Dr. Haydar Dümen Acaba hazır mısınız?
HABERİ PAYLAŞ

Acaba hazır mısınız?

Erkekler, ilişkiye girmek için acele ediyor. Kızlar korkup çekiniyor. Genç kızlar bu konuyu iyi düşünmeli. Ayakları yere sağlam bastıktan, bedenen ve ruhen kendini hazır hissettikten sonra cinsellik yaşamınızda bir yer kaplasın. Şimdi bu soruyu yeniden sorun. Gerçekten ilişki için hazır mısınız?

[[HAFTAYA]]

BÖYLE SORU YOK

Nişanlım sırtını dönüp yatıyor

25 yaşında kızım. 1 yıldır nişanlıyım. Nişanlımın erken boşalması var. 5 dakikada her şey bitiyor. Sonra da sırtını dönüp yatıyor. Ben mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Mastürbasyon yapacaksam ben niye evleniyorum? Hayatım böyle mi geçecek?

Haberin Devamı

CEVAP

Kızım, kanlı canlı, elleri kınalı, saçları röfleli, tırnakları cilalı kızım. “Nişanlıyım” diyorsun. Benim bildiğim, nişanlılar aynı yatağı paylaşıyorlarsa evrensel yani biyolojik ve bazı ülkelerde sosyolojik değerlere göre karı-koca olurlar.

Siz evliliğin yarısını hallettmişsiniz ama ikinci yarısını da zaten psikolojik olarak partnerin bitirmiş, arkasına dönerek mesajını vermiş.

Sen çölde su ararken, kendi matarandan su içerek susuzluğunu giderirken zaten eşinin restini görmüş ve oyunu kaybetmişsin. Şansını iyi kullanırsan yolun açık olsun.

GÜNÜN SORULARI

1) Küheylan nasıl şahlanır?

48 yaşındayım, 22 yıldır evliyim. Son 2 yıldır benim küheylandan ses çıkmaz oldu. Hanım sorun yapmıyor ama ben onu yeniden şahlanmış görmek istiyorum. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, senin küheylanın sorunları var. Ayağında nal yoksa taşlı yola vurma. Yoldan geçen kısraklara bakmıyorsa, bu konuda onu zorlama. Yemini yemiyorsa fazla yorma.

Çünkü midede asit bitmiş, yemini eritemiyor demektir. 22 yıldır aynı ahır, aynı dam, aynı arpa aynı saman. Sabır sabır dedikçe olayınız kahır kahıra dönüşmüş!!!

Küheylanın canyoldaşı iyi huylu biri, “Olursa olabilir, olmazsa boşver” diye sineye çekmiş. Küheylanın yaşı da iyi. Tam işe yarayacağı yıllarda ve zamanda tökezleyip yola çıkmıyorsa, tıp bilimi devreye girecek, küheylana mutlaka yol verecek. Evde de harada da mahcup olmayacak.

2) Gözüm hep başka kızlarda

Haberin Devamı

20 yaşındayım. Kız arkadaşım çok tecrübesiz, bu yüzden mutsuzum. Gözüm hep başka kızlarda. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, elini tutan, yolunu kesen mi var? Kız tabii ki tecrübesiz olacak. Tecrübeli olsaydı seni mi bulacaktı? Kız oyunu kuralına göre oynuyor. Arkadaş olalım, birbirimizi tanıyalım havasında.

Sen ise kızı kandırma numarasındasın ve avanta arıyorsun da bu konuda ne kadar tecrübelisin? Mastürbasyondan başka ne bilirsin?

Her kızın ilk cinsel deneyimi yüzme bilmeden denize atlamak gibidir. Boğulmaması için yardım gerekir. Ey acemi çaylak, dolaşma öyle aylak aylak.

İşine bak. Mesleğinin altın bileziğini koluna tak. Çık sokağa, bak arkana, kızlar peşinde!!!

Eşim kendini kasıyor

3 aylık evliyim. İlk gece eşim cinsel organımı gördü ama korktu. Şimdi beraber olamıyoruz. Kendini kasıyor ama çok istekli. İstem dışı kasıldığını söylüyor. Acaba ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, vajinismus. Tek seansta çözülüyor. İşte buradan yeniden yazıyorum. Uzatıp evliliğinizi sarsıntıya sokmayın.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

26 yaşında kızım. Düzenli seks hayatım var ama orgazm olamıyorum. Erkek arkadaşım da bu durumu anlıyor çok üzülüyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, kadınlar, kızlar genellikle böyle. Bu konunun şu an kesin tedavisi yok. Belki bir profesyonel yardım almanın yararını görürsün. Size teknik ve fizyoloji öğretilir.

Sertleşme hemen bitiyor

27 yaşındayım. Sertleşme çok kısa sürüyor. Bu sorun 5-6 yıldır sürüyor. İlişkide ilgimi başka yere vermezsem hemen sertleşme bitiyor. Bu sorun psikolojik mi yoksa ilaçla tedavi edilebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, ileride de, şimdi de yani her koşulda tedavisi var. Umarım ailende ve sende şeker hastalığı yoktur. Kilon nasıl? Onu da merak ettim. Bana sorarsan evlendikten sonra tedavi edilmen daha doğru.

Uykum kaçıyor

18 yaşındayım. Üst katımızda çift gece yarısı çok yüksek sesle cinsel ilişkiye giriyor. Kız zevk çığlıkları atıyor. Benim odamın tam üstündeler. Bu bazen sabaha kadar sürüyor, benim uykularım kaçıyor. Derslerim bile kötü hale geldi. Bu konuda ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli çocuğum, büyük şansızlık. Ne yapıp yap oda değiştir. Bu durum seni hem yorar hem de aklına kötü şeyler sokar. Sonunda gençsin. O sesleri duyan herkes coşar. İlk önerimi mutlaka uygula.

Birkaç damla kan geldi

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, canının acıdığını söyledi. İlişki sonunda sadece 2-3 dakika kan geldi. Acaba kız arkadaşımın kızlık zarı bozulmuş ya da zedelenmiş midir?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulmuş ve zedelenmiştir. Ama daha çok bozulmuştur diyebilirim.

Mastürbasyonla başım dertte

18 yaşındayım. Düzenli mastürbasyon yapmayınca, sokakta herhangi bir kıza dokununca boşalıyorum. Ama mastürbasyon yaparsam da ertesi günü çok yorgun oluyorum. Yerimden kalkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, galiba mastürbasyonu çok kafana takıyorsun. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapmanın hem zararı yok hem de öyle kalıcı bir yorgunluk yaratmaz.

Erken boşalma potansiyelin var. Bunun için de mastürbasyon yaparken süreyi 1-2 dakika yerine 5-10 dakikaya yay. Durakla, bekle. Boşalırken de asla cinsel organını sıkma.

Sürekli zevk suyu geliyor

Penisim sertleştiğinde hemen zevk suyu geliyor, bir şeyler izlerken de sertleşiyor. Hiç ilişkiye girmedim, bu yüzden olabilir mi? Mastürbasyon yaptığımda ise 2 saat zevk suyu geliyor. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, canlı, diri, koç gibi bir delikanlısın. Biliyorsun koçlar bir günde neredeyse 50 koyunla çiftleşebilir. İştahı olan insanın yemeğe ağzının sulanması gibi kayganlaştırmayı sağlayıcı bir maddedir o.

Yani ağzımızda tükürük olmasaydı lokmaları yutamazdık, tıpkı buna benzer. Doğa neylerse iyi eyler. Ne yaratmışsa iyi yaratmıştır. Yeter ki biz, onun düzenini bozmayalım. Hem dünya çapında hem de kişisel. Birazcık irade o kadar.

Bir arkadaşım üst üste boşalıyormuş, doğru mu?

29 yaşında bir arkadaşım var. Bu arkadaşım ereksiyon halindeyken üst üste 5 kere boşalabildiğini söylüyor. Ben 1 kere boşaldıktan sonra ikinci ilişkiye bile giremezken o nasıl böyle yapıyor?

Anlattıkları geceleri kabusum olmaya başladı. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kabus görecek biri varsa, o da arkadaşın. Sen kitabın yazdığı insan değerlerinin ve kalitesinin iyi bir koordinattındasın. O arkadaşının ne yaptığı, ne düşündüğünü bilemiyoruz.

Arkadaşın atmış da olabilir, doğru da olabilir. İkisi de fark etmez. Onun bileceği iş. Oturmuş bir kuzuyu yemiş bitirmiş. Sana ne, bana ne! Kendisi düşünsün. Mide fesadına uğrayacağı günler çok yakındır.

Yara bir türlü kapanmadı

Nişanlımla ilk kez ilişkiye girdik. Vajenin bitiş kısmında 1 santimden az yırtık gibi bir kesik oluştu. 3 aydır da o yara kapanmadı. En küçük bir zorlamada açılıyor. Nişanlım bu yüzden acı çekiyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım bir jinekolog uzman arkadaşımız gerek görürse ona iki dikiş atacak. Sıkıntınız da böylece ortadan kalkacak. Belki o da kız arkadaşının doğal yapısıdır. Eğer öyleyse evlenene kadar dokunmayın. Evlendikten sonra bir fikir edinir, çaresine bakarsınız.

Acaba kızlık zarım kanadı mı?

23 yaşındayım. 4 yıl önce mastürbasyon yaparken kan geldi. Ama vajinama bir şey girmemişti. O gün de adet kanama yeni bitmişti. Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın. Doktora falan gitmeye de gerek yok. Kızlık zarı esnekse kanamaz. Hepsi bu kadar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder