Dr. Haydar Dümen Best Of
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Haydar hoca'ya son 6 ayda sorulan en komik sorular ve harika yanıtları...

Koparıp atacağım

19 yaşındayım, kızlardan bıktım. Peşimi bırakmıyorlar. 2 günde bir farklı kızlarla oluyorum. Vallahi koparıp atacağım.

CEVAP: Değerli okurum, sakin ol, sakın ha koparma!!! Koparırsan da çöpe atma. Koparmak zor gelirse operasyon masasına yat. Peşin fiyatına organ nakli için birilerine sat. Eğer koparıp atar ya da ameliyat olursan onun yerine ne koyarsın? Yoksa ‘Öyle olmazsa böyle olur’ havalarına mı kayarsın, onu da bilemem. İki günde bir kız temposuyla gidersen hiç belli olmaz, bu işi sana bırakmadan yaparlar! Haber vermesi benden, akıl senden.

Kocam son ütücü

26 yaşında, güzel bir kadınım. Kocam son ütücü ve işkolik. 2 aydır ütüsüne cereyan gelmiyor. Yaptığım fanteziler işe yaramaz oldu. Yardım edin.

CEVAP: Güzel güzeli okurum, şu ütü işinde ben yokum. Yok cereyan kesildi yok fazla ısındı... Aslında cereyansız da olur. Ütüyü koy ocağa, ısınınca bastıra bastıra ütüle... Sizin ütücülükten dikişciliğe geçmenizden yanayım. İğne, iplik, çuvaldızı kumaşa batıra batıra diki dikiverirsin. Emeğiniz hem kalıcı olur hem de amacına oturur.

88’lik karım çok isteksiz

92 yaşında, itfaiye emeklisiyim. 88 yaşındaki hanımımda cinsel isteksizlik baş gösterdi. Haftada 3-4 kereye kadar düştü. Psikolog yardımıyla hanım düzelir mi?

CEVAP: Değerli okurum, sen anandan yangın söndürücü olarak doğmuşsun. Emekli olunca bu görevin bitmiş. Kendini asıl görevin, kadınının yangınını söndürmeye adamışsın. Eşinde alevler sönmüş ama korları duruyor!!! Haftada 3-4 işe devam, eşine selam. Son sözüm: Hortumun suyunu kurutma vesselam.

Depo benzin dolu ama...

23 yaşındayım. Crosumun deposu benzinle dolu ama arazi yok. Ne yapayım? RUMUZ: FULL CROS

CEVAP: Delikanlım, benzinin kalitesi önemli. Süper mi, kurşunsuz mu? Motor dizel mi, benzinli mi? Araban düz mü, otomatik vitesli mi? Önemli olan tabii ki arazi. Bataklığa dalma, buzlu yolda kalma. Virajları dar alma, gözünü yoldan ayırma. Arazide başkalarının ekili yerlerini çiğneme. Kazara da olsa asla çam devirme.

Beni kan tutuyor ilk gece ne olacak

22 yaşındayım. Haftaya evleniyorum ama beni kan tutuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

CEVAP: Sevgili okurum, çareler tükenmez!!! Yeşil, mavi, sarı camlı gözlükler satılıyor, kıy parana onlardan al. Böylece ilk geceyi atlatır, kanın kırmızısından kurtulursun. Gözünde gözlükler varken ya da gözlerin kapalıyken güzel karın “Yüzüne bakılmayacak kadar çirkin miyim?’ derse ne yapacaksın? Vallahi demedi deme, karın seni oracıkta bırakıp çekip gider, yuvan yıkılıverir.

Erkekliği öldüren tedavi var mı?

30 yaşındayım. Ne cinsel ne de duygusal ilişkim oldu. Mastürbasyon yapmaktan da bıktım. Acaba erkekliği öldürücü bir tedavi var mı?

CEVAP: Değerli olma yolundayken yanlış eğitim kazasına uğrayıp Niyazi olan okurum. Anan, baban, toplum “Aman oğlum, sağa bakma ayıp, sola bakma günah. Kızlara el sürme. İçin geçerek bakma” diye diye, sen karşımıza cinsel mefta diye çıktın. Turşusunu kursan kurulmaz, salamurası işe yaramaz. Bu duygunun bitmesi için tedavi istiyorsun. Hay hay ama bize bırakmamışsın, işi sen halletmişsin, hayrını gör.

İlişkiden sonra armut istiyorum

Günde en az 3 kez ilişkiye giriyorum. Her ilişkiye girdiğimde canım armut çekiyor. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP: Melihciğim, armutları senin adına pazarlıyorum. Unutma, kazanca ortağız. Armut iyi mi yavrum, iyinin iyisi mi, dirinin dirisi mi? Armut deyince iri, taze ve diri, üstü buruşmamış, tadına ekşi karışmamış, içi kumsuz, lezzeti doyumsuz olmalı. Bunlar tamamsa, kilosuna 100 TL diyelim. Paraları Marmaris’te yat gezilerinde yiyelim!

Pul biber döksem büyür mü?

Penisim 15 santim. Pul biber döksem büyür mü?

CEVAP: Şu pul biber son yıllarda amma da kıymete bindi. Sanki her derde deva! Şimdi de penisi pullamak ortaya çıktı. Değerli okurum, yararlı olduğuna inansam yine de hayır derim. Çünkü ihracatı bir yana, vatandaş yemeğe katacak pul biberi bulamazdı. Anlarsın ya! Her gencin cebinde bir paket pul biber. Günde 2 kere pul biber tüketimi, 10 kere büyüdü mü denetimi!!! Sizi de bıktırır, organı da tırlatırdı.

Denize girdim penisim küçüldü

21 yaşındayım. Denizden çıkınca penisimin küçüldüğünü gördüm. Cinsel organım 8 santim. Eski günlere nasıl dönerim?

CEVAP: Geçmiş olsun değerli okurum, ne oldu? Harbiden küçüldü mü? Balıklara kaptırmadığına göre, ona zehirli yosunlar mı dokundu yoksa zavallıya beddualar mı okundu? Bu tür martavalları hem yemem hem yedirmem. Böyle şey olmaz. ‘Olur’ diye inat edersen, hakem olarak üroloğu seç, onu kapısından geç.

Şişme kadına bayılıyorum

25 yaşındayım. Şişme kadınları seviyorum. Çünkü istediğim gibi davranabiliyorum. Onları çekici buluyorum. Bana yol gösterin.

CEVAP: Değerli okurum, bu devirde sen rahatını bulmuş, masrafsız haremini kurmuşsun!!! Şimdilik 4 şişme zevcen olsun. Nikahınızı da satıcısı kıysın. Sen bir evlilik cüzdanı hazırlarsın, kimse sizi rahatsız etmez. Dördün 1’i kapıda ’Hoşgeldin’ pankartıyla ayakta dursun. Biri koltukta yanına otursun ki televizyon seyredersiniz. Biri de yatakta hazır olda kalsın ki yorulmayasın. Dördüncüsü de 1 bardak soğuk su ile başında beklesin. İçersen iyi gelir!!!

Hala kız mıyım?

9 gün önce erkek arkadaşımla birlikte oldum. Benden çok kan geldi, kanama 2 gün sürdü. Kız mıyım, değil miyim?

CEVAP: Haydaaa beni çıldırtmaya mı karar verdiniz? Erkek arkadaşınla birlikte oldun. 2 gün kan bozuk musluktan sızan su gibi aktı. “Kız mıyım, değil miyim?” diye soruyorsun. Başından nikah geçmediği için nüfusa göre kızsın. Ailene, mahalleye, çevrene, evleneceğin erkeğe göre de kızsın. Bana göre kızlık zarına veda etmiş 9 günlük bir gönül dulusun...

Kocadan yana şansım yok

55 yaşındayım. İkinci evliliğim. Kocam akşam 9’da yatıyor. Cinsel hayatımızı nasıl hareketlendireceğim?

CEVAP: Sonbahar bereketine uğrayıp hava alan, bahçedeki çiçeği sulatamayan okurum. Adamın kaç yaşında? Kendine güvenmiyorsa seni bakıcı gibi mi aldı? Diyelim ki seni kutsal görüyor, el sürmüyor. Alt tarafına sözü geçmiyordur. Bari muhabbet yapsın, gönlünü alsın. Tedavi için kocan bize ricada bulunmalı. Ve gayretimizle senin gibi lokumu afiyetle yutarsa, bir tencere mantı yap bana getirsin.

Organı alçıya alsam düzelir mi?

Kendi üretimim mastürbasyon makineme organım sıkıştı. Galiba kırıldı. Alçıya alsam düzelir mi?

CEVAP: Oğlum, makine tamam da illa ki vida! Sen ölçüyü göz kararı aldın. Organı makineye monte ettin. Çıkmasın diye vidasını da iyice sıktın. Bu sıkılık organa da hoş geldi. Hemen beynine “Kan pompalamaya devam” dedi. Bu defa makine fukaraya dar geldi. Şimdilik önemli bir sorun yok da ya alçıya aldığında çıkaramazsan ve morarıverirse ne yapacaksın seni gibi mastürbasyon mucidi?

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder