Dr. Haydar Dümen Aşkta pazarlık olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Aşkta pazarlık olmaz

Aşk, iki kişinin birbirini sevmesi, güvenmesiyle dolu dolu yaşanır.

Her şey uygunsa zamanla cinsellik ilişkideki yerini alır.

Burada karşılıklı sabır gerekir. İlişkiye girmek için kadının ya da erkeğin baskı yapmaması gerekir.

Çünkü konu aşk oldu mu pazarlık işe yaramaz.

BÖYLE SORU YOK!

Biraz büyütsem?

Penisim 17 santim. Yeterli belki ama 30 santim olsa? Yazın gölgelik olsun, heybetiyle dosta güven düşmana korku versin istiyorum. Büyütemez miyim?

CEVAP

Aklını cinsel organın boyuna takan okurum, vallahi pes. İstersen ondan önce yapılması gerekenleri yapalım. Aklını, iradeni, toplumdaki yerini öğren, eğitimini tamamla, sonra soruna geçelim. Önce senin heybetliyi bir fotoğraflayalım, yatak odana asalım. Evlendiğinde yeni gelin “Aman imdat” diye kaçarsa ben karışmam. Elinde ne kaldı?

Haberin Devamı

Gelini 30’luk silahla öldürmeye kasıttan seni karakola götürürlerse bana da bilirkişi raporu yaz derlerse, “Onu, akıl ve sinirl hastalıkları hastanesine gönderin. Ben de aklımı kaybetmeyeyim. 6 ay kimseye yanaşmasın” derim.

GÜNÜN SORULARI

İlişkiyi konuşuyoruz

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. İlişkiye girmeyi konuşuyoruz, korkuyor. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, seninki testiye su doldurmaya gidip boş dönmek gibi. Anlamadığım yarı dost yarı arkadaş ilişkisi bu. İlişkiyle ilgili konuşmalarınız da ‘Tozlu yola asfalt nasıl dökülür?’ cinsinden. İlk adımda sen tamamsın, yol hazır. Ama yol sonunu noktalamada tedirginsiniz. Zaten öyle olmasa bu hesaplar yapılmazdı. Toplumun değerlerini ve aileleri de düşünürsek siz bunları unutun, arkadaşlığı 2-3 yıl sürdürün. O zaman kalemi ele alalım, yolu gösterelim.

Mutlu edemiyorum

2 aylık evliyim. Erken boşalıyorum ve ikinciye sertleşmiyor. Eşimi mutlu edemiyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, önce kendi kimlik yapının kalitesini oluştur. Onun da yolu eğitimden geçer. Ortalama 40- 50 yıl yaşanacak bir yolda acelen niye? Evliliği kavun gibi düşünme. Hemen olgunlaşsın, koklayayım, iyiyse yiyeyim. Yok böyle bir şey. Aceleci ve gereğinden fazla heyecanlısın. Önümüzdeki 3 ayı rahat geçir, erken boşalman geçmezse bir uzmana gidersin, durumunu düzelir. İkincisinin de peşine düşme ki evlilik sana mutsuzluk getirmesin.

Haberin Devamı

Hiç zevk almıyorum

23 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımı 7 aydır görmüyordum. Geçenlerde geldi, bir şeyler yaşadık. Ama ben zevk almadım. Ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey yapma. Alışman, beklemen, kendini yargılamaman gerekiyor.

Baskı yapıyor

İstemesem de sevgilimle ayrılığın eşiğine geldik. Çünkü bana cinsellik için çok baskı yapıyor. Onu kaybetmemek için sanırım kızlığımı da kaybedeceğim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

İki kayıptan birine razı olacaksın sevgili okurum. Ya zar atacaksın ya da bana soracaksın. Bana sorduğuna göre, ben kaybolursa kaybolsun, kendi yoluna gitsin diyorum. Çünkü aşk pazarlığa gelmez. İş pazarlığa döküldüyse hiçbir karşı değer bunu ödemez.

Giden gitti mi, bir daha geri gelmez. Ama iki tarafta aşk varsa, iki taraf hesabını, kitabını iyi yapmışsa, iş, meslek, anne-baba ve toplum da olumlu kefeye konulmuşsa söylenecek hiçbir söze de gerek kalmaz.

Haberin Devamı

Eşim şikayetçi

6 yıllık ilişkim var. 2-3 yıldır ilişkiye giriyoruz. Bu yıl evlendik. Ama penisim yüzünden eşimin canı yanıyor. Sanki benimki de yanıyor. Mastürbasyona saplandım. Karım gördü, kızdı. Evliliğimiz kötü. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, eşinin çektiği bu ağrıyı, bu acıyı gideririz. Erkek mastürbasyon yapıyor diye evlilik bozulmaz. Ama sen bu işe saplanıp kalma, sonu kötü biter. Eşine de bu konuda söylenecek birkaç söz var. Ama böyle ağrıyla, tedirginlikle evlilik yürümez. Profesyonel yardıma ihtiyacın var. Bu ağrı giderilmeli.

Bozulmuş olabilir mi?

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girerken penisi farkında olmadan biraz içeri girdi. Çamaşırımda açık kahve rengi leke gördüm. Kızlık zarım bozulmuş olabilir mi? Aynı kan rengini bir gün önce veya bir gün sonra tam hatırlamıyorum yine gördüm.

CEVAP

Sevgili kızım, kahverengi olan, kızlık zarı kanı değil, adet kanıdır. Ama unutmayın ki kan kandır. Kaynağı da bu tür tanımlamalarla kesin belli olmaz. Ama bana göre o kan, kızlık zarı kanı değildi. Şimdilik sağlamsın. Ama yarının ne olacağını bilemem. Sağlığı etkilenir mi?

Erkek arkadaşım

30 yaşında. Düzenli cinsel hayatı var, günde 15-16 kez boşalmak istiyor. Bu sağlık sorunu yaratır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, arkadaşının seks manisi var. Bu sayıya can dayanmaz. Her türlü sorun yaşanır. Yazdıklarının anlamını ya arkadaşın ya da sen bilmiyorsun. Sevgilin her 10 dakikada bir boşalsa, yani hiç ara vermeden makineye bağlansa 150 dakika eder. 150 dakikanın 2.5 saat olduğunu hesapla. 2.5 saat insan koltukta bile oturamaz, afakanlar basar. Ne diyorsunuz?

Anlaşılır mı?

21 yaşında kızım. 2 yıllık ilişkiden sonra ayrıldık. Şimdi yine barıştık. “Ayrıyken başka kimseyle ilişkiye girdin mi?” dedi. Ben de “Hayır” dedim. “Doktora gidince anlaşılır” dedi. Acaba doktora gidince ilişkiye girdiğim anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, her insanın kendine sakladığı özel sırları olabilir. Doktor değil, doktorların şahı gelse, senin daha önce başka birileriyle birleşme yaptığını anlayamaz. Sen önce kendinle baş başasın. Bu barıştığın arkadaşınla evleneceksen yolunuz açık olsun. Kendi mutluluğunun önüne taş koyma.

Denesem mi?

18 yaşındayım. Geceleri boşaldığımı fark ediyorum. Deneme yapma yaşında mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz daha bekle. Gece boşalmaları birçok gençte olur. Bir doğal deşarj mekanizmasıdır.

Nasıl orgazm olacak?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım 20 yaşında. Kısa süre içinde boşalmasını nasıl sağlayabilirim? Bu psikolojik mi yoksa ilişkideki fanteziye mi bağlı?

CEVAP

Değerli okurum neredeyse yüzde 50 erkek ve kadının çözemediği sorunu sen hemen çözmeye soyunmuşsun. Kızın kimliği ile ilgili. Umarım kısa zamanda orgazmı öğrenir.

Kız hamile mi?

10 gün önce kız arkadaşımla sürtürme yoluyla ilişkiye girdik. Cinsel organından kan geldi. Adet görmüyordu. Kızlığı bozuldu mu? Son günlerde kahverengi akıntıları oluyormuş. Sizce hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, zar incinmiş olabilir. İçeriden gelen kahverengi sıvı rahimden gelen bir olay olsa gerek. Örneğin; kan ya da iltihap. Şu aşamadan sonra kız arkadaşını bir uzman doktor görmeli.

Kan geliyor

26 yaşındayım. Cinsel ilişkide bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. Bir ürolog kontrolü gerekiyor.

Gebe mi?

18 yaşındayım, sevgilimle ilişkiye girdik, boşaldım. Kız 1 hafta sonra midesinin bulandığını söyledi. Gebe mi?

CEVAP

Değerli okurum, bana göre gebe kalmadı.

Ağrı başlıyor

Kendi kendimi tatmin ettikten sonra cinsel organımda ağrı oluyor. Bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, önemli bir sorun değil. Sıkma, sert hareketler yapma. Uslu ol. Ona da uslu olmayı öğret. Ama ağrılar devam ederse üroloji uzmanını ziyaret et.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlük asla onulmaz bir yara gibidir. Üzerine ne denli pomat sürseniz o denli azar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder