Dr. Haydar Dümen Acemilik çekiyorsunuz
HABERİ PAYLAŞ

Acemilik çekiyorsunuz

Mastürbasyonla öyle sıkı bağ kuruyorsunuz ki ilişki deyince eliniz kolunuz bağlanıyor, acemilik çekiyorsunuz. Evleniyorsunuz, kadına nasıl davranacağınızı kestiremiyorsunuz. Yatak odasından kaçıyorsunuz. Beyler, mastürbasyon yüzünden mutluluk şansınızı azaltıyorsunuz.

Dalga geçerler mi?

Penisim 12 santim. Cinsel ilişkiye girmek istiyorum, dalga geçerler diye korkuyorum. Sizce normal mi yoksa bana mı öyle geliyor? Bunalıma girdim, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tıbba göre normal. Sen kendini koru ve dirençli ol. Çünkü tıbbın normal dediği ölçüye başkaları ne derse desin, organın sahibi sensin. Onunla mutlu yıllar geçireceksin.

Haberin Devamı

Pişman oluyorum

Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Yaptıktan sonra da çok pişman oluyorum. Bu duruma bir çare yazar mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, ‘Pişman olacağın şeyi yapma’ derler ama o söz burada geçerli değildir. ‘Hem ağlarım hem giderim’i andırır. Hem yapılır hem pişman olunur. Oyunun genel kuralı budur. Yaşını bilmiyorum. Mastürbasyon sayın normal. Düşüncelerinde pişmanlığa az yer ver. Bu sende suçluluk ve iradesizlik duyguları yaratır.

Sevgilim hamile mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Bir dakika geçmeden kız canının yandığını söyledi ama bıraktım. Boşaldığımı fark etmedim ama emin de değilim. Kız gebe mi?

CEVAP

Değerli okurum,

  1. Büyük ihtimalle hamile değil.
  2. Çok heyecanlıydın.
  3. Mastürbasyona alışmışsın,
  4. O yemeğin tadını anlayamamışsın. Zamanla her şey düzelecek. Antrenmanlar okları hedefine eriştirecek.

Çok canım yanıyor

25 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımın penisi çok büyük. Çok canım yanıyor, acı çekiyorum. Üç yıllık birlikteliğimiz var ve iyi gitmiyor. Acaba nişanlımın cinsel organının küçültülmesi mümkün mü?

CEVAP

Sevgili okurum, çok zor bir sorunla karşı karşıyasın. Penisin küçültülmesi söz konusu değil. Tek yöntem, idareli kullanmak. Onu siz aranızda keşfedin.

Ne zaman bozulur?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olmaya karar verdik. Kızlık zarı ilişkinin ortasında mı bozulur yoksa ilişki bittikten sonra mı? Ayrıca kızın canı yanar mı?

CEVAP

Değerli yavrum, kızlık zarı gelinlik kız gibidir. Yani hem ağlar, hem gider. Önce nazlanır. Erkeğinden hoşlanmazsa boşverir, esneyiverir. Hoşlanırsa kendini naza çeker, erkeğin sabrı üstüne karabiber eker. Çünkü kanamaya karar vermiştir. Olayın da tam kıvamını bekler.

Haberin Devamı

Zamanı ayarlı saat çalınca direncini koyuverir, ne başı ne ortası... Ne sonu ne önü. O bunları bilmez, hesap etmez. Ama öyle kızlık zarları da vardır ki, martavalları yemez. Alkışlasan da, yalvarsan da bana mısın demez. Zarın kalitesine de akıl ermez. İsterse kanar, isterse esneyiverir azar azar.

Kız hiç zevk almıyor

Penisim olup olmadık zamanlarda ereksiyon halinde. İlişkide 5 kez boşalabiliyorum. Buna rağmen partnerimi memnun edemiyorum, hiç zevk almıyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Okurum, her kadın zevk alamaz ki. Bu bir yaratılış olayı yani bünye. Kadının zamana ihtiyacı var. Bir de senin onu duygusal bakımdan hazırlamana. Olayın mekanik düzeyden romantik ve sevgi düzeyine çıkarmanın da ustalığı sana bağlı.

Penisi küçültür mü?

26 yaşındayım. Cinsel hayatım yok denecek kadar az. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı var mı? Mastürbasyon penisi küçültüyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon penisi küçültmüyor. Ama ortalama 10 yıl yapılan mastürbasyon kadınlara karşı başarı oranını küçültüyor. Sonunda acemilik çekebilirsin. Mastürbasyon sayına bir şey demem ama azaltabilirsin. Daha önemlisi kadına transfer olman zamanın gelmiş ve geçiyor.

Haberin Devamı

Yırtık mı, değil mi?

18 yaşındayım, kız arkadaşımla 7 aylık bir ilişkimiz var. Son 2 haftadır evliliği düşünüyoruz. Kız ilişkiye girmek için zorluyor. Ben zarının yırtık olduğundan şüpheleniyorum. Sizce ne yapmalıyım? Yırtık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, evliliğe karar verip son noktayı koyana kadar zar seni ilgilendirmez. Evlilik kararı eyleme geçince bu konuda çok merak ediyorsan kızı incitmeden, onun duygularını yaralamadan genel bilgilerini de artırarak her şeyi öğrenirsin. Ama şimdi atacağın her adım yanlıştır.

Zararı var mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım sevişirken ileri gitmek istemiyor. Her sabah kalktığımda penisim kalkmış oluyor, bu da canımı sıkıyor. Yaklaşık bir aydır da mastürbasyon yapmıyorum. Bunun bana bir zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin zararı olmadığı gibi sendeki doğal olanlar doğru. Ama kızın kararı da doğru. İki doğruda buluşmuşsunuz.

Nasıl engelleyeceğim?

18 yaşındayım. Penisim 18 santim. Karşı cinsle ilişkiye girmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Birine zarar vermekten korkuyorum. Nasıl engelleirim?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl yapacağım gibi kuşkuları kafandan at, birleştiğin partnerine de öyle sandığın gibi bir zarar vermeyeceksin. Ama bekle. Hem bedenen hem de ruhen olgunlaşana kadar beklemeni rica ediyorum.

Orgazm olamıyorum

18 yaşında kızım. Ben mastürbasyon yapmayı deniyorum ama boşalamıyorum. Bir sorun var diye korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sorun falan yok ufaklık. Biraz bekle, tekniğini öğren, boşalmaya da sıra gelecek. Ama belki 1-2 yıl daha geçecek. Dert etme, sorun yok.

BÖYLE SORU YOK!

DNA testi ortaya çıkarır mı?

Aklımda deli sorular var, içimde kıyametler, tufanlar. Yıllardır konuştuğum kız ile nişanlandık. Nişandan sonra “Ben kız değilim, beni zorladı” dedi. Aklım karıştı. DNA testinde kaç kişi ile ilişkiye girdiği çıkar mı, çıkmaz mı?

CEVAP

Okurum, nişanlın bir suç mu işlemiş, kriminoloji biliminden yardım istiyorsun? Aklının karıştığı sorunun mantıksızlığından belli. Seni aşkın böyle saçma sapan sorulara vermemeli, psikolojin bu düşüncelere inmemeli. Diyelim ki DNA testi ile kaç kişiyle ilişki girdiğini buldun, ne yapacaksın?

İçinde kıyametler, tufanlar kopuyorsa bir uzman psikolog ile görüş, çarpık düşüncelerden vazgeç. Ruh sağlamsa beden ona göre hareket eder. Kızımız bir şey söylemeden olayı örtbas edebilirdi. Bana göre bu kıza sahip çık ve incitme.

GÜNÜN SORULARI

Faydası olur mu?

20 yaşındayım, 2 gün önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım, 1 dakika bile sürmeden boşaldım, neden? Haftada 2-3 kere mastürbasyon yapıyorum, zararı olmuş mudur? Partnerim 27 yaşında. Bunun ilişkiye ne tür bir faydası veya zararı olur?

CEVAP

Değerli okurum, partnerinin yaşı cinsel olarak doruklarda. Fayda ve zarar düşünürsen ilişkinin doğallığı kalmaz. Kendini sele bırakacaksın, akıntı seni uzun süren yolculuk sonrası sana getirecek. İşte bak nasıl mutlu oldun. Cinsel acemilik sözleri yazdıkların. Cinsellikte ayrıntıları keşfedip geminin yelkenlerini fora edeceksin. Partnerinin kıymetini bil, kaptan da sen ol.

Kızlar dalga geçiyor

19 yaşındayım. Boyum çok kısa olduğu için cinsel performansım çok kötü. Kızlar dalga geçiyor, göbeğimi itici buluyorlar. Hiçbir kız ilk seferinden sonra bana bakmıyor. Kendimden nefret ediyorum.

CEVAP

Senin deyiminle kısa ve göbekli oğlum, bir kız bile sana “He!” dediyse, yasak meyveyi yediyse yanan sen değil, odur. O kızların da cinselliği kurur gider. Anlamadım oğlum bu kızlar neyine ve nerene vuruldular? Ne sandılar, ne umdular, ne buldular. Aman kızlar, sakın denemeye kalkmayın. Önce ruhunuzu geliştirin, sonra doğru yolları seçin.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzellik kapıları iyilik kale kapılarını bile açar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder