Dr. Haydar Dümen Ateşinizi söndürmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Ateşinizi söndürmeyin

Haberin Devamı

Aradan yıllar geçince evliliklerde sorunlar yaşanıyor. Bazen eşlerden birinin isteği azalıyor, cinsellikten soğuyor. Kadınlar bu konuda daha sıkıntılı oluyor. Bu noktada görev erkeğe düşüyor. Beyler, kadına kadın olduğunu hissettirin ki aşkınızın ateşi sönmesin.

BÖYLE SORU YOK!

Bacağıma kramp giriyor

25 yaşındayım, 6 aydır kız arkadaşım var. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman bacağıma kramp giriyor, yarıda bırakmak zorunda kalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bazı sorunlar vardır, kişiyi görüp dinlemeye gerek yoktur. Bazı sorunlar da vardır ki teşhis için hekimi uğraştırır. Senin soruna yakından, uzaktan fark etmez, teşhis konulur. Teşhisi de sen koymuşsun, üstelik bu da doğrudur. Geriye ne kaldı? Tedavi.

Ondan önce olaya metafizik bakarsak, bu bir işarettir. Yani sana yapma diyor. Psikolojinin derinliklerine bakarsak orası da aynı şeyi söylüyor. Her ikisi de aynı eksende buluşuyor. Bunun adına da vicdan deniyor. Bunları geçelim, ballı badem üzerine acı biber döker gibi olan kramp olayına bakalım. Bacağını gerdin ve yordun, kramp girdi. Pozisyon değiştiriver be kuzum, bunu da mı bana soruyorsun?

Çok yıpranmış görünüyor

Kız arkadaşım bakire olduğunu söylediği halde vajinası çok yıpranmış görünüyor. Sanki ilişkiye girmiş gibi. Bir kızın bakire olup olmadığı gözle anlaşılır mı veya belli olur mu? Kız arkadaşım bakire mi?

CEVAP

Evet değerli okurum, kız bakire. Nasıl mı anladım? Ben bir ruh hekimiyim. Deneyimli, mail ifadelerinin kokusundan da anlayan biriyim. Önce akıl, mantık ve insana, sonra doğadaki o değişik yapıdaki oluşuma bakarım. Çentiklisi var, yüzde 25 kanamaz. Halkalı olanda da aynı oran geçerlidir. Dokuların, zarın esnekliği erkek organının kalibresiyle de ilgilidir. Değerli okurum, bakmakla anlayamazsın.

Birçoğunda jinekoloğun biri yırtılmış derken, bir başkası sağlam, kimileri de biraz incinmiş diyebilir. Anlayacağın olay havanda su dövmektir. Oradaki görüntü kesin resim vermez. Unutma ki çok ilişkisi olmuş ama zar yerinde duruyor olanlar da varken gözüne insancıl gözlük takıvermen her zaman en doğrudur.

Nişanlım sürekli benden kaçıyor

21 yaşında kadınım, 1 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla ilişkiye girmek istiyorum. Nişanlım sürekli kaçıyor onu nasıl ikna edebilirim?

CEVAP

Hiç!!!... Nişanlını kovalarsan daha hızlı kaçar, yakalanmak istemez sevgili okurum. Onun kendine göre kırmızı çizgileri vardır. Örneğin; olayı ilk geceye saklıyordur. Ya da acemicidir ve ilişkiye hazır değildir. Belki de ileri derecede duygusal ve kılı kırk yaran bir karakteri vardır. Nikahsız koynuna girmek istemeyebilir. Sen bu konuda onu iknayı bırak, nikaha ne kadar zaman var, onu bana bildir.

Bu yaşa kadar sabretmişsin. Bir süre daha dişini sıkıver. Erkeğin ilk geceden çekincesi ve güvensizliği de olabilir. Eğer üfürükçü olsaydım, oku üfle derdim. Şimdi de sana zararsız bir yüklem önereceğim. Konuşurken yakın dur, soluğun adeta onun dudaklarına üflesin. Sesinin erotizmi kulaklarında çınlasın, parmakların da yanaklarında oyalansın. Bakalım, deneyelim ve görelim.

Zedelendi mi, yırtıldı mı?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla kıyafetlerimiz varken sürtünme yoluyla birlikte olduk, açık renkte kan geldi. Acaba zarım zedelendi mi yoksa yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, tahriş oldu. Zar esnek değilse ilişkide kan gelecek. Esnekse gelmeyecek. Bunlar yapısal özellikler.

Penisim niye küçük?

17 yaşındayım. 70 kiloyum, penisim 5 santim. Acaba bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, biraz daha büyü. Kasık yağların varsa onları erit. Hayat senin. Bu konuda tedirginsen bunu çözmelisin. Bir üroloji uzmanının önüne gitmelisin.

Karım çok isteksiz

44 yaşındayım. Karım da 40 yaşında. 18 senelik evliyim. Eşimle haftada 1-2 kez ilişkiye girerdik. Ama son 1 yıldır eşim istemiyor. Ben istekliyim, mastürbasyon yapıyorum. Karım doktora da gitmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, klasik bir aile tablosunun resmini çizdin. Burada doktorluk ve kocalık sana düşüyor. Onun ateşini yakmak için duygusal davranışlar, ona sevgi ve saygı göstermek, onurlandırmak ve yüceltmek gerekir.

Fantezileri kullandığını sanmıyorum. Belki hep erken boşalman vardı. Kadın hiçbir şey anlamadan hayat geldi, geçti. Belki cinsellikte bencildin. Önünüzde 40 yıl var. Bu gemi bundan sonra size daha çok lazım. Hadi ustam, biraz dümenin başına okun.

Sevgilimin midesi bulanıyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşım dudağından öpüyorum ama bana midesinin bulandığını söylüyor. Sizce neden böyle yapıyor?

CEVAP

Değerli okurum, ilk önce git ağzını temizle, dişlerini fırçala. Diş doktoruna git, çürük dişlerin var mı? Öpüşmeden 24 saat öncesinden sarımsak, soğan, sucuk falan yeme. Ağzının suyu kızı bulandırmasın. Ne bileyim neden bulanıyor?

Bozuldu mu?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdik. İkimizde de iç çamaşırı vardı. Adetim biteli 2 gün olmuştu. Benden pembe bir sıvı ardından da kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, zedelendi. Haber verdi. Yani sana “Biraz ileri gidersen artık benden hayır bekleme” dedi. Bu sözleri ben sana tercüme ediyorum okurum. Olacakları sen düşün.

Hiç kıpırdamıyor

32 yaşındayım. Eskiden her gün bir başka kızla çıkardım ama 2 haftadır benimki kımıldamıyor. İdrar yapınca yanma oluyor. Mastürbasyonda boşalırken zorlanıyorum. Menimin rengi koyu sarı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önce idrar ve meni tahlili yaptır. Oradan iltihap kokusu alıyorum. Böyle bir şey varsa tedavi olduktan sonra da birkaç ay o çalıştırdığın arabayı dinlendir. Bu söylediklerin akla ve etiğe uygun değil. Bir sürü kızı zevkin için feda et. Canın tatlı, en ufak şeyde feryadı bas. Doğanın da cezalandırma yöntemleri var.

İleride sorun yaratır mı?

18 yaşındayım ve penisim 23 santim. Acaba bu ileride sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, her zaman sorun olur. İdareli kullanmayı öğreneceksin, bir de sana uygun eş seçecek, onun isteklerine uyacak, boynunu eğeceksin, başka çıkar yolu yok.

Eşim bu durumdan rahatsız

34 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Sertleşme sorunum var. Eşim çok istekli. Ancak bir kez boşalıyorum. Boşalmadan önce eşimi tatmin etmeye çalışıyorum ama bana belli etmese de mutsuz. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, piyasada adı bilinen haplardan kullanmak yarar sağlayabilir. İşin başındasınız. Olayı ciddiye alalım, evliliği koruyalım. Bu gibi konular hekim ile hastanın karşılıklı yüz yüze gelmesiyle çözülür.

Tek kişi yetmiyor

İlişkide tek kişiyle tatmin olamıyorum. Bu bir hastalık mı? Tatmin olayın mastürbasyonla çözmek istiyorum, günde 5-6 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir kız gördüğüm zaman yine de penisim sertleşiyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, aklını ve iradeni kullanıp insanlık yoluna gireceksin. Eğer sokaktaki kızlara böyle bakmaya devam edersen ne ailen olur ne de evlilikte eşin buna tahammül eder.

Sakallarım çıkmadı cinsel organım değişmedi

20 yaşındayım. Ergenliğe giremedim. Ne sakal çıktı ne de penisimde değişiklik var. Bu duruma çok üzülüyorum. Benden 5-6 yaş küçük olanların bile sakalları var. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sakalların erkeklikle bağlantısı yok. O bir ırk ya da genetik sorunu. Yumurtaların büyüklüğü bir badem kadarsa, kasık kılların çıkmışsa, penis fonksiyonların yerinde ise benden sağlam raporunu aldın.

Buna rağmen daha kesin bir teşhis içindeysen bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına gidebilirsin. Bu kadar kolay yol varken niye böyle üzülüyorsun?

GÜNÜN SÖZÜ

Uçuk hayaller denizde balık gibidir. Onu kimin yakalayacağı belli olmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder