Dr. Haydar Dümen Bencilliğe yer yok
HABERİ PAYLAŞ

Bencilliğe yer yok

Bazı erkekler çok istekli, cinselliği fazlasıyla seviyorlar. Ama bu sırada eşlerini hiç düşünmüyorlar. Onları ilişkiye hazırlamak, hevesli mi diye sormak akıllarından geçmiyor. Beyler biraz frene basın. Cinsellikte bencilliğe yer yok, yarı yolda kalır, çok üzülürsünüz...

BÖYLE SORU YOK!

Cinselliğe doymuyorum

39 yaşındayım, evliyim. Cinselliğe doymuyorum. 12 yaşından beri mastürbasyon yapıyorum. Yardım edin. RUMUZ: TAKINTILI

CEVAP

Değerli okurum, işi ucuza yani kolay yoldan kapatmışsın. Petrol ülkelerinde araba yakıtlarının parasız olması gibi sen de ilişkini bu örneğe benzetmişsin. Bu nedenle sırtında yumurta küfesi yok. Yani keyifler keka. Bir de olayın kötü yanı var.

Haberin Devamı

Sevgili eşin bu hesaptan ne anladı? Evlenirken karın seni kasaptan et alır gibi almadı. Mutluluk hayalleri kurarken başı derde girdi, bir çıkmaz sokakta kalakaldı. Kader yolunu karartmış, neylesin? Şaşkın halde evlilik bu sandı. Musluğun suyu azalıp şıp şıp damlamaya geçince yaş 50’ye gelince falında maça papazı çıktı değerli okurum.

GÜNÜN SORULARI

[[HAFTAYA]]

1)Cinsel organım çok küçük

17 yaşındayım, 1.84 boyunda, 86 kiloyum. Penisim 9 santim. Bu konuda aileme danışmaya utanıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Sakın değerli okurum, sakın danışma. Çünkü konuyu benden iyi bilecek değiller ya! Annen ile baban o gece erken yatıp odayı da biraz karartıp bir durum değerlendirmesi yapacaklar. Annen “Oğlum aslan gibi” derken, baban “Hanım, o aslanlık başka, evlendiğinde kadına giydireceği basma farklı” diyecek.

Anacığın “Yani ben şimdi sana göre mutsuz muyum? Her şeyimiz Allah’a şükür yerinde. Oğlun da modeli senden almış” deyince baban “Nankörlük yapma, benimkisi tam 12 santim” diyecek. Anan, “Yani 3 santimcikde mi bunun büyüsü” dedikten sonra tartışma büyüyecekken birden bana sormak akıllarına gelecek. Neyse, senin aradığın iyi oldu. Onlara da diyeceğim buydu. 9 santimlik penise 99 santim ilgi ve sevgi katarsan kurtulursun takıntından.

2)Acıyı nasıl engelleriz?

21 yaşındayım, 4 yıllık birlikteliğim var. Cinsel organım büyük. Kız arkadaşım belli etmiyor ama canı yanıyor. Bunu nasl engelleriz?

Haberin Devamı

CEVAP

17 yaşındayken değerli okurum bir gün aklına bu kız geldi. Kızın havası iyi, internetle cep telefonu da bu konuda pekiyi. İş bir telefona kalmıştı. Sipariş paketi gibi 15 gün sonra kız ders çalışmak amacıyla odana geldi. Laf aramızda bu derste(!) birbirinize yardımcı oldunuz. Meğer kız seni 1 yıl önce aklına koymuş.

Bu nedenle ilişkiniz yıldırım nikahına benzemiş. Ancak bir sorun vardı. Mahrem odanın kilidini açacak anahtar, kilide biraz büyük geldi. Kız netsin, neylesin? “Bu kadar aşka bu kadar acı sineye çekilsin” dedi. Ancak bizim okurun kafasına ‘Acıyor mu?’ sorusu takıldı.

Tam bu sırada ne var bunda diye ben devreye girdim. Yavaş ve idareli ol. Ayrıca şu 4 yıllık yol nereye gidecek? Onu da hesapla. Anahtarı göz kulak ol, kilitle oynama

Canım çok yanar mı?

24 yaşında kızım, evleneceğim. Acaba kızlık zarı yırtıldıktan sonra ilişkiye devam edilmeli mi? Devam edilirse canım yanar mı? Nişanlım yarıda bırakmayacağını söylüyor. Bir zararı var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, zaten canın çok yanmayacak, onu aklından çıkar. Eşin de aceleci ve sert erkek rolü oynamasın. Bir ihtimal kızlık zarın kanamayabilir de. Birleşme ve kanama oldu diyelim, bir günlük perhiz iyi olur diye düşünüyorum.

Erken boşalıyorum

12 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Evlenince geçeceğini düşünmüştüm ama değişen bir şey yok. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bitireceğiz onu. Ama uzaktan kumandayla, sözle olmuyor. Tedavisi ve kullanılması gereken ilaçlar var. Üstelik öyle külfetli de değil. Gerisi sana kalmış.

Sizce yeterli mi?

19 yaşındayım. Penisim 15.5 santim. 63 kiloyum, 1.72 boyundayım. Yaşıma göre penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. Bir üroloji uzmanına görüneyim mi?

CEVAP

Yavrum, ben zaten onu milimetresine kadar görüyorum. Nesini göstereceksin uzmana? Yani uzman eline cetveli alacak, ölçecek ama cetveller aynı. Boyu normal, kilon, boyun yerinde. Ama galiba biraz aklın uçuk.

Ne zaman kan gelecek?

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama kan gelmedi. Böyle bir şey neden oluyor? Ben kızlığımın bozulup bozulmadığını öğrenmek istiyorum. Ne zaman kan gelir?

CEVAP

Esnek yavrum, esnek. Artık kan gelmeyecek gibi. Ama bir gün geliverirse nereden geldiğini sorma. Zar bu kendi bildiğini okuyor.

Acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır?

21 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Geçenlerde sürtünme yoluyla tatmin olmaya çalıştım. Çok az kanamam oldu. Kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Evlendiğim zaman bir sorun yaşar mıyım? Çok tedirginim?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtıldığını sanmıyorum. Sen de düşünme. Evlendiğinde de sorun yaşamayacaksın. Ama zarın esnekse, kan gelmezse bunun da söylediklerinle ilgisi yok.

Neden başarılı olamadım?

23 yaşındayım, şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Denemek istedim ama cinsel organım sertleşmedi. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Uygun bir ortamda her şey istediğin gibi olacak. Sistem tıkır tıkır çalışacak. Kafaya takarsan sadece biraz zorlanırsın. Ortada bir sorun yok.

Fantezi kurmaktan bıktım

17 yaşında kızım. Günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Her geçen gün de isteğim artıyor. İleride sorun yaşar mıyım? Ne yapmam gerekiyor? Aklımdan cinselliği atamıyorum, fantezi kurmaktan bıktım.

CEVAP

Sevgili okurum, biraz irade, biraz çalışma, iş, uğraşı. Dış dünyaya yönelme, arkadaşlarınla birlikte olma, grup çalışmaları yapma, geleceğini ve Türkiye’nin sorunlarını düşünme, şiir ezberleme daha neler neler... Yeter ki sen elini o bölgeden çek. Daha yararlı yerlerde kullan. Örneğin bir şeyler yaz, bir şeyler işle.

Kız arkadaşımın hamile kalma ihtimali var mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. İlişki sırasında boşaldım. Birkaç saat sonra yeniden ilişkiye girdik. Bu kez ben cinsel organımı yıkamıştım. Ayrıca sevgilim ertesi gün hapı içti. Acaba hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, çok zayıf.

Aşık olduğum için mi?

Ben haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyordum. Şimdi bir kıza aşık oldum. Artık mastürbasyon yapmıyorum. Acaba bu bir sorun mu?

CEVAP

Sevgili okurum, haftada bir kez mastürbasyon yapabilirsin. İstersen ikiye çıkarsın. Ya da bu kararını sürdürürsün.

Eşim beni cinsel ilişkiye zorluyor

Eşim çok sık ilişkiye girmek istiyor. 24 saat yataktan çıkmasak onun için sorun yok. Ama ben artık hem ruhen hem de bedenen çok yoruldum. İlişkiye girmek istemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, kocan seksomani dediğimiz bir tablo sergiliyor. Bu tür sık ilişkilerde iki şey egemendir. Biri erken boşalma, ikincisi duygudan yoksunluk. Oysa kadınlar duygu yoğunluğu içinde birleşme ister. Bunun bir ön hazırlığı vardır, havaya girmek gerekir. O kadar haklısın ki diyecek bir sözüm yok. Tabii ki ruhun, midenin de bir kapasitesi var. Kocanın cinsel duyguları bir bakıma frenlenebilir. Ama onun bunu istemesi gerekir.

GÜNÜN SÖZÜ

Kesinlikle açık ve sulandırılmış hikayeler anlatmayın,

sinirlerini oynatmayın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder