspor'dan Galatasaray'a altın tepside veren bir Deniz Ateş Bitnel performansı vardı. O maçtan sonra da hakemlik kariyeri bitti zaten kendisinin.

Haberin Devamı

Fenerbahçe trollü sosyal medya fenomenlerinin "Bizim 3 penaltımız verilmedi. Lanet olsun Bahattin Şimşek" söylemlerinin tek amacı "Siz boşverin Başakşehir'i falan. Bu maçta da en çok bizim hakkımız yenildi" algısını yaratarak kendi vicdanlarını rahatlatmak.

Çünkü onlar da biliyor ki, dünkü maçta sahada herhangi bir hakem olsaydı maç Erol Bulut'un istifasıyla sonuçlanacaktı.

Camia karışacaktı. Bazı çevrelerce halihazırda sorgulanmaya başlanan başkan Ali Koç daha yüksek sesle eleştirilecekti.

Fakat aldıkları galibiyetle lige tutundular.

Bahattin Şimşek düdüğünü asmalı

Aklıselim Fenerbahçeliler farkına varacaklardır ki oynanan futbol ışık vermiyor. Dünkü galibiyet Samandıra'yı rahatlatsa da Fenerbahçe'nin geleceği için sorunları kilim altına süpürmekten başka bir şey ifade etmiyor.

Erol Hoca'nın Fenerbahçe'nin oyun planını sadece Caner'in üzerine kurguladığını herkes biliyor fakat şimdiye kadar hakemler haricinde herhangi bir B planı göremedik.

Belki sakatlıklar ve cezalıların da bir etkisi vardır fakat Caner'in olmadığı maçlarda Fenerbahçe'nin ne oynayacağını öngörmek mümkün değil. Fenerbahçe yatsın kalksın Caner Erkin'e ve ortalarına dua etsin. Tabii bir de Bahattin Şimşek'e.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder