Dr. Haydar Dümen Alışınca işler düzene girer
HABERİ PAYLAŞ

Alışınca işler düzene girer

Cinsellikle yeni tanışan kadın zevk almıyor, ne hissettiğini anlamıyor. Hayat boyu ilişkiden tat alamayacağını düşünüyor. Hanımlar, cinselliğe alışmanız, eşinizin sizi hazırlaması gerekiyor. Bedeninize, eşinize alışınca işler yoluna girer, dert etmeyin.

Zararı olur mu?

20 yaşındayım. Günde 4 defa mastürbasyon yapıyor, doymuyorum. Penisimin ucu kıpkırmızı oluyor ve kan geliyor. Bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmasa bile devam edecek misin? Ne anlama geliyor bu? Psikolojik yorumu iradesizlik, sekse düşkünlük ve takıntı. Delikanlım, seç, seç, seç al. Haftada 2’ye indiriver. Sen rahat et. İleride evleneceğin hanım rahat etsin.

Haberin Devamı

İki dakika sürüyor

30 yaşında kadınım. Orgazm sorunu yaşıyorum. Güzel bir birlikteliğim var. Partnerimi mutsuz etmemek için orgazm taklidi yapıyorum. Mastürbasyonda ise 2 dakika sürüyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm güçlüğü yaşıyorsun. Bir teknik geçişle klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş yapacaksın. Erkek arkadaşın senin orgazm taklidini yaptığını anladığı zaman kırılır. Biraz daha açık konuşmandan yanayım. Fantezi ve klitoris tekniğine önem verirseniz her şey düzelecek.

Karım sevmiyor

34 yaşındayım, 7 yıldır evliyim. Karım cinsel ilişkiye soğuk bakıyor. Ben istekli olmasam seneler cinsellik yaşanmadan geçer. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, zor bir konu. Kadınlarda soğukluk kolay giderilmiyor. Senin çok açık ve doğrudan onunla konuşman, sevecen ve romantik bir ortam yaratman gerekiyor. Bazı teknik ve fantezileri de kullanmak zorundasın. Psikolojik olarak bir uzmandan yardım alabilirsin.

Kan geldi

21 yaşındayım. Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Son yaptığımda kan geldi. Endişe ediyorum, ne yapayım?

CEVAP

Okurum, zorladın. Zorlarsan olur. Bunun ne gereği ve anlamı vardı. Onu çözmek lazım. Yani bir ruhsal açlık mı, iradesizlik mi? Hadi kendini topla. Sağlam kimliğini oluşturmaya bak. Arada da mastürbasyonunu yap.

Baba olur muyum?

Penisim 8 santim. Baba olamayacağım diye çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Haberin Devamı

Okurum, babalıkla penis boyu arasında bir bağ yok. Yumurtalar normal ve yerinde ise yeterli sperm üretiyorlarsa baba olacaksın. Bunlar da laboratuvar tetkikinden sonra öğrenilir. Şimdilik babalığı düşünme, erken. İçinin rahat etmesi için testislerini yani yumurtalarını bir üroloji uzmanına göster.

Kız hamile mi?

Bir hafta önce sevgilimle ilişkiye girdik. Ben dışarı boşaldım. Acaba hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, yüzde 99.9 hamile değil.

Yeter mi?

24 yaşındayım. Penisim 10 santim. Üç ay sonra düğünüm var. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik yapılacak bir şey yok. Evleneceksin. Bir süre deneyim kazanacaksın, alışma temposu da geçecek. Bana göre eşini mutlu etmeye ve baba olmaya yeterli bir boyuttur. İleride sorun çıkarsa tekrar konuşalım.

Bozulmuş mudur?

18 yaşındayım. Birkaç yıl önce mastürbasyon yaparken kan geldi. Kızlığım bozulmuş mudur? Kızlık zarını hangi doktora diktirebilirim?

CEVAP

Çocuğum, bozulmadı ki diktiresin. Bir parça zorlandı, haber gönderdi. Hepsi bu kadar. Keyfine bak. Evlendiğinde kanayacaktır.

Haberin Devamı

Geç boşalıyorum

26 yaşındayım, günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girerken sertleşme sorunu yaşıyorum ve geç boşalıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, şu anda doktorluk bir sorunun yok. Mastürbasyonu azaltmazsan, haftada 3-4’e indirmezsen ileride sorunlar çıkacak. Ve bu sorunlar büyüyecek. Doktorun işi de zorlaşacak. Senin cinselliğin de kendi yolundan çıkacak. Aman yavrum biraz irade. Biraz da karşı cinse yönel.

İsteğim yok

24 yaşında kızım. Erkeklere karşı cinsel istek duymuyorum. Duygusal anlamda bir şeyler hissetmeme rağmen isteğim yok. Sorunun kaynağı nedir? Böyle mi olacak?

CEVAP

Sevgili okurum, fiziği, insanlığı, kültürü, duyguları, anlayış ve sevecenliği kendine uygun birini bulduğunda önce cinsellik fitili ateşlenecek. Sonra o ateş bacayı saracak. Kendini iç güdülerinin akışına bırak.

Canım istemiyor

27 yaşındayım, partnerim yok. Sürekli mastürbasyon yapıyorum ve kiloluyum. Penisim sertleşiyor ama isteksizim. Doktor penil dopler yaptırmamı söyledi. Altı aydır böyle, ‘Psikolojiktir’ diye düşündüm ama geçmedi. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, penil dopleri yapılabilir. Büyük bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ancak bu mastürbasyon alışkanlığı seni kendine tutsak kılar. Ortalama 10 yıla yakındır mastürbasyon yapıyorsun. Artık kız arkadaşların olmalı, evlilik koşulları oluşmalı. Tehlike alışkanlığın kendisinde.

Başlamadan boşaldım

25 yaşındayım. Pek çok kez ilişkiye girmeyi denedim ama daha başlamadan boşaldım. 15 dakika içinde 3 kez boşalıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, seninki erken boşalma. Hepsi heyecan ve bünyenle ilgili. Ancak Bunlar uzaktan sihirli değneklerle düzelmiyor. Biraz daha kadına, kıza alış. Evlendiğinde sorun yaşarsan çaresine bakarız.

BÖYLE SORU YOK!

Titremeye başlıyorum

22 yaşındayım. Penisimin boyu 23 santim. Kız arkadaşımla düzenli bir ilişkimiz var. Son zamanlarda boşalırken titriyorum, elim ayağım kesiliyor. Kız arkadaşımda bu durumdan çok korkuyor. Sizce hastalığım nedir?

CEVAP

Yavrum, sendeki hastalığın adı ‘büyüklük’ kompleksi. Elinin, ayağının kesilmesi nedir ki? Devede kulak! Böylelerine inme bile inebiliyor. Sendeki 23 santimlik kam mili, 1300 gramlık beyni beslemek için gereken tüm benzini emiyor. Böylece senin motor fazla yakıt harcayıp kendi kendini boğuyor. Senin araba her seferinde stop ediyor. Yavrum, gaz pedalını bu kadar zorlama. Ne de olsa can bu, sevmeyiverir fazla benzini. Çıkarmayın işin suyunu, sonra yaşarsınız olayın şokunu.

GÜNÜN SORULARI

Cinsel organım neden eğri?

21 yaşındayım. Penisim 13 santim. Ereksiyon halinde direkt yukarı, yaklaşık 80-85 derecek açıyla karnıma paralel uzanıyor, hareket ettiremiyorum. Eğiklik yok. Acaba bu bir sorun mu? İlişki yaşarken sıkıntı yaşar mıyım?

Madem öyle oğlum, sen de bedenini ve penisini adeta pergel gibi kullanması öğreneceksin. Pergelin de kalitelisi gerekir. Pergelin kolları sağlam olacak, kolun ucundan kalem çıkmayacak, kollar yerinden oynamayacak. Pergelinle küçüklü, büyüklü daireler, çemberler çizeceksin. Arada takılmalar oluyorsa, çizim alanını çevirip düzelteceksin. Pergelinin rahat hareket etmesini sağlayacaksın. İyi bir çizim tekniği kazanmak için çalış bakalım. Bütün formül ve yöntemleri verdim. Gerisi senin becerine kalmış.

Kız arkadaşım çok istekli

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 aydır birlikteyiz. Çok istekli olduğunu söylüyor, ne yapmam gerekiyor?

Yavrum gücünün yettiği kadar kız arkadaşını oyala. İncik boncuk al, kız oynasın. Takı yapıp takılsın. Birlikte olduğunuzda işe mideden başla. Bol bol yemek yedir. Midesi iyice şişsin, ağırlaşsın. Yerinden kıpırdayamasın. Göz kapakları ağırlaşsın, uyku bastırsın. Gözünü bile açamasın. Tarih, felsefe ve edebiyat üzerine muhabbet aç. Hafiften sinirleri bozulsun. Aklını zıvanadan çıkarsın, beklemekten yorulsun. Görüyorsun, ortamlar kötü oğlum. Kendini kaybetme. Sevgilinin azgınlığına ve zıpırlığına uyup nice ayvaları yeme.

GÜNÜN SÖZÜ

Çukura düşen aklın kuyusunu yine kendi kazar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder