Dr. Haydar Dümen Artık şu frene basın!
HABERİ PAYLAŞ

Artık şu frene basın!

Haberin Devamı

Erkekler mastürbasyona öyle bağlanıyor ki kopamıyor. Beyler, zararı sadece size değil. Evlendiğiniz zaman eşiniz sürekli gözyaşı döker. Bu alışkanlığınızı frenlemeye çalışın ki eşiniz üzülmesin, mutluluk hep kapınızı çalsın.

BÖYLE SORU YOK!

Eskiden 6-7’yi bulurdu

42 yaşındayım. Birkaç sene önce gecede 6-7 kez ilişkiye girerdim, şimdi 1 bile olmuyor. Ben üzgün, hanım kızgın. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, vallahi şaşılası bir durum. Her gece 6-7 ilişki... Kadın uyusun mu yoksa yarın ne pişireceğini, ne yapacağını mı düşünsün? Bir dert yani. Uyku yok, beden yorgun. Tempoya can dayanmaz, erkekteki vicdan da böylesine bencil olamaz.

Üstelik bir tek sperm bir yumurtayı bulup gebelik sağlayamamışsa, bu da bir başka garabetse anlayamadım. Bana göre erken boşalman da varsa, önce sen eşinin ufak bir heykelini yaptır, koy onu yatak odana. Ondan sonra vicdan rahatlığıyla gidin uzmanına.

Her şeyin dibi tatlı mı?

20 yaşındayım, çayın dibi tatlıymış, kazanın dibi tatlıymış. Arkadaşım ‘Her şeyin dibi tatlıdır’ dedi, doğru mu?

CEVAP

‘Bilmece bildirmece, dil üstünde kaydırmaca.’ Yanıtı: Her şey olabilir. ‘Ay içine, vay içine, ne bulursan koy içine’ diye sorsan, yanıt olarak ne desen onu da koy içine diyeceğim. Aklına nasıl fesatlıklar geliyordur.

Oysa bu bilmecenin yanıtı kulaktır. Senin tatlı dip (!) anlayışın şekerin, çayla kazanın dibinde toplanmasıdır. Ne var bunda. Tamam, öyledir der geçeriz. Ancak dip argoda küfür ve cinsel içerikli benzetmelerde kullanılır. Kafandaki gibi soruyorsan, bu sadece deneme-yanılma yöntemiyle anlaşılır ve de her şey kişinin elindedir.

Ona karşı koyamıyorum

21 yaşındayım, çok mastürbasyon yapıyorum. Oysaki seks hayatım iyi. Ama mastürbasyona karşı koyamıyorum. Nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

“Seks hayatım iyi düzeyde” diyebilmen için önce evlilik koşullarını bilmelisin değerli okurum. İlişkiler geçici, üstelik değişen partnerlerle olursa leyhte, aleyhte farklılıklar olur. Sen, ilişki yoksunu değil, tam tersiyim demek istiyorsun. Amma velakin tutulmuşun kendin pişir kendin ye yöntemine. Alışmışsın elle pişen iyidir, inder mideye temposuna. Bunun sebebi ise basit.

İnsanlar şartlanır, kimi elinde bozuk para, şıkır şıkır oynar muhabbet, susmak bilmez. Kimi bir daha yapmamak üzere söz verir ama kendinden emin olmaz.

Kızlar çok korkuyor 18 yaşındayım, çok yakışıklıyım. Her istediğim kızı tavlıyorum ama penisimi görünce korkup vazgeçiyorlar. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, yapabileceğin bir şey yok. Adam olacaksın, adam. Her önüne gelenle yatmaya kalkarsan, kızları korkutursan bu işlerin sonu gelmez.

Kadınlardan zevk almıyorum

20 yaşındayım. 1 yıldır sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum. Aklıma başka şeyler getirsem de kendimi tutamıyorum. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Bundan nasıl kurtulacağım? Bir kadınla birlikte olunca rahatlamıyorum. Kadın sıkılıyor, ilişkiye devam etmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, anlaşılıyor ki tek tip yemeğe, tek tip giysiye alışmışsın. Yani mastürbasyona bağımlılık sinyalleri veriyorsun. Evlendiğinde bu durumdan eşin senden daha çok zarar görecek.

Bir bilimsel fala bakarsan; sen tuvalete gidiyorum diye odadan çıkacak, orada mastürbasyon yapacaksın. Sevgili eşini yatakta dört gözle kapıya baktıracaksın. İçeriye süklüm püklüm gireceksin. İştah bitmiş, balon sönmüş, kadının ise sinirden deliye dönmüş bir halde.

Kızlık zarı hemen kanar mı?

21 yaşında kızım. 2 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla sevişiyorduk. Sanki kızlık zarım bozulmuş gibi geldi ama kan yoktu. 5 dakika kadar sonra iç çamaşırımda kan vardı. Ertesi gün kan geldi. Sizce kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın, kızsın, kızsın.

Erkekler beni etkilemiyor

22 yaşında kızım. Ben erkeklere karşı hiçbir istek duymuyorum. Sevgilim var ama ona aşık olamıyorum. Erkekler beni hiç etkilemiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım biraz beklemen gerekiyor. Bu aileden aldığın eğitimle de ilgili olabilir. Yaratılışın doğası gereği çevreden ya da kendine kendine olumsuz telkin olmazsa o masallardaki beyaz atlı prens karşına çıkacak. Beklemede kal, erkeklere cinsel değil, duygusal bak.

Cinsellikten uzaklaşıyorum

25 yaşındayım. Bir süre önce kız arkadaşım yoktu. Haftada en az 1 kez mastürbasyon yapıyordum. Şimdi sevgilim var. Ben onu düşünürken mastürbasyonu bile unutuyorum. Cinsellikten uzaklaşıyor gibiyim. Sizce benim sorunum ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, sorunun yok ki ne olabilir diye soruyorsun. Psikolojin ya da ruhun senin beklediğin gibi çoğulcu ilişkilere yatkın değil. Fazla romantik takılıyorsun galiba. Ancak unutmayalım ki romantizmin fazlası cinselliği öldürür. İkisinin birlikte olması en iyisidir.

Eşim çok isteksiz

7 yıldır evliyim. Eşimle daha önce sorunumuz yoktu. Eşim çalışıyor, “Yorgunum”, “Canım istemiyor” diyor. Ben cinselliğe çok düşkünüm. Bazen haftada 1, bazen de iki haftada bir birlikte oluyoruz. Eşimin isteksizliği için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kadınlar için en iyi ilaç tatlı dil. Onore edilmek, güven vermek, bedenindeki zevk odaklarını keşfetmek, hırpalamamak ve tabii ki yormamak. Yani sayın eşin evde size ayıracağı enerjisini işte bitiriyor. Bir de buna iş ortamının streslerini eklersek o haklı. Bu statüdeki insanlar için haftada 1 birleşme normaldir.

Kız benden ayrılabilir

25 yaşındayım, penisimin boyu 19 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde canı çok yanıyor. Ben onunla evlenmeyi düşünüyordum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmazsın. Evlilik yapılacaksa elbette kıza da soracaksın. Bu onun hayatı. Sen ileride bu kızla ya da başkasıyla evlendiğinde acısız birleşmeyi de öğreneceksin. Başka ne yapılabilir ki?

Eşim yalan mı söylüyor?

8 yıllık evliyim. Eşim penisimin boyu yüzünden acı çektiğini söylüyor. Acaba eşim bana yalan mı söylüyor? Bir de bazen 2 dakika içinde boşalırken, bazen saatlerce boşalamıyorum. Bunu nasıl dengeleyeceğim?

CEVAP

Değerli okurum, eşin niye yalan söylesin? Acı çektiği kesin. Ona bir çözüm aranır ve bulunur. Cinsel organ uyumsuzluğu akla geliyor. Yaşam boyu acı mı çeksin? Çaresiz olduğuna göre o çare için yetkiliye başvurulmalı.

İlk gece sorun olur mu?

Penisim biraz ufak yani 5 veya 6 santim. Bu durum ileride evlenmeme engel olur mu? Gerdek gecesinde bir sıkıntı yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, yanlış bir hesap verdin. Bana bunu düzelt de gönder. Anlaşılan cinsel organının sönük halini ölçmüşsün. Bir de sertleşince ölç. Gerçek rakamı bir görelim, sonra biz hesabı ödeyelim.

GÜNÜN SÖZÜ

Kimi zaman ruh aklı devirir. Akıl ise ona hala öğüt verir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder