Dr. Haydar Dümen Ateşi yeniden yakın
HABERİ PAYLAŞ

Ateşi yeniden yakın

Haberin Devamı

Yıllar geçiyor, evlilik monotonlaşıyor, kadın ve erkek kendi dünyasına dönüyor. Böyle bırakırsanız işler iyice tatsızlaşır. Gençlik yıllarındaki ateşi yeniden yakmak istiyorsanız kendinize çeki düzen verin, eşinizin hoşlandığı fantezileri uygulamaya geçirin ve zamanın tadını çıkarmaya bakın

BÖYLE SORU YOK!

Evlenince sıkıntı olur mu?

22 yaşındayım, cinsel organım 11 santim. Evlendiğimde bir sıkıntı olur mu? Bir doktora görünmem gerekir mi?

CEVAP Değerli okurum, doktora gitsen ne olacak? İlk işi cetveli eline alıp ölçecek. O da 11 santim bulacak. Bundan sonra birkaç laf edecek. Sen onları anlamayacaksın bile. Ben tercüme edeyim: Yapılacak bir şey yok. Çünkü ölçü tıbba göre normaldir diyecek. Birkaç da ekleme yapacak. Onları da söyleyeyim: Eşini üzme, kırma, kıskanma, duygusal olarak ruhunla cinselliğini kanka yap, mutluluğuna banka aç. Bu raporun 500 doktor tarafından imzalanmıştır.

Dayanacak gücüm kalmadı

26 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı, ilişkiye de girmedim. Ama çok istiyorum ama artık dayanacak halim kalmadı. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, ilişkiye girmemeni görmezden gelelim ama sevgi damarlarını kim kuruttu? Aşk çeşmenin suyunu kim kesti? Onca güzel kızdan biri seni fark etmedi mi? Dolu dolu 10 yılını aşksız, filiz vermeyen fidan gibi yaşamışsın. O dalları kimler budadı? İlişkiden korkuyor, “Nasıl başaracağım?” derken ereksiyonu söndürüyorsun. Aslanım, kükre!!! Yayından fırlamış ok gibi ya da yuvasından uçan kartal ol, hayata dal! Duygusal ilişkiler insancıl yapımızdır. İlk adımını at, bu gece derin bir uykuya yat. Ruhuna aşk iksiri kat. Zamanı sen bilirsin, ilk denemeni dışarıda yap. Koşullar uyunca evlen. Sorun çıkmayacak, çıkarsa biz çözüme hazırız hemen.

Yaşlandıkça hızlanmak istiyorum

32 yaşındayım, nişanlım 26 yaşında. 2 yıldır beraberiz ve cinsel olarak mutluyum. Aklımda hep cinsellik var. Onu aldatmadım. Ama ne zaman bir güzel görsem bende kıpırdanmalar başlıyor. Yaşlandıkça yavaşlayacağıma git gide hızlanmak istiyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP Değerli okurum, mutlu yıllar size. Alkışlar ve onaylar bize. Doğacak çocuk hepimize kutlu olsun. Nişanlın kolunda, her şey yolunda. Sen de erkekliğin doruklarındasın, yola devam. Organın kıpırdanıyorsa sana ne! O özerktir, bildiğini okur, canı istemeyince sahibine kan kusturur. Neymiş efendim yaşlanınca yavaşlayacakmış. Yaşlılık sınırı nedir? 70 desem, sana göre kalan süre gerekli midir? O zaman bile cinsellik kendi kalitesini koruyacak, umarım fikrin değişip ileride bir kaçamağa gerek kalmayacaktır. Öyle olursa beni hatırla. Bencillik yapıp eşini kırma. Sıcak yemeğe soğuk su katma.

Kız mıyım, değil miyim?

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın penisi vajinanım ucuna değdi. Şimdi bana “Sen kız değilsin” diyor. Bir ay sonra başkasıyla sözleneceğim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, kızsın. Ama kızlık zarı kanar mı, kanamaz mı bu bilinmez. Esnek olabilir. Yaşadığın olayı unut. Ondan bir zarar görmemişsin. Kanama da olmamışsa suçlu gibi başını önüne eğme.

Eski günlere dönebilsek...

27 yıllık evliyiz. Artık kocamdan zevk almamaya başladım. Beni sevmediğini düşünüyorum. İlişkimizi gençlik günlerimize döndürmek için ne yapabilirim?

CEVAP Sevgili okurum, eşlerin temizliği ve bakımlı oluşu, vücut ve ağızlarının kokmaması, hep aynı pozisyonda sevişmemek cinsel yaşama renk katar. Eşlerin ilişkide birbirlerine hitapları ve aceleci davranmamak da önemli. Eşlerin ömür boyu sağlıklarına, vücut ölçülerine, bakımlarına özen göstermeleri sağlıklı ve uzun soluklu mutlu bir evliliğin temel kuralıdır. Bu önerilere kulak vererek, hareket geç. Duruma göre yeniden yazarsın.

Kızlık zarımı diktirsem...

1 yıl önce bir erkekle cinsel ilişkiye girdim. Şimdi yeni bir erkek arkadaşım var. Benimle evlenmek istiyor. Ama bekaretimi kaybettiğim için ona “Evet” diyemiyorum. Kızlık zarı diktirilebilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarı gerdek gecesinden birkaç gün önce dikilirse işe yarıyor. Bunun dışında yaramaz. Sevdiğin erkekle konuyu konuşmayı dene ama asla eğilip bükülme.

Yatakta mutsuzum

29 yaşında kadınım. Kocamla bir türlü yatakta mutluluğu yakalayamıyorum. Çünkü tutuk davranıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, kocanı elde etmek istiyorsan utanma. Siz onunla bir ömür geçirmeye, iyiyi, kötüyü paylaşmaya söz vermediniz mi? Utanma duygunu bırak, süslü püslü kıyafetler giy, güzel sözler söyle, cilveli ol. Fantezileri harekete geçirin. Ona lezzetli masalar hazırla, gün içinde iş yerinden ara. İşte kocanı yeniden kazandın.

Sevgilim istiyor ama...

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşım benimle cinselliği yaşamak istediğini söylüyor. Ben de istiyorum ama hem utanıyor hem de çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, korkuya ve utanmaya devam. Korkmakta haklısın. Bu işin sonu ne olacak? Kendine güveniyorsan, sıcak bir ailen varsa, ayakların yere basıyorsa, sonuçlarını “Göğüslerim” diyecek güce sahipsen hayat senin, sen bilirsin. Utanma duygunu evlenince yeneceksin. Başka türlü nasıl olabilir ki?

Nişanlım korkuyor

5 yıldır çıktığım kız arkadaşım var. Bu yıl nişanlandık. Ben onunla ilişkiye girmek istiyorum. Ama çok korkuyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP Sevgili okurum, 3-5 ay daha sabredin. Başını ve nişanlının ruhunu niye zora sokuyorsun ki? Acelen ne? Önünüzde 50-60 yıl var.

Hayat kabusa döndü,

23 yaşında, 7 yıllık evliyim. Eşimin sertleşme sorunu var. Ancak ayda 1 ya da 2 kere birlikte oluyoruz. Ne olur bize yardım edin. Çocuğumuz da yok, olmasını çok istiyoruz.

CEVAP Sevgili okurum, çocuğunuzun olacağına inanıyorum. Eşinin de sertleşme sorunu tedavi edilebilir türden. Ama hekimden yardım alması gerekiyor. Kocanın hekime gidip bunu istemesi dahası el ele seninle gitmesi çok iyi olur.

Korkumu nasıl yenerim?

18 yaşında kızım. Arkadaşlarım cinsel ilişkiye giriyor. Nişanlıyım 1 ay sonra evleneceğim. Ama ilişkiye girmeye çok korkuyorum. Nişanlım her yanaştığında içim ürperiyor. Bu korkumu yenmem lazım ama nasıl olacak?

CEVAP Değerli okurum, ilk önce 1 ay sabret. Evlen bakalım. Ortam oluşsun, düzen kurulsun. Evlendikten sonra belki bir süre korkacaksın, olabilir. Her genç kızın başına gelebilir. Ama bu süre birkaç ayı geçerse o zaman bir sorun var demektir. Hocanız ona çare bulur.

Boşalmam 3 dakika sürüyor

18 yaşındayım. Şu aralar çok mastürbasyon yapıyorum. Bir test yaptım, dakika tuttum. 3 dakikada boşaldığımı tespit ettim. Sizce bu normal mi?

CEVAP Şimdilik normal yavrum, evlendiğinde uzatırız.

Gün boyu cinselliği düşünüyorum

23 yaşındayım. Düzensiz cinsel hayatım var. Kafam bütün gün cinsellikle meşgul oluyor. Başka bir işle uğraşamıyorum. Cinsel hayatımı nasıl düzene sokabilirim?

CEVAP Değerli okurum, tedavi olacaksın. İnsanoğlunun binbir işi var. Hadi bunun 500’ünü cinselliğe ayıralım. Ama geride 501 var. İşte o artı 1 için uğraşıyoruz. Onu yakalamaya çalış, saplantılardan kurtul. İşini kur, kendini yarat. Yaşlandığında da keyfine bak.

GÜNÜN SÖZÜ: Bir doğru için yalan söylediğinde o söz belki senin hayatını kurtarabilir ama yaşam boyu yakanda bir rozet gibi kalır. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder