Dr. Haydar Dümen

01 Nisan 2022, Cuma 07:00

Dr. Haydar Dümen anısına

Acaba benim arabanın deposu mu delik?

20 yaşındayım. Aslında trafikte manuel olarak çok iyi bir şoförümdür. Ama iş arabayı garaja sokmaya gelince bir anda arabanın benzini boşalıyor, duruyor. Acaba depo mu delik? Kız arkadaşımla telefonda konuşurken bile boşalıyorum. Hocam, ne olur arabanın benzini bitmesin.

CEVAP

Yavrum, araban sağlam. De ki Jaguar ama çok hızlı mübarek. Sen gaza basınca, akü yani beyin yukarıdan kısa devre yapıyor, bujiye hemen akım yolluyor. Ateşli mizacın, hiperaktif motorun seni hoplatıp zıplatıyor. Ne var ki, kalite kontrol yarışında 10- 20 yıllık ikinci el arabalar da sana nal toplatıyor. Eee onların bu yolda eskidi lastikleri.

Tecrübe otomatiğe bağlandı, vitesleri tak fişi, bitir işi yerine, dağda, bayırda, çayırda, taşlı, topraklı yolda yerine göre güç yerine göre hıza ayarlandı!!! Benzinden yana genelde sorun yok. Yakıt içeriden üretiliyor, depo boşaldıkça yenileniyor. Aman depo delinmesin, işte zor olan o. Sen depoyu delirdememeye bak. Gazı biraz kes, organa da hak tanı. Arada bir dinlensin, haddini bilsin, hız yapayım derken birilerini incitmesin.

Sevgilimi tatmin etmek için limon ve biber işe yarar mı?

İki yıldır ilişkim var. Kız arkadaşım 28, ben 22 yaşındayım. Kız arkadaşım “Artık bana zevk vermiyorsun” diyor. Arkadaşlara sordum, “Limon ya da isot kullan. Sevgilin daha vahşi olur” dediler. Sizce bunları yapsam kız arkadaşımı tatmin eder miyim? RUMUZ: LİMONCU

CEVAP

31 Mart 2022, Perşembe 07:00

Dr. Haydar Dümen anısına

Kızlar beni bırakıp gidiyor

21 yaşındayım, penisim büyük, geç boşalıyorum. Kızlar ilişkinin ortasında beni bırakıp gidiyorlar. Hep bu sorunla karşılaşıyorum. Erken boşalmak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki 1 kilo pancardan 100 gram şeker çıkar. Çaya şeker yerine pancar atarsan yarım pancar gerekir. Bu bardağı taşırır. Sen her ilişkide bardağı yarıya gelmeden taşırmışsın. Ortada ne çay, ne tat ne de şeker kalmış. Alan da memnun, satan da memnun olmamış. Kendinde sermaye olduğunu sanan erkek de şaşırıp kalmış ki iş kavgaya dönüşmüş. Alıcıya yani sana şansın yardım etmiş ki kaçış zamanı iyi uygunlanmış. Böylece ruhunu ve organını da yıpratmamış. Evliliğin en önemli ayağı cinsellik, kiminde bir kara delik kiminde ise bayramlık şenliktir. Büyük hevesinde olanlaa, evlenecekler senden ders alsınlar. Mutluluğu boyda değil huy ve uyumda arasınlar.

Hızlı seks hayatı prostat nedeni mi?

Hocam, seks hayatı hızlı olan erkeğin ileride prostat olma ihtimali var mı?

Okurum, seks hayatının hızlısı, yavaşı, durağanı ve uçanına henüz ölçüm yapılmadı. TSE’den bir standart belgesi de alınmadı. Bizler bilimlerine taparcasına inandığımız, palavralarını bile doğru sandığımaz yabancı ülkelerin standartlarına göre bir değerlendirme yaparsak, haftada 5’i hızlı, 7’si fırtına gibi diyebiliriz. Oysa bizim erkeklerimiz demir dağları eritmişler. Cüneyt Arkın ustamız gibi bir yayda 7 oku fırlatarak 7 düşman askerini devirmişler. Hızlı deyince bizimkilere günde 5 bile az gelir. Ancak halterde, güreşte arada bir adımız geçer de gülle atmada, cirit ve diskte hiç okunmaz. Çünkü bunlar bilgi daha çok teknik ister. Değerli okurum, hızın neyse o. Prostat 40 yaşından sonra “Ben buradayım” der. Prostatın da lojmanları vardır. Kendiliğinden yaşa göre gelişenleri ya da tümöre bağlı büyüyenleri vardır. Bu yaşta bunları hesap edeceğine bu tempo benim zamanımı, işimi, duygularımı artısıyla eksisiyle etkiler mi, beni psikolojik açmazlara iter mi deseydin, yanıt hazırdı. Prostatı unut, işinin ya da okulunun yolunu tut derdim.

45 yaş üstü kadınlara ilgi duyuyorum

29 Mart 2022, Salı 07:00

Dr. Haydar Dümen anısına

Seks kaç yaşına kadar sürer?

Yaşım 70’in üstünde ama sekse isteğim çok. Yedi, sekiz yıl önce prostat ameliyatı oldum. Mutluluğu çubuğu bana takılır mı, seks hayatım kaç yaşına kadar devam eder? Zevk duymayı artıran tedavi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, seni çok sevdim. Cinsel enerjin var ama sen onunla köşe kapmaca oynuyorsun ve bir çıkış yolu da bulamıyorsun. Prostat ameliyatıyla cinsellik bitmez. Sadece meni gelmez ama hayat devam eder. Seksin kesilme yaşı yoktur. Ancak boşa kürek sallanmasın, sayılar üzerinde de kredi kartı gibi oynanmasın. Seksten zevk almayı güçlendirecek en önemli etken, her iki taraf için de partnerdir. Şimdi ben bir tablo çizsem, banyoya gitmek gereği bile duyabilirsin. Mutluluk çubuğuna gelince; ağzında dişin yoksa protez taktırır, her türlü yemeği yersin ve yiyenlere bakarak iç geçirmezsin. Eve bir de muhabbet kuşu alırsan hem dişsiz hem kuşsuz kalmazsın.

Alınan haz yaşa göre değişir mi?

18 yaşında ilk ilişkisine giren erkeğin 28 yaşında ilk ilişkisine giren bir erkeğin cinsellikten aldığı haz aynı mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, önce ben bir benzetme yapayım. Sofraya oturdun, alacağın tat nelere bağlıdır, ona bakalım. Yemeğin lezzeti, yiyenin iştahı ve psikolojik durumu. Sunumu da çok fark eder. Hazırlanışı önemlidir. Örneğin; Ayşe Abla’nın pilavı, Münire Hanım’ın mantısı, illa ki Şermin Teyze’nin helvası gibi özellikler taşır. Bir de bu lezzeti tadana bakalım. Elle mi, çatalla mı yoksa kaşıkla mı yiyor? Diyelim ki 18’lik genç, iki tık tık bir şık şık. Tam o sırada kampana çaldı, tren kaçtı. 28’lik kolları sıvadı, sofraya oturdu, kaşık sallayarak yemeğe daldı. Ha babam, de babam. Söyle bana genç adam, hangisi daha çok zevk aldı?

28 Mart 2022, Pazartesi 07:00

Dr. Haydar Dümen anısına

Erkeklik hormonu yüzünden mi?

22 yaşındayım, 3 yıldır yarı profesyonel sporcuyum. Duyduğuma göre sporcuların testosteronu, normal kişilere göre daha fazlaymış. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyor ya da ilişki yaşıyorum. Bu isteği sporcu olmaya bağlıyorum, acaba düşündüğüm doğru mu?

CEVAP

Merhaba kulaktan dolma bilgili meslektaşım! Sportmensin, gelişmiş, atletik bir beden ve görünüm. Gören maşallah desin. Yakışıklılık ise bol keseden. O da bizden bahşişi. Yapı öteki sistemleri de harekete geçirdi, testosteron yani erkeklik hormonu da bundan payını aldı. Yani çoğalmadı ama hakkını da yemedi. İç hesaplaşma şöyle: Ne duruyorsun? Bedenin sağlam, kasların kasıldı, hayalin uçtu, organa da bu tempoyu ayağa kalkarak alkışlamak düştü. Bize ufak bir pay kaldı. Testostoron salgısı, sistemin kendi yapısına bağlıdır. Biz mastürbasyona haftada 4’e izin verdik, sen sağ, biz selamet.

Deli gibi istiyorum

Deli gibi ilişkiye girmek istiyorum ama evleneceğim kadın ilk olsun istiyorum. Haftada 5-6 kez mastürbasyon yapıyorum. Ne yapmalıyım?

Olmaz olmaz diye bağırsam ne yarar değerli okurum? Akıl baştan gidince, iradenin freni gevşeyince, kişilik de tutkunun esiri olunca bizim naralarımız işe yaramaz. Kaç yaşındasın? Seks için evlenilmez. Çünkü bu sayısal hava civa temposuna güvenilmez. Kadının cinsel yapısı nedir bilinmez. Hiç orgazm olamayan biriyse senin çabaların işe yaramaz. Atışlar hedefini vurmaz, yaptığın mastürbasyonlar da tutkuya döner ve ilişkiye ilgi duymazsın. Gözün, organsal yapın ve ruhun aç ama sofraya konulan nimetlere iştah açılmazsa boşa kaşık sallanmaz.

Benim asker küstü