Dr. Haydar Dümen Bazıları şanslı doğar
HABERİ PAYLAŞ

Bazıları şanslı doğar

Kadınların çoğu baskı altında yetişiyor. Cinsellikle ilgili konuları öğrenmekte zorlanıyorlar. Ama bazı kadınlar şanslı. Onlar cinselliğe adım attıkları gün zevk alıyor ve orgazm oluyorlar. Böylece eşleri de mutlu oluyor, yatak odaları renkleniyor. Beyler, kadınınızın kıymetini bilin

Çok isteksizim

25 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. Eşimle mutluyduk ama bende bir süredir isteksizlik var. Bir çocuk annesiyim. Bu durum eşimle sorunlar yaratıyor. Bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, bir süre kendini sorgulamadan, yargılamadan olayları oluruna bırak. Eşinin bu konudaki davranışı, sayısal istekleri ve ruhsal yakınlığı gibi konularda sorun varsa eşinle konuş. Ama yatak odasını biraz renklendirin. Fanteziler size yol gösterir.

Haberin Devamı

Kan gördüm ama...

1 yıldır süren bir ilişkim var. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama iç çamaşırımda kan vardı. Ertesi gün yine penisinin vajinamın girişinde olduğunu hissettim, kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bence zedelendi. Zaten kızlık zarı vajinanın tam girişinde. Penisin uzun uzun girmesine gerek yok. Baş olayı işi bitiriyor. Bunları bilin. Zedelenme mi oldu, tam kanama mı oldu uzaktan belli olmaz. Ayrıca bir başka ilişkide tekrar kanar mı? Olabilir. Bunlar bünye sorunları.

Gelen kan neredendi?

18 yaşında kızım. Geçen gün adetimin son günüydü ve hiç kan gelmedi. Mastürbasyon yapınca kan geldi. Acaba gelen kan adet kanı mıydı yoksa kızlık zarından mı geldi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı kanı olmadığını sanıyorum. Tabii ki vajinanın içine bir şeyler itip sokmadıysan.

Zarın dikildiğini duydum

25 yaşında kızım. 2 yıl önce biriyle birlikte oldum, benden kan geldi. Daha sonra ayrıldık. Şimdi hayatımda biri var, evlenmeyi planlıyoruz. Kızlık zarının diktirildiğini duydum. Diktirsem kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, diktirirsen kan gelir. Ama onun inceliklerini, ayrıntılarını bir kadın doğum uzmanı ile konuşman gerekiyor. Bu arada paranı, doktoru ve yaşayacağın serüvenin yollarını çok sıkı kontrol etmen gerekir. Şimdiden bunları düşünmek erken. Zamanı gelince karar verirsin.

Haberin Devamı

Kızın hali normal mi?

22 yaşındayım. İlişkiye girdiğimizde kız arkadaşım ben boşalmadan 2 kere orgazm oluyor. Ben geç boşalan biri değilim. Acaba kız arkadaşımın durumu normal mi? Askere gideceğim, aklım sevgilimde kalacak.

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın yaratılış olarak şanslı. Seni çok seven, senden zevk alan, mutlu olan ve böylece seni de mutlu eden özel biri. Onun kıymetini bil. Umarım evlenir, çok mutlu olursunuz. Sen çakı gibi askerliğini yap. Senin için konuşulacak bir şey yok.

Çok ileri gitmedik

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Canının acıdığını söylediği için ileri gitmedim. Sadece 2-3 damla kan geldi. Akşam birkaç damla daha gelmiş. Acaba sevgilimin kızlık zarı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Galiba değerli okurum.

Vajina genişliyormuş

16 aylık evliyim. Eşimle çocuk istiyoruz ama ben korkuyorum. Doğumda vajina genişliyormuş. Bunu kafaya takıyorum. Ne kadar genişliyor ve düzelme şansı yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, genişlerse ameliyatla düzeltirsin. Ama vajinayı da çok dar bir organ olarak düşünmeyin. O doğuma programlanmış. Her şey ona göre hesaplanmış, yorumlanmış. O kendi esnekliğini korur, kazanır. Ama müdahale gerekirse de onu ileride yaptırırsınız.

Haberin Devamı

İlişkiden kaçıyor

22 yaşındayım. Penisim 22 santim. Kızlar benimle ilişkiye girmekten kaçıyor. Ameliyatla veya başka bir yol ile penisimin boyunu kısalttırabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çok haklısın ama penisin boyu kısaltılamıyor. Evlendiğinde idareli kullanırsın olur biter.

Büyütme şansı var mı?

29 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım sertleştiğinde 12 santim oluyor. Eşim de şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. 2 santim büyür. O da ameliyatla. Söyle bana kime yararı olacak?

Bozuldu mu?

Kız arkadaşımla ilk defa ilişkiye girmek istedim ama daha vajinasını eller ellemez kan geldi. Acaba zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Yavrum, zarı bozulmadı ama ya adet dönemindeydi ya da heyecandan adet gördü, farkında değildi. Bu kan seni ilgilendirmez. Tedirgin olma amma ikide bir kızların orasına burasına uzanma.

Evlilikten çekiniyorum

23 yaşındayım. Penisim 9-10 santim. Evlenmeyi düşünüyorum ama evlenince sorun olur diye çekiniyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin evliliği sürdürecek boyutta. Ameliyatla 1-2 santim daha uzatılabilir. Evlilik için biraz erken. Bu konuyu kafana takma. Çinli ve Japonların büyük çoğunluğu senin verdiği boyutlarda. Hepsi mutlu ve hayatlarını sürdürüyorlar.

Kızarmaya başladı

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla her gün ilişkiye giriyoruz. Başta çok zevk alıyordum ama son günlerde cinsel organım kızarmaya başladı. Acı çekiyorum. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, zavallı organın başına bela oldun, onu dünyaya geldiğine pişman ettin. Sana halini bildirmiş. Vicdan senin, yol senin, akıl senin. Bunlara ben başka ne derim?

BÖYLE SORU YOK!

Dokununca bayıldım

30 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. Hayat kadınıyla ilişkiye girmek istedim ama kadın cinsel organıma dokunur dokunmaz bayılmışım. Bu hep böyle mi olacak?

CEVAP

Değerli okurum, ne oldu? Bayılmayı sığınak mı belledin yoksa çok mu terledin? 15 yaşından sonra kendi kendine ettin! Organı yuvasından çıkmaya alıştıramadın. Dişilerle, kısraklarla tanıştıramadın. Kendi başına çorap ördün. İnsanlar bu durumlarda bayılabilir. Heyecan beyne vurur, kan beyinde döner durur. Sinir sistemi yorulur ve okur da kendini yerde bulur. Merak edecek bir şey yok. Seni bir hayat kadınıyla değil, beğendiğin bir partner ya da eşinle yalnız bırakmalı. Ne olacağına işte o zaman bakmalı. Her şey yolunda gidecek, telaş etme.

GÜNÜN SORULARI

Yapmasam ne olur?

Mastürbasyon yapınca enerjim gidiyor, sesim cılız çıkıyor, özgüvenim düşüyor. 1 hafta yapmayınca enerjik hissediyorum. Hiç yapmazsam olmaz mı?

Bir şey olmaz değerli okurum. Organ arsızlığını unutur, sana çektirdiği çilelerin hesabını evlendiğinde çıkarır önüne. İlk ivme 15’li yaşlarda başlar. Bu yaşta ılımlı mastürbasyonlar hayallerle süslenir. Aşk başkadır, seks başkadır. Her ikisi birden olunca olay baştacıdır. Okurum, mastürbasyonun fizyolojik bölümünü haftada 1-2 kullanmanın zararı yoktur.

Tam sertleşmiyor

43 yaşındayım. Hanım arkadaşımla yakınlaşıyoruz ama tam sertleşme olmuyor. Neden acaba?

Değerli okurum, şartlanma vardır. Sabah 7’de kalkan 7’de. 9’a şartlanan 9’da gözlerini açar. Cinsel eğitim ve gelişim çok yanıtlı bir öğrenme ve sadık kalmadır. Partner değişince ilk günler bu olay yaşanır. Ve erkek “Evyah” narasını atar. Bu konuda yaş sınırı 80’li yıllara ulaşır. Kalp ve tansiyondan şikayeti olanlar yılda birkaç kez kontrole gitmeli. Cinsel kontrol kolay değil. Sonuçta dert senin, derman senin, ruh senin, cinselliği ve ona bağlı sistemleri korumak da senin görevin.

GÜNÜN SÖZÜ

Kendini çok akıllı sananlar en çok zarar görenlerdir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder