Dr. Haydar Dümen Bahane arıyorsunuz!
HABERİ PAYLAŞ

Bahane arıyorsunuz!

Haberin Devamı

Eşini seven, yuvasında mutlu olan erkekler bile gençlikte sıkı dost olduğu mastürbasyondan vazgeçemiyor, gizli gizli de olsa yapmaya devam ediyorlar. Bırakmak istediklerini söyleseler de her zaman bahane bulmayı başarıyorlar. Beyler eşinizi üzmeyin ve kıymet bilin.

BÖYLE SORU YOK!

Maşallahım var!!!


Ben İzmir’den Mahmut, 2 yıllık evliyim. Eşim 2 aydır zevk almadığını ve sorunun bende olduğunu söylüyor. Sorunum yok, maşallah 3 deyip 1 sayıyorum. RUMUZ: MUTSUZ

CEVAP

Mahmut hemşehrim, Uşak’tan atla trene İzmir’desin. Bu da hemşehrilik. Bir de ruhsal hemşehrilik vardır ki İzmir havasından, suyundan, savaşından zaferine kadar canımızdır. Sana yardım etmeyeceğim de kime edeceğim. Yaş kaç yaş?

Eşini dinlemeden onun haklı olduğuna inanıyorum. Organ nazlanıyorsa, eşinin öteki mutluluk kapılarını dene. Sevgiyle saygı yan yana olsun. Eşin de “İyi ki bu adamla evlenmişim” desin.

Gelelim kendine çektiğin maşallaha!!! Şöyle enine boyuna ruhun derinliğinden kadının koynuna giriyorsan, 3 deyip 1 saymak ne demek? 3’u unut, o 1’e sarıl, hakkını ver. Haftada 2 çıkarıyorsanız bahçe verimlidir. 2 ilişkinin 1’inde kadın orgazm oluyorsa meyve toplama mevsimidir. Görmeden bu kadar, sanırım yanılmıyorum.

Zevk değil görev olarak görüyorum

2 aylık evliyiz. İlk gece eşimle olmak istemedim. 2 gün sonra eşimde sertleşme olmadı. 1.5 ay sonra ilaçla sorun çözüldü. Şimdi ben korkuyorum. İlişkiyi zevk değil, görev olarak görüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk gece korkusu yani canavarından söz ediyorsun. Bu tür olaylarda tıbbi bir sorun olmadığı halde psikolojik olarak vajina kilitlenir. Buna da vajinismus denir. Genellikle çiftler bir süre sabreder, stres yapmaz, kuşkuya kapılmazlarsa zamanla ilişki gerçekleşir.

Erkek neden olmuyor diye kendini sorgularken yarattığı stres hormonu ereksiyonu engeller. Kadın cinsel yaşamın gerçeğiyle o gece karşılaşır, panikler ve korkar. Özellikle amaçladığı birliktelik ve aşkının koynunda doruklarda uçacağı hayalleri her iki taraf için de psikolojik kaos yaratır.

Bunlar çoğu zaman geçici tablolardır. Kısaca acele etmeyin, ilişki uzarsa daha çok kırılıp incinmeyin. Kesin tedavisi var, hastalıkla körebe oynamayın.

İlişkiye giresim gelmiyor

27 yaşındayım, penisim 15 santim. Erken boşalmadan şikayetçiyim. İlişkiye giresim gelmiyor. Doktora gittim, faydası olmadı. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki yardımcı olacağım, bu boynumun borcudur. Erken boşalman tedavi olacaktır. Bunun için de evlilik ortamı gerekir. ‘O kadın denedim olmadı, ötekini denedim’ karmaşasında olay yerine oturmaz. İlişkiye girmeden önce kuşku beyne oturur. Bu heyecan stres hormonuyla üretilir.

Bu hormon da ilişkinin tadını bitirir, ereksiyon sorunu yaratır. Bir de buna gençlikte eklenen ve 1-2 dakikada bitirilen mastürbasyonu koyarsak olay içinden çıkılmaz hale döner. Mastürbasyonda beden ve ruhun keyfi yerindedir.

Ne karışan var ne sorgulayan. Ancak kimse mastürbasyona 15-20 dakika zaman ayırmaz, bunun sonucunda da erken boşalmadan kaçınılmaz. Doktora gelince; ‘Her yiğidin bir yoğurt yiyiş tarzı vardır’, her doktorun da bir uzmanlık alanı vardır.

Baş ağrımı geçiriyor

Cinsel organım hiç olmadık yerlerde hareketleniyor. Mini etekli kızları görünce fena oluyorum. Günde en az 7-8 kere boşalıyorum. Başım ağrıyınca mastürbasyon yapıyorum, geçiyor. Ne olur çözüm bulun.


CEVAP

Değerli okurum, bataklığın dibine düşmüşsün. Baş ağrısı bahane, mastürbasyon şahane vay be. Bu da yeni bir tedavi yöntemi olsa gerek. Söz dinleyeceğine inanmıyorum. İradeni kullan. Daha çok gençsin. Uzun bir hayat var önünde. Aile reisi ve baba olacaksın. Bir onun tadını varsan ya hayatında ne ufuklar açılacak. Ama sen şimdiden karartmaya çalışıyorsun.

Çekiniyorum

18 yaşındayım. Aşırı derecede isteğim var. Ama bir şey yapamıyorum, çekiniyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, çekin biraz daha çekin yavrum. Günün birinde çekinemeyeceğin bir fırsat olursa önce aklını sonra yüreğini defalarca tart. Dengele. Yanlış şeyi yapma. Başkalarına zarar verme. Acemilik çekebilirsin. Bunu da dert etme.

Baba olur muyum?

22 yaşındayım. 1 aydan uzun bir süredir günde 3-4 defadan fazla mastürbasyon yapıyorum. Bu durum ilerde çocuğum olmasını etkiler mi?

CEVAP

Değreli okurum, bunun çocuğa etkisi olmaz. Ama senin kimliğine etkisi olur. Cinsel kimliğinde önce erken boşalma sonra kadınından zevk alamama görülür. Ve de kadının yatak odasında uyurken sen gizli gizli banyoda mastürbasyon yapabilirsin. İşte sakıncaları, sen bilirsin yavrum.

Acı yoktu ama...

22 yaşında kızım, erkek arkadaşımla seviştik. Penisinin vajinama değdiğini hissettim. Kendimi geri çektim ama acı yoktu. İç çamaşırımda 4-5 damla kan gördüm. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, bazen çok kolay bozuluyor. Acımayabilir de. Kan da kızlık zarıyla ilgili geldi bana. Bu saatten sonra yapılacak bir şey yok. Zar esnek de olabilir, zedelenmiş de olabilir. Kesin kararı kadın doğum uzmanı verecek. Büyük olasılıkla zedelenmiş diyecek. Hayat ve karar sizin. Sonuçları da sizin.

Kısır mı olacağım?

16 yaşındayım. Mastürbasyon yapmak istemiyorum. Çünkü büyüyünce kısır olacağımı söylediler. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, haftada 2-3 kez mastürbasyon yap. Sistemler çalışsın. Mastürbasyonun kısırlıkla ilgisi yok.

Prezervatif yırtıldı

21 yaşındayım. Birkaç gün önce ilişkiye girdim, kullandığım prezervatif 2 kere yırtıldı. Acaba hastalık kapmış mıyımdır? Hastalık kaptıysam kendini nasıl belli eder?

CEVAP

Değerli okurum, kapmadın bir şey. Bak beni sorumluluk altında tutuyorsun. Gitmeden önce bana sordun mu? Ne bileyim. Mikropluysa kapmış olabilirsin. Ama bana göre kapmadın.

Acaba bozuldu mu?

2 yıl önce masaya çarptım ve kanamam oldu. Sizce zarım bozuldu mu? Yakında evleneceğim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu tür çarpmalarda kızlık zarı bozulmuyor. Çok tedirginsen ve kadın doğum uzmanına gidersen bence iyi olur. Çünkü rahata erersin.

Doktora gitsem mi?

17 yaşındayım, 1.95 boyundayım. 100 kiloyum. Penisim ereksiyon halindeyken 9 santim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Kilo verince penisinin boyu 12’ye çıkacak. Yani kasık yağlarından kurtulunca görüntü fazlalaşacak, gerçek boyutunu kazanacak. Şimdi cinsel organ neredeyse yağların içinde gizli.

Eşimi mutlu edemiyorum

22 yaşında, 2 yıllık evliyim. İlişkiye girip boşaldığım zaman devamını getiremiyorum. Bazen eşimi mutlu edemediğimi düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, anlayamadım. Yani ikinci, üçüncü birleşmeleri mi anlatmak istiyorsun? Aslında bunun doğru dürüst bir kez olanı her şeyi bitirir. Biraz acemilik var sanırım. Erken boşalıyorsan bu da tedavi edilir.

Neden böyle eğri?

24 yaşındayım, cinsel organım sol tarafa doğru 70 derece eğri. Düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, operasyonla düzeltiliyor. Bu konuyu iyi yapan doğru uzmanını bulmalısın.

Sevgilim hamile olabilir mi?

22 yaşındayım. 2 yıllık ilişkim var. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırlarımız üzerimizdeydi. Ama sevgilim adet göremedi. Acaba hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik olabilir diye düşünüyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Gerçekler de hayaller gibi kabul görseydi dünya daha yaşanmaya değerdi. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder