Dr. Haydar Dümen Alışmak zor oluyor
HABERİ PAYLAŞ

Alışmak zor oluyor

Haberin Devamı

Mastürbasyonla sıkı dostluğunu bozmayan, yıllar içinde ilişki denemesinde bulunmayan erkekler evlendiklerinde kabusla karşı karşıya kalıyor. Cinsellikten beklediğini bulamıyor, alışkanlıklarından kurtulamıyor ve banyonun yolunu tutuyor. Beyler, eşinize alışamazsanız işler zorlaşır. Her ikiniz de çok üzülürsünüz...

BÖYLE SORU YOK!

Seks isteğim bitmiyor

Cinselliğe 3 öğün yemek yer gibi ihtiyaç duyuyorum. İlişki yaşadığım kadınlar benden çok memnun. Artık hepsine yetişemiyorum. Kendime nasıl hakim olacağım? CEVAP Eee daha neler neler var? ‘Dök şu eteğindekileri’ de için rahat etsin. Alamadım, veremedim sözlerine benzetsem bu pazardan alınanı almış, sana düşeni yani verilmesini gerekeni de vermişsin. Sizin aşk yuvanız köşe başında olmalı. Bir kapıdan giren kadın öteki sokak kapısından çıktığı için şeytana bile şapka çıkarttırmışsınız!!! Nasıl ve nedense kadınlar da tekesiz keçe sürüleri gibi sıra kapmak için neredeyse çatıya bile tırmanıyor olmalılar. Sen sanırım 24 saat yataktan çıkmıyorsun. Neden şikayet ediyorsun be değerli okurum? Eğer kendi propagandanla hayal görmüyorsan bir tek kelimeyle “Yeter” deyiver, bir gece de yalnız uyuyuver be birader.

GÜNÜN SORULARI

Karım şimdi çok mutsuz

37 yaşındayım, 9 yıllık evliyim. penisim 15 santim. Son 1 yıldır erken boşalıyorum. Eşim belli etmiyor ama mutsuz. Çünkü daha önce orgazm oluyordu, şimdi olmuyor. Kendimi yetersiz hissediyorum. Ne yapmalıyım? RUMUZ: ÇARESİZ CEVAP Değerli okurum, mutluluğa, sağlığa, yaşamsal fonksiyonlara parazitler düşer ya da üşüşür. Radyo ve televizyon bile parazit yapınca çekilmez. Dizi film ya da haber izlenirken can alıcı noktada, izleyicilerin dört gözle beklediği bir söz söylenecek. Bir cayırtı ya da cereyan kesilmesiyle bir çuval incirin hali ne olursa öyle olur. Değerli okurum, yaşın cinselliğin tam doruğunda. Hem de organik meyvelerini verecek durumda. İki çocuk hem eş hem anne. Ama zavallım sineye çekiyor. Oysa önünüzde 40 yılınız var. Şu paraziti yok yani erken boşalmayı tedavi edelim. Avrupa Birliği’nin vizesiz geçiş hakkı gibi sizi engelsiz geçiş hakkı verelim ve mutluluğunuza selam edelim.

Kız arkadaşım gülmeye başladı

21 yaşındayım, penisim çok büyük ve aşırı eğri. Kız arkadaşım görünce gülmeye başladı. İlişkide sorun olmuyor ama rahatsızım. Ameliyatla ya da bitkisel ilaçlarla çözümü yok mu? CEVAP Evet değerli okurum, ameliyatla tedavisi var. Ama şu anda buna pek ihtiyaç yok. Acele etme, gülen gülsün. İstemeyen bir daha gelmesin. Ya da sen rahatsız oluyorsan gülen gülmesine dışarıda devam etsin. Yani kapıyı dışarıdan kapatsın. Eğer bu durum bir espri konusu olarak sizin ortak neşeniz oluyorsa sen de gülmeye katıl. Ona isimler takın, çalıştırın tası (kafayı) nice benzetmeler yapacaksınız. Sonra da katıla katıla güleceksiniz. Elinizin altında böyle bir potansiyel varsa hem stres atar, hem de kahkahayla yatar, yataktan mutlu kalkarsınız. Hayatta her olay kullanmasını bilene göre form kazanır. Bu önerilerime bol gülmeler dileğimi ekliyorum. Sizi kendinizle baş başa bırakıyorum.

* * * *

Yanma oluyormuş

Kız arkadaşımla 5 gün önce ilişkiye girdik. Normalinden fazla kan geldi ve adet dönemi uzadı. İdrara çıktığında yanma oluyormuş. Bu durum normal mi? CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Bazen böyle şikayetler olabilir. Bir hafta, 10 gün sonra, idrar yaparken ya da organda yanma devam ederse, bir idrar tahlili yaptırmanızda ve kadın doğum uzmanına gitmenizde yarar var.

İlişkiye doymuyorum

24 yaşındayım. Penisim 11 santim. İlişkiye girmeye doyamıyorum, 4-5 saat sürse de bıkmıyorum. Acaba böyle olmasına rağmen penis boyum neden kısa? CEVAP Değerli okurum, kızları, kadınları bulduğuna göre, kimsenin de şikayeti olmadığına göre, sen kendi kendine ne ile savaşıyorsun? Enerjin yerinde, sermaye yüklü, piyasa bol... Bizim sana sağlık dilemekten başka diyecek şeyimiz yok.

Nasıl uzatabilirim?

25 yaşındayım, yaza düğünüm var. Penisim, 9.5 santim. Büyütmek istiyorum. İnternette ilaçlar var, bunlar yan etki yapar mı? Beni aydınlığa ulaştırır mısınız? CEVAP Tabii değerli okurum, yarınları aydınlığı hem sizin hem bizim için. Biz aracıyız, umudumuz da sizlersiniz. İnternetten vazgeçiyorsun, bu tür saçma sapan ilaçlara inanma. Evlen bakalım, gerekirse bana tekrar mail atarsın. O zaman bir çare düşünürüz.

Mastürbasyondan vazgeçemiyorum

23 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedimse olmadı. Evlendikten sonra bu sorun devam eder mi? CEVAP Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık ilişkiye başlaman gerekir. Bir tür tutkuya dönüşmüş yani şartlanmışsın. Ama hiç üzülme. Vazgeçmeyi öğreneceksin. İradenle çatışma. Yumuşak davran.

Kızlık zarı yırtıldı mı?


117 yyaaşşıındaa kkıızzıımm.. MMaassttürrbaassyyon yyaapaarrkkeen hafif akıntıyla birlikte kan geldi, kasığımda da ağrı oldu. Sizce kızlık zarı yırtıldı mı? CEVAP Sevgili yavrum, yırtılmadı ama tahriş oldu. Bundan sonra dikkat edersin. Kasığındaki ağrının kısa sürede geçeceğine inanıyorum. Aklına takmazsan iyi edersin.

Erkekliğini kaybedecek

18 yaşında kızım. Sevgilimlin cinselliğe ilgisi çok. Erkekliğini kaybetmek üzere, hayattan soğudu. Bize yardım eder misiniz? CEVAP Sevgili okurum, dereyi görmeden paçaları erken sıvamışsınız. O dereyi ben bilirim. Akıntısı çoktur, tehlikeli çağlayanları vardır. Ayağı kayan düştü mü çıkamaz. Hele bu yaştakileri de derenin hain suları çok sever. Yavrum, sana ne arkadaşının erkekliğinden, cinselliğinden. İleride evlendiğinizde sorun çıkarsa al kocanı paşa paşa getir bize.

Sorun olur mu?


17 yaşındayım. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. İleride sorun olur mu? CEVAP İleride şöyle bir sorun olabilir çocuğum. Kıza, kadına alışamazsın, mastürbasyondan da bıkarsın. Sonunda hangi kapıyı çalacağını bir düşün. Benim aklıma iyi şeyler gelmiyor. Yaşına göre oyun oyna. Başını önüne eğ, kurallara uy.

Akıntı oluyor

18 yaşındayım, ne zaman bir kadın görsem akıntı meydana geliyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili yavrum, hiçbir şey. Normal fizyolojik bir akıntı. Yani kaygan sıvı. Gelmesinin nedeni birleşmede penisin vajinaya girişini kolaylaştırması. Doğanın bir ön hazırlık ürünü. Bedene hiçbir zararı yok.

Kız alay eder mi?


21 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Çok istiyorum ama penisim 13 santim. İlişkiye girdiğimde benimle alay etmez mi? CEVAP Değerli okurum, kız niye alay etsin? Normal bir penis. Kızlarla ilişkiye girip girmemen sana kalmış.

Cinsel organım uzar mı?

16 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Diğer aarrkkaadaaşşllaarrıımmaa görree kkııssaa.. Nee yyaapmmaallııyyıımm?? CEVAP Sevgili okurum, merak etme biraz daha uzar. Öyle bile kalsa evlenmene engel değil. İki yıl kadar bekleyelim. Yine buralardaysak bir kere daha görüşelim.

Hasta mıyım?


30 yaşındayım, 3 yıldır ilişkiye girmedim. İdrarımı yaparken su gibi bir sıvı geliyor. Sizce hasta olabilir miyim? CEVAP Hiçbir şey yok değerli okurum. Aslanlar, kaplanlar gibisin.

GÜNÜN SÖZÜ


Sevgiyi siz, nefreti karşısınızdaki yaratır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder