Dr. Haydar Dümen Bazı kadınlar şanslıdır
HABERİ PAYLAŞ

Bazı kadınlar şanslıdır

Orgazm olamamak pek çok kadının üzüntü kaynağı. Çünkü kadın, erkek gibi değil, cinselliğe geç uyum sağlıyor, bedenini uzun sürede tanıyor. Ama bazıları var ki, o kadınlar şanslı doğuyor. Orgazmı çok çabuk öğreniyor. Kendinizi sorgulamayın ve her şeyi akışına bırakın.

BÖYLE SORU YOK!

Kız arkadaşım çok istekli

Kız arkadaşım beni çok arzuluyor. Telefonda konuşurken bile konuyu oraya götürüyor, fantezilerini anlatıyor. Onunla birlikte olmak bana zevk vermiyor. Çok sevdiğimden mi?

CEVAP

Hayır canım, çok üzerine geldi, bıkkınlığa sebep oldu. İkincisi, onu çok sevmiyor, kendini kandırıyorsun. Psikolojide bir ikilem var; sevgili kutsaldır, sevilir ama seks olmasa da olur. İkincisi, vicdanla seks duygularının meydan savaşında vicdanının sesi daha yüksek. Gelelim soruna; gerçekle hayal, çeşitleme ile monotonluk, onların savaşında da kızın fantezileri seni sıkmış. Aslında durumun zor ve çileli. Neden hem kendinle savaşıyor hem de el alemin kızını harcıyorsun?

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Hiç zevk almadık

15 yıldır evliyim. Kocamla ilişkiden hiç zevk almadım. Hormonlarda mı sorun var? Hangi doktora gideyim?

Sevgili okurum, eşinde erken boşalma olup olmadığını, ilişkinizin ne kadar sürdüğünü de yazsaydın bana yazı tura attırmazdın. Eşinde erken boşalma varsayımında bulunursak, burada tedaviye gidecek kişi eşin. Ha, ”Eşimin erken boşalması yok, saatlerce boşalmıyor. Sırf ben orgazm olayım diye bekliyor” diyorsan da o zaman tedavi olacak sensin. Bunu da sakın her yerde söyleme. Sonra eşini senden kapmasınlar.

Aklımda ilişki var

33 yaşındayım, hep mastürbasyon yaptım. Evlenemedim ve aklımda cinsel ilişki var. Kızlarla iletişim kuramıyorum. İşim yüzünden kimse beni kaale almıyor. Ne yapacağım?

Değerli okurum, öncelikle işini sevecek, saygı duyacaksın ki sonra bunu karşındakinden bekleyesin. Haline şükredip 'Daha iyisini nasıl yaparım' diye düşün, depresyondan kurtul. O zaman daha kaliteli bir hayat sana kapılarını açar. Özgüvenini toplayınca kızlarla ilişkilerin güçlenir. Hayat kadınlarına gitmek zorunda kalmazsın. Ama bu süre zarfında mastürbasyondan kaçın.

Haberin Devamı

***

Beklemek istemiyorum

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girince hemen orgazm oluyorum. O boşalmamışken, üçüncü kez orgazm oluyorum. Sevgilimi beklemek istemiyorum. Kaybetmek de istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili kızım, büyük şans, seni kutluyorum. Büyük ikramiye çıkmış ama sen yakınıyorsun. O pastadan bir dilim kapıp yiyene kadar sen olaya devam et, ye yiyebildiği kadar. Bundan kim kazançlı çıkar? Hem sen hem de sevgilin. Ya bir de orgazm olamasaydın?

İçeride duruyor

6 yaşında erkek çocuk babasıyım. Oğlum geçen yıl sünnet oldu. Penisi sertleştiğinde 3-4 santim kadar. Bazen de hiç yokmuş, içine kaçmış gibi duruyor. Biraz kilolu. Sizce bir doktora gitmemiz gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, doktorluk bir durumun olduğunu sanmıyorum. Olay kilo ile ilgili. Bakacağınız şey penis değil yumurtalar olsun. Örneğin; ikisi de yerinde mi? Penisin boyu kasık yağlarında bir parça kayboluyordur. Bebekleri ve çocukları obez yapmanın anlamı yok. Duruma bak, yine yazarsın.

Haberin Devamı

Çocuğum olur mu?

21 yaşındayım. Cinsel organım 11 santim. Bir sorun olmasından korkuyorum. İdeal penis boyu nedir? Evlenmek istiyorum ama eşime mahcup olursam? Çocuğum olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, tabii evleneceksin. Eşini de tatmin edeceksin. Ama gel bir de bunu negatif taraftan düşünelim diyelim. Her şey normalken hayat boyu bekar mı kalacaksın? Hem de çoluksuz çocuksuz.

Neden sertleşmiyor?

Benim derdim kuşumun uçmaması. Bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yaşın kaç? Senin kuşunun kanadı mı kırık, yoksa tüyleri mi yoluk onu bana bildir. Cevabın elindedir.

Beni istemiyor

23 yaşında kızım, erkek arkadaşım var. Bana karşı cinsel isteği yok. Bu durum canımı sıkıyor. Bir de adetim düzensiz, ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, adet düzensizliğine karışmıyorum bir. İkincisi erkek arkadaşınla açık konuş. Bana soracaklarını ona sor. Ama o da sana net yanıt vermeyecek. Kaçamak konuşacak. Türk erkeklerinin çoğu gibi ‘Sen çok iyisin, sana layık değilim’ gibilerden bir şeyler söylerse, onun sana karşı duyguları yok demektir. 'Zorla güzellik' olmaz atasözümüze bir tane daha ekleyelim: 'Taşıma su ile değirmen dönmez.'

Karım rahatsız değil

31 yaşındayım, 1 yıldır evliyim. Eşime vajinal orgazmı yaşatamıyorum. İlişki uzun sürdüğü zaman yoruluyor. Klitoris orgazmla mutlu ediyorum. Eşim bundan rahatsız olmuyor ama ben üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, klitoris orgazmın vajinal orgazma geçiş tekniğini bir uzmandan almak gerekiyor. Bu köşeden bu ayrıntılara girmek biçim olarak zor. Tabii bir yerde elimiz ve dilimiz bağlı. Bu konuyu aşarsınız.

Nişanlım korkuyor

23 yaşındayım ve nişanlıyım. Nişanlım bakire ve ilişkiden korkuyor. Acaba ne yapmalıyım? Nişanlımı psikiyatriste mi götüreyim?

CEVAP

Değerli okurum, psikiyatrist şu anda bir şey yapamaz. Çok acımayacağını söyle. Bu yazıyı ona okut. Sabırlı olun. İlk gece olmazsa, 10 gece, 20 gece sonra olur. Ama ola ki sorun çıkarsa çözeceğiz.

Sivilceler çıkıyor

22 yaşındayım. Daha önce hiçbir kızla olmadım, hep mastürbasyon yapıyorum. Penisimde sürekli sivilceler çıkıyor. Bunlar beni çok sinir ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon yapacaksın ve penisini temiz tutacaksın. Kadınlarla ilişki kurma zamanın gelmiş. Ona da bir formül bulacaksın.

Evleniyorum ama

Bir ay sonra düğünüm var, milli olmadım. Gerdek gecesinde elim ayağıma karışacak diye korkuyorum. Nişanlıma da bu durumu belli etmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, düğüne 1 ay kalmış. O 1 ay için nişanlına ihanet etme. Öğreneceksin, sevgili eşinle bunu öğrenirsin. Doğa sizden yana. Hayat elinizin altında renkli bir kanarya, ona sahip olun yeter. Arkası gelir.

Bana küçük geliyor

19 yaşındayım, 1.83 boyundayım, kilom 98- 100 arasında. Penisim 11 santim, normal mi? Hayat kadınlarına gitmeyi düşünüyorum ama küçük olmasından şüphe ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, zayıfla. 85'li kilolara indiğinde penisinin 12-13 santim olduğunu göreceksin. Onu kasık yağlarından kurtaracaksın. Ayrıca genelev kadınları penis eksperi mi ki büyüktür, küçüktür diye karar veriyor? Sen kendi yoluna bak. O penisle hayatını idare edersin. Zamanla daha da kilo alırsan, işte o zaman hayatını idame ettiremezsin.

Ayrılmak üzereyiz

9 yıldır evliyim. Eşim vajinimus olduğu için birlikte olamadık. Ayrılmanın eşiğine geldik, ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tıp yanınızda. Mutlu da olacaksınız, çocuğunuz da olacak.

Sertleşmedi

12 yıldır her gün mastürbasyon yapıyorum. Cinsel ilişkiye girmeye korkuyorum. Çünkü bir kere denedim, sertleşmedi. Çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yapıver. Arada bir yapmanın zararı olmaz. Her şeyde olduğu gibi çoğu zarar, azı karar.

GÜNÜN SÖZÜ

Başarıda sonucu yolunuzun engelleri değil, adımlarınızın dengeleri belirler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder