Dr. Haydar Dümen Bazıları karanlık sever
HABERİ PAYLAŞ

Bazıları karanlık sever

Kadınlar cinsellik konusunda çekingen. Çoğu vücudunu beğenmiyor ve partnerine göstermek istemiyor. İlişkide kimi loş ışığı kimi de zifiri karanlığı seçiyor. Hanımlar, bedeninizle barışın. Karanlıkta cinsellik her iki taraf için de tatsız olabilir, eşinizi düşünün, yatak odanızı karartmayın.

İlişki kötüye gidiyor

34 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var. Eşimde erken boşalma başladı. Hayatın temposuyla birlikte ilişkimiz düzensizleşti. Çocuk olduktan sonra yine birlikteliğimiz kötü gidiyor. Ne yapmam gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, uzmana gitmelisin. Tedavi edilebiliyor. Bu durumu dert etmemelisin.

Boşalamıyorum

21 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyona yapıyorum. Hiçbir sorun yok ama 2-3 kez kadınlarla ilişkiye girdim. Heyecandan mı yoksa kendimi sıkmaktan mı bilmem boşalamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum

1) Mastürbasyona şartlandın.

2) Heyecan ve utangaçlık.

3) Duygusal yapın. Bunları aşman için antrenmana ihtiyacın var. Ama hiçbir hastalığın yok. Kafaya takma, acele etme, çok da geç kalma. Ancak ortamın çok rahat olmalı.

Nasıl yakınlaşırım?

18 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkim olmadı. Bir kız buldum diyelim ona nasıl yaklaşabilirim? Geç olmadan bir şeyler yapmazsam öleceğim gibime geliyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bir, ölmeyeceksin. İki, gözlerin kararırsa kararsın. Yaşın ne başın ne? Her şey bir ölçü içinde. Acele etme, önündeki yıllara iyi hazırlan. Ama zamanı gelince kullanacağın fırsatta bencil davranma.

Kanaması oldu

22 yaşındayım. 21 yaşındaki partnerimle iki kez birlikte olduk, ikisinde de oldu. Partnerimin ilk ilişkisi, bundan mı?

CEVAP

Değerli okurum, bazen oluyor böyle. Penis vajina uyumsuzluklarında daha çok oluyor. Yumuşak ilişkiler, ilişkiler arasında 3-5 gün dinlenme, kayganlaştırıcı ve partnerinin karın kaslarını sıkmaması size yardımcı olabilir. Ama işin bu tarafı benim uzmanlık alanıma girmiyor. Yazdın diye yanıtlıyorum.

O akan şey ne?

18 yaşındayım. Kızların elini bile tutsam meni gibi bir şey akıyor, neden? Akan şey nedir?

CEVAP

Yavrum, halk arasında zevk suyu derler. Doğaldır, hiçbir zararı da yoktur.

Haberin Devamı

Canı yanar mı?

18 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum. O da istiyor ama kızlık zarı delinince canının acıyacağından korkuyor. Acaba kız arkadaşımın canı acır mı?

CEVAP

Değerli okurum, acıyan da acır. Genellikle de acır. Sevgilinde bir kurban olmadığına göre seviyorsan onu da düşünerek mutlaka bu konuda ısrarlıysanız yaşınız da uygunsa bir uzmanla bire bir görüşerek acı olayı ortadan kaldırılabilir. Ama siz çok küçüksünüz be evladım, cinsellik daha sizin yaşınızda düşünülecek şey değil.

Kıllar beni üzüyor

25 yaşındayım. Penisimin ve testislerimin üzerinde çıkan kıllardan rahatsızım. Tüy dökücü krem sürsem bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı yok. Penisinin üzerindeki kılların sana ne zararı var onu anlamadım. Bunu partnerine veya eşine sorarsın. O ne derse onu yaparsın.

Vajinismus mu?

26 yaşındayım, kız arkadaşım da 24 yaşında. İki defa ilişkiye girdik. İkisi de çok zor oldu ve kan geldi. Şimdi ilişkiye giremiyoruz. Acaba korkudan mı bu hale geldi? Ne yaptıysam olmadı. Sevgilim vajinismus mu oldu?

CEVAP

Değerli okurum, haklısın, ilk akla gelen vajinismus. İlk baraj aşılmış ama dokular, korkular sıkı ve güçlü. Çözeriz ama evli olman şartını önüne koyarız.

Haberin Devamı

Hamile kalır mı?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım da 18 yaşında. Kız arkadaşımla 5 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdim. Vajinasının üzerine boşaldım, kanama olmadı. Hamile olmasından korkuyorum. Adeti de 2 gün gecikti.

CEVAP

Değerli okurum, sanırım hamile değildir ama yavrum korkuyorsan yapmazsın. Sol kulağını sağ elinle göstermek zorunda kalmazsın. Ayrıca da şansa kumar oynamazsın.

İlaçlarla büyümedi

18 yaşındayım. Penisimin boyu küçük olduğu için ilaç kullandım ama gelişme olmadı. Penisimde noktalar var, neden? Bir doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, doktora gitmene gerek yok. Ağızdan alınan ilaçlarla penis büyümez. Bilmediğin ilaçları almak da senin işine yaramaz. Buradan her gün yazıyorum, o ilaçlara kanmayın diye, siz beni dinlemiyor musunuz? Penisinin boyunu vermediğin için benden net cevap alamıyorsun. Beneklere ve penisine kafayı takma. Kendi yolundan şaşma. İleriki yıllarda bir sorun çıkarsa çözüm bulunur.

Ya beni beğenmezse?

30 yaşında kadınım. İki yıldır bir ilişkim var. Çok utanıyor, kendimi cinselliğe veremiyorum. Vücudu mu beğenmezse diye korkuyorum. Sürekli üzerimde bir şeylerin olmasını istiyorum. Orgazm bile olamıyorum. Bu çekingenliğimi nasıl atabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, vücudunu beğenmezse beğenmesin. Beğenmezse çekip gitsin. Üzerinde bir şeyler olması yalnız senin değil, birçok kadının isteğidir. Dahası loş ışığı tercih ederler. Kimileri de zifiri karanlığı ki işte bu felakettir. Gözünü bağlamışlar, önüne yemek koymuşlar. Onun gibi bir şey. Ama senin kendinle barışman, sorunlarını yenmen şart.

İyi ruh, akıl, sevecen yürek, hoşgörü, kadınsı yumuşaklık ne güzeldir, değil mi? Sevgi, beğenme, sevişmeyle orgazm birbirinden çok farklı. Orgazm için sanırım evlilik koşullarını bekleyeceksin. Olayı akışına bırak. Evleneceksen, devam et. Değilse, zamanın daralıyor. Ciddi bir yuva kurmanın yolları ara.

BÖYLE SORU YOK: Kocam cinsellikten kaçıyor

Sekiz yıllık evli kadınım. Haftada 3-4 kez ilişki yaşarken son 2 yılda haftada 2’lere düştü. Eşim cinsellikten kaçıyor. İki yaşında bir oğlum var. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, önce sağlık ve ucuzluk dileğimiz olsun. Mutluluk kapınızdan gitmesin, eşin de seni fazla dinlemesin. Böylece cinsel sağlığını korusun. Her şey krizde. Bu arada dolular vurmuş, arabaların canına okumuş. Koronavirüs her yeri sarmış.

Sen ise haftada 3-4’ten neden düştük 2’ye diyorsun. Sahi sen akşamları ne yiyip ne içiyorsun? Haftada 2, yılda 104, vallahi iyidir. İyinin iyisidir. Erkeğin iradeli, bol keseden gitse, 5-10 yıl sonra da depo bitse ne olacak? İşte o zaman yandı gülüm keten helva. Sakın fazla sayılara dalma, ileride de eli boş kalma.

GÜNÜN SORULARI

Doymak bilmiyorum 22 yaşındayım ve doymak nedir bilmiyorum. Bir de olgun kadınları tercih ediyorum. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, önce doymayı ve doyurmayı öğren. Doyarken acaba doyuruyor muyum diye kendine sor? Her alanda aç gözlüler vardır. Araba senin, direksiyon senin. Yola çıktın ama dikkatli ol derim. Şimdi şu olgunluk sorununa gelelim.

Bir tür çocukluk güdüsü. Anne özlemi de örtüsü. Bilinç altından böyle fırlıyor. Nedenini öğrendin diyelim, ne olacak? Laklakiyatla kafa mı bulalım, bakliyatla karın mı doyuralım? Aslında bu işin iyi yanı, kazaya uğratmıyorsun genç kızları. Onların da kendine kalıyor zarları.

Geneleve gidelim mi?

20’li yaşlarda iki arkadaşız. Kızlarla hemen muhabbete başlıyoruz ama işin sonu gelmiyor. Millet yatakta neler yaptığını anlatıyor. Geneleve gidelim mi? Bize yardım edin.

CEVAP

Oğullar, tüfeğin mermisi mi boş, kafalar mı boş? Anlaşılan kızların karnı sizin saçmalıklarınıza tok. Kızlarla arkadaş olmak ekmek, peynir kadar kolay. Ama aklınıza cinselliği koyarsanız çamura saplanır bu olay. Kızlarımız seçicidir. Bakışları delicidir. Vallahi ruhlarınızı bile okurlar. Ruhunuz bile duymaz. Önce birbirinizden kopup şöyle biraz uzaklaşın. Geneleve gitmeyi de geçin.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyin tutsaklığı uyuşturucu bağımlılığı gibidir. Halinden şikayet etmez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder