Dr. Haydar Dümen Anahtar sizin elinizde
HABERİ PAYLAŞ

Anahtar sizin elinizde

Kadınlar cinsellik konusunda hep çekimser kalıyor. Evlenseler bile bu durumdan kurtulamıyorlar. Hanımlar biraz rahat olun, eşinize güvenin. Beyler, bu konuda anahtar sizin elinizde, kadınınıza önem verin, anlayışlı ve romantik olun.

BÖYLE SORU YOK!

Engel olamıyorum

24 yaşındayım. Her gün en az 2 defa mastürbasyon yapıyor, engel olamıyorum. İleride sorunla karşılaşır mıyım?

CEVAP

Evet değerli okurum, ileride sorunla karşılaşırsın. Cinsellikten beklediğin zevki alamazsın. Çünkü ona şartlanırsın. Erken boşalma ile başa çıkamazsın. Gerçekler dururken hayal dünyalarında gezmek istersin. Yeni zevk dünyaları arar, porno düşkünü olabilirsin. Daha çok ama moralini bozmayayım. Çare: Mastürbasyon haftada 2 ya da 3'e inecek. İşte reçete. Kullanabildiğin ölçüde yararlanırsın yoksa evlendiğinde kadına ellerinle ihanet edersin. Anladın mı beni değerli okurum? Her iş yolun başındayken çözülür. Maşallah yaşın da tam delikanlı yaşı, bari ona ihanet etme.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Kız küçük buldu

18 yaşındayım, penisim 19 santim ama kısa geliyor. Kız arkadaşım da kısa buluyor. Onu tatmin etmek için ne yapmalıyım?

Derhal ayrılarak kıza insanlık görevini yap. Ne zamandan beri sevgiler, evlilikler santimlerle ölçülüyor? Kızın niyetini de anlamadım. 19 santim az, yoksa evlenmem ha! Uzat uzamaz. Üstelik gereğinden fazla uzun. Zavallı kız, kapılmış senin büyüne, duya duya penis masallarını elinden kaçırmamak için havalara girmiş. İki cahil bir hamamda gerek, sizin su kaynar olmasın. Kalan birkaç santimlik aklınız da mayalanmasın.

Tekrarını istiyorum

24 yaşında kadınım. Sevgilime bayılıyorum ama doymuyorum. Orgazm oluyor, tekrarını istiyorum. Normal olmadığını düşünüyorum, ne yapmalıyım?

Sevgili okurum, ben de senin gibi normal olmadığını düşündüğüm halde tıbbi teşhisi yazarken zorlandım. Buna nemfomani derler, bir tür cinsel ruh hastalığıdır. Kadın dediğin gibi doymak bilmez. Roma imparatoru Sezar'ın karısı da nemfomandı. Bu bir kimlik yapısıdır ve cinsel taşkınlar arasında bir hastalık olarak yorumlanır. Tedavi ol, sevgilinin kıymetini bil, mümkünse hemen evlen onunla.

Haberin Devamı

Kaşıntı oluyor

25 yaşında kızım. 2 yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Sonrasında cinsel organımda kaşınma oluyor. Bir de erkek arkadaşımın penisi biraz yamuk, ilişkide canım yanıyor. Ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, kaşınmalar ya mantardan kaynaklanır ya da alerjiktir. Tedavi ile geçer. Erkeğin penis eğriliği ise birleşmelere engel değilse düzeltilmez. Sen kadın-doğum, arkadaşın da üroloji uzmanına gitmeli.

Acı çekiyorum

22 yaşında kızım. Galiba vajinismusum. Bugüne kadar 10-15 ilişkim oldu. Son günlerde ilişkide acı çekiyorum. Sevgilimin penisi büyük. Vajinismus mu yoksa arkadaşımın penisinin büyüklüğü mü acıya sebep oluyor? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bugüne kadar 10- 15 ilişkin bir kişiyle mi, değişik kişilerle mi? Bir kişiyle diye kabul ediyorum. Çünkü bu yaşta bu kadar ilişki beni korkutur. Vajinismus değilsin. Partnerinin penisi gerçekten büyük, çünkü vajina 8 santim. Bir o kadar da esnese ve uzasa ağrının bu yüzden olduğunu sanıyorum. Büyük penis her zaman sorun yaratacağından partnerin onu idareli kullanacak. Çünkü penisi küçültme ameliyatları yapılamıyor. Kanımca penis büyük diye sevgili ya da evlilik bırakılmaz.

Haberin Devamı

Karım zevk almıyor

Eşimle ilişkiye girdiğimiz zaman o hiç zevk almıyor. Bana belli etmemeye çalışıyor ama anlıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, pek çok kadına cinselliğin çekici, estetik tarafı anlatılmaz. Çoğu yetiştirilirken bu konuda korkutulur. Bu yüzden önce psikolojik olarak o yemeğe iştahları olmaz. Öte yandan kadının vajinası doğuma programlı, birleşmede cinselliği algılama kadından kadına değişir. Bu ve benzeri şeyler yan yana geldiğinde kasa kilidi gibi duruyor değil mi? Dışarıdan bakıldığında şahane kadın ama eşle yan yana geldiğinde kaya gibi kadın. Bu kasanın şifresini çözecek siz erkeklersiniz. Yolunuz uzun ve çetin. Hadi bakalım kolay gelsin.

İlişkiden kaçıyor

Evleneli 1 yıl oldu. Eşim 30 yaşında ve ilişkiye girmek yerine mastürbasyon yapmayı tercih ediyor. Çünkü penisinin küçük olduğunu düşünüyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sanıyorum ki kocan mastürbasyona alışık, bunu bahane sayıyor ve birleşmeden kaçıyor. Onunla konuş, aklını başına toplasın. Çocuklarınız olsun, aileniz büyüsün. Sen de kocana "Şu mastürbasyondan vazgeçemiyorsan ona bir çare arayalım, artık hayata başlayalım" de ve ağırlığını koy.

Kocam anlar mı?

27 yaşında, nişanlı kadınım. Nişanlım bakireliğe çok önem veriyor. Bir hata yaptım, sonrasında kızlık zarımı diktirdim. Nişanlım bakire olmadığımı anlar mı? Tecrübeli olduğumu fark eder mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarını erken diktirmişsin, çok acele etmişsin. Kanaman olmayacak ama olabilir de. Ancak tecrübeli olduğunu eşin bilemez ve anlamaz.

Bunalım mı?

40 yaşındayım, evli, 2 çocuk babasıyım. Eşimle her gün 2-3 kez ilişkiye giriyorum. Sürekli başka kadınlarla birlikte olmak istiyorum. Gözüm hep dışarıda. Bu son zamanlardaki aşırı istek beni rahatsız ediyor. Acaba 40 yaş bunalımı mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu 40 yaş bunalımını aşmış, 40 bunaması olmuş. Sanırım kendini bulunmaz bir nimet gibi görerek tuhaf bir böbürlenme içindesin. Söyler misin bana bir cinsel birleşmen kaç dakika sürüyor? Hiç çeneni yorma. 1-2 dakikayı geçmiyordur bence. Sen önüne gelen her yemeğin tadına bakmak istiyorsun. 40 yaş olgunluğunun gereğini yaşa. Ayıp oluyor, kimse senin oyuncağın değil. Tedavi olman gerekiyorsa vakit kaybetmeden uzmana başvur.

Kız hamile mi?

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşadık, içine meni kaçtığını tahmin ediyorum. Adeti 4-5 gün gecikti. Hamile kalır mı? 2 hafta oldu, test yapsak belli olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız gebe kalmış olabilir de olmayabilir de. Hemen panik halinde kağıda kaleme sarılıyorsunuz ya da bilgisayarın başına geçiyorsunuz. Gebelik belirli zaman diliminden önce test ya da muayene ile bile anlaşılmıyor. Şimdilik biraz bekleyin.

Zararı olur mu?

25 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Ama her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun zararı olmaz. Haftalık sayın 2-3'ü aşmasın. Aslında mastürbasyon yapmak, hiç yapmamak ya da cinsel birleşmede hiç bulunmamaktan iyidir. Takma kafana.

Kararsız kaldım

23 yaşındayım. İki kez cinsel ilişkiye girmeyi denedim, sertleşmedi, neden? Bir kızı seviyorum. Kız arkadaşım benden önce biriyle ilişkiye girmiş. Sorun etmemeye çalışıyorum. Ama bazen aklıma geliyor ve çok canım sıkılıyor. Onunla evlensem mi?

CEVAP

Değerli okurum, ilk cinsel birleşmelerde erkeklerdeki ereksiyon sorunu doğaldır ve sıklıkla yaşanır. Zaman içinde tecrübeyle düzelir. Kız arkadaşınla evlenmenden yanayım. Ortalama 70 yıl beraber yaşayacağın arkadaşını etiyle değil, ruhuyla değerlendir. Cinsel karakterine değil, insan yönüne bak. Hobileri ne? Aç gözlü mü? Doyumsuz mu? Yoksa yumuşak huylu, iyi bir eş, iyi anne olabilecek niteliklere sahip mi? Bütün bunlardan önce kendine bak. Ve kendine “Ben ne istiyorum, nasıl bir dünya ve evlilik bekliyorum?" diye sor. Ve bu değerleri düşünüp eşini seç.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzellik doğanın baş yapıtıdır. Çoğu zaman çiçeklerde, hayvanlarda nadiren de insan ruhunda karşımıza çıkar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder