Dr. Haydar Dümen Aranızda çözüm bulun
HABERİ PAYLAŞ

Aranızda çözüm bulun

Evlilikte cinsellik çok önemli bir yer tutuyor. Çiftler sorun yaşıyorsa, kadın isteksizse, erkek umduğunu bulamıyorsa oturup konuşmak en doğrusu. Eğer bu yolla çözüm bulamazsanız profesyonel bir yardım almak da ilişkiyi kurtarmaya yardım edebilir.

BÖYLE SORU YOK!

Hemen sertleşiyor

19 yaşındayım. Nerede seksi bir kadın görsem benimki hemen sertleşiyor. Mecburen ortamdan uzaklaşıyorum. Kadınlarla sohbet edemiyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bir çocuk ilk defa uçak görünce babasına “Baba bak bak, gökyüzünden bir şey geçiyor” demiş. Babası uzaktan ona “Elleşme oğlum geçsin” diye cevap vermiş. Ben de sana aynı şeyi söylüyorum. Elleşme. Öyle asilik yapar yapar sonunda uslanır. Bunu sen başkalarına belli etmemeye çalış. Kızların yanından ayrılma, konuşmaya devam et. Ciddi sorunları konuş. Senin asi organ sanırım bir süre sonra alışacak onlara ve de duruma. Bu sistemin içinde bu da var. Aslında çok kötü değil ama her şey de olduğu gibi yerinde ve zamanında iyi.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Kendimi sıkıyorum Eşimle ilişkiyi uzatmak için boşalma anında geri çekilip kendimi çok sıkarak boşalmayı erteliyorum. Bu durumun bir zararı olur mu?

Değerli okurum, yemek yerken yutkunuyorsun. Tam yutacaksın lokmaları boğazından çekiyor, cinselliğinin kuyusunu kazıyorsun. Eşinin de hakkını gasp ediyor, dilini damağını kurutuyorsun. Eşin amma uyumluymuş. Patlıcan kebabının son lokmaları ağzından alınsa deliye dönersin. Kadının iyi ama organ küsmeye başlamıştır bile. Zaman gelecek sahibim böyle öğretti diyerek seni yolda bırakacaktır. Kadının kıymetini bil, bırak en son lokmayı yutsun, karnı doysun.

İlk geceye saklıyoruz

19 yaşındayım, sevgilim de 18. Evleneceğiz. Her şeyi ilk geceye bırakmaya karar verdik ama isteğim çok fazla. Ne yapabilirim?

Değerli okurum, gel şu düğünü aile içinde yapalım. Gerdeğe girip muradınıza erdiniz. Ertesi gün annebabanın pişirdiği yemekleri yediniz. Birkaç ay geçti. Gelin sıkıldı. Ayrı ev istiyor; sende para yok. Anne ile gelin arasında sürtüşme başladı. Evliliğin ne olduğunu gördün ve dünyanın kaç bucak olduğunu anladın. ‘Bu da geçer’ dersen, önünde tam 70 yıl var. Hadi koş yavrum, tren kaçıyor, hemen evlen! Evlen de Türkiye kurtulsun, tabii sen ve ben de kurtulalım, rahat edelim.

Haberin Devamı

Acaba hamile mi?

Nişanlımla adet gününden 1 gün önce birlikte olduk ama içine boşalmadım. Adeti 3 gün gecikti, acaba hamile midir? Bir de ilk çocuğu aldırmak kısırlık mı yapıyor?

CEVAP

Değerli okurum, nişanlının hamile olmadığını müjdeleyeyim. İçine boşalmazsan da gebelik olabilir diye kulağını çekeyim. İlk çocuğu aldırdığınız zaman da kısırlık olmayacağını müjdeleyeyim.

Kilo versem uzar mı?

18 yaşındayım. 95 kiloyum, penisim 17 santim. Bana ufak geliyor. Sizce 65-70 kiloya düşsem uzama olur mu? Sanki bir kız görse “Bu ne ya?” diyecek gibime geliyor.

CEVAP

Değerli okurum, kesin diyecek. ‘Hepsi senin mi?’ de diyecek. ‘Ben bu oyunda yokum’ da diyebilir. Anatomi kitabı 15 santim diye yazıyor. Gözün aydın, 15’e inmesi için 20 kilo daha alabilirsin. Daha ne istiyorsun? Ama ben alt tarafa değil, geneline bakarak 70 kiloya in diyorum. Dinlersen seni kutluyor, kucaklıyorum. Dinlemezsen, hadi be yoluna, benim işim var diye söyleniyorum.

Haberin Devamı

Nasıl büyür?

Sorunum penisimin küçük olması. Sadece 13 santim. Hiç ilişkiye girmedim. Çünkü utandım. Penisimi nasıl büyütürüm?

CEVAP

Değerli okurum, penisin yeterlidir. Seni seven, saygı duyan, senin de beğendiğin kadın eşin olduğunda hiçbir sorun yaşamayacaksın. Olay peniste değil, eşinin cinsel kimliğinde düğümleniyor. Sen şimdi arkadaş edin, flört et, komplekslerden arın. Gerisini doğaya ve benim bu konudaki önerilerime bırak.

Kan vardı

21 yaşındayım. Adetimden önce iç çamaşırımda biraz kan gördüm. Beş gün sonra da adetim başladı, neden böyle oldu?

CEVAP

Sevgili okurum, hormonal bir olay. Sorun yok. Olur böyle ekstralar. Ama sürekli olduğunda bir kadın doğum uzmanına görünmende yarar var.

Hemen boşalıyorum

32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Cinselliğe karşı aşırı bir düşkünlüğüm var. İlişkiye girmeden hazır oluyorum ama girer girmez boşalıyorum ve isteğim azalıyor. Acaba bu durumda ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bu durumda yapacağın şey tedavi. Kesin tedavi olacaksın.

Alışmaktan korkuyorum

18 yaşındayım. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu durumdan rahatsızlık duyuyorum, alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum. Lütfen yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kısa vadede düzelmeyebilir. Ama 1-2 yıl içinde düzelecek. Bilimsel verilere göre konuşuyorum.

Eğrilik var

20 yaşındayım. Penis boyum 18 santim ve aşağıya doğru bir eğrilik var. Bu durum psikolojimi bozdu. Acaba düzelmesi mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, düzelmesi mümkün ama düzeltilmesine gerek var mı yok mu, ona yanıt bulmak gerekir. Yanıtı da şu: Cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri olanlar ameliyatla düzeltilebiliyor. Fonksiyonu yerinde olanlarda sorun yaratmıyor. Moralin bozulmasın, her zaman dizginler organın elinde değil, moralin elinde.

Kan nereden geldi?

20 yaşında kızım. İç çamaşırlarımız varken sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İlişkiden sonra kan geldiğini gördüm. Acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır? Adetim biteli 3 gün olmuştu. Bunun da etkisi var mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım zedelenme ya da tahriş söz konusu. Şimdilik ucuz kurtuldun. Her zaman bu şans sana böyle gülmez. Penis dediğin organın da aklı, beyni yok, insaf ve acıma bilmez, benden söylemesi.

Eşim çok isteksiz

20 yıldır evliyiz. 3 yıla kadar cinsel olarak bir sorunumuz yoktu. 3 yıldır eşimde cinsel soğukluk ve orgazm olamama ortaya çıktı. Psikiyatristlere başvurduk. İlaçlar kullandık ama faydası olmadı. Ne olur bizi aydınlatın.

CEVAP

Değerli okurum, genelde görülen ve bilinen bir konuyu anlatıyorsun. Kadınlar böyle. Orgazm zorluğu çekiyorlar. Hiç orgazm olamayanlar da var. Bir süreden ya da doğumdan sonra artık orgazm olamamanın nedeni, kadının fizyolojik ve psikolojik yapısından kaynaklanıyor. Bu şikayetler için verilen ilaçların da yararı olmuyor. Genellikle eşlerin aralarında çözmeleri gerekiyor. Teknik yardımlara ihtiyacınız olabilir.

Faydası olur mu?

38 yaşındayım ve penisim 10 santim. Seks shop’lardan penis uzatıcı haplardan almayı düşünüyorum. Acaba haplar penisi 5 santim uzatır mı? Bana bilgi verir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, o haplar 5 santim değil, 5 milimetre uzatmaz. Kandırıyorlar da bu kandıranlara engel olacak güç, yasa nerede? Eskiden bir reklam vardı, yöneticilerimiz uyuyor mu diye? Ben de buradan bağırıyorum. İşe yaramayan şeyleri halkı soyarak reklam etmenin ve satmanın bir yaptırımı olmalı. Burası dağ başı değil.

Cinsel isteğim çok azaldı

7.5 aylık hamileyim. Son 2 aya kadar cinselliği çok istiyordum. Ama şu an çok isteksizim. Eşim ise aksine her akşam birlikte olmak istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, şu andan itibaren cinsel ilişkiyi keseceksiniz. Doğumdan sonra da 1.5 ay perhiziniz var. Gebeliğin bu dönemlerinde cinsel istek duyulmaması normaldir ve bunlar geçicidir.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet yüzdesi yüksek olan erkeklerin aşkı şerbet gibidir. İçen bir daha, bir daha içmek ister. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder