Dr. Haydar Dümen Beyler bu işin sonu yok
HABERİ PAYLAŞ

Beyler bu işin sonu yok

Mastürbasyondan kopmak erkek için zor oluyor. Yıllardır alıştığı, kadından daha çok zevk aldığı mastürbasyonu terk edemiyor. Kadın buna tahammül edemiyor. O yatak odasında beklerken erkeğin kendini banyoya kapaması doğru mu? Bu yüzden yol yakından vazgeçin, sıklaştırmayın.

Çok uzun sürüyor

25 yaşındayım. Penisim 22 santim. İlişkiye girmek istediğim kadınlar rahatsız oluyorlar. Ereksiyon çok uzun sürüyor ve bu sırada başım dönüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, durumu böyle idare edeceksin. Baş dönmesi penise gelen kanla ilgili olabilir. Büyük penis, kadınlara ağrı verdiğinden ve yumurtalıklara basınç yaptığından cinsel birleşmelerde zorlanırlar. Evlendiğinde, kendine uygun bir eş bulduğunda ve idareli kullanmayı öğrendiğinde sorunlar çözülecek.

Haberin Devamı

Kahkaha atıyorum

36 yaşında kadınım. Tam orgazm olacağım zaman kahkaha atmaya başlıyorum. Bu durumun açıklaması var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, bazı kadınlarda böyle olur. Eşi ya da partneri bu kahkahadan alınır. Öyle ya, zevkin doruk noktasında, fol yok yumurta yok, bir kahkaha patlaması. Zevke sıkılan bir limon etkisi sanki. Aynı şey sizde de olabilir. Ama eşin küser ve aranız bozulursa ona karışmam. Ama kahkaha güzel şeydir be yavrum.

Hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım da 18 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Onun vajinasına çok az meni geldi. O akşam bana adet gördüğünü söyledi. Sizce gebe kalma ihtimali var mı? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yok oğlum yok. Arkadaşın gebe değil. Ama kadın cinsel organının üzerine birleşme olmadan meni akmış olsa bile gebe kalma ihtimali var.

Penisim eğik

Penisim aşağıya doğru eğik. Şimdiye kadar cinsel ilişkiye girmedim ama sorun çıkmasından da çok korkuyorum. Bu sorun beni çok rahatsız ediyor. Doktora gittim, hiç muayene etmeden ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ben de tam tersini öneriyorum. Sendeki eğrilik cinsel birleşmelere engel olmayacak düzeydeyse ameliyat gerekmez. Ama ileri derecede bir eğrilik varsa ve bunun psikolojik etkilerinden de kurtulmak istiyorsan uzmanlar onu ameliyatla düzeltebilir. Bunun için de güvenilir bir doktora muayene olman gerekirse bazı testler yaptırarak operasyona karar vermen gerekir. Ama bunun için acelen yok. Kız arkadaşlarınla arkadaşlık ilişkilerinde de fazla geri durma.

Haberin Devamı

Zarı bozuldu mu?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1 yıldır ilişkiye giriyoruz ama kan gelmedi. O eve gittiğinde iç çamaşırında 1-2 damla pembemsi bir leke olduğunu söyledi. Acaba neden kan gelmiyor? Daha önce biriyle ilişkiye mi girdi?

CEVAP

Değerli okurum, 1-2 damla kan geldiğini kız sana söylemiş. Neden yalan söylesin? Seviyorsun, aşıksın anladık. İleride evlenme ihtimalin bana göre çok zayıf. Evleneceksen, tamam. Ama evlenmeyeceksen ben onun kızlık zarının bekçisiyim. Bu haksızlık olmuyor mu? Kaldı ki ben kızın dediğine inanıyorum, kanamış. Esnekti ya da çok az kan geldi. Siz fark etmediniz.

Eşim gördü

Altı yıllık ilişkim var. 2-3 senedir ilişkiye giriyoruz. Bu yıl evlendik. Ama penisimin boyu yüzünden eşimin canı çok yanıyor. Eşimi sevdiğimden onun canı yandığında benim de yanıyormuş gibi geliyor. Bu sebeple bazen mastürbasyon yapıyorum. Eşim bunu gördü. Evliliğimiz kötüye gidiyor.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu ağrıyı ve acıyı gideririz. Erkek mastürbasyon yapıyor diye evlilik bozulmaz. Eşine de bu konuda söylenecek birkaç söz var. Ama böyle ağrıyla, tedirginlikle evlilik yürümez. Profesyonel yardıma ihtiyacınız var. Bu ağrıyı giderelim. Çünkü yarı vajinismus gibi düşünüyorum.

Tatmin eder mi?

18 yaşındayım, kilom 55, 1.70 boyundayım. Penisimin sönük hali 7, ereksiyon hali 15 santim. Sizce penisimin boyu normal mi yoksa daha uzar mı? İleride eşimi tatmin edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, uzatıp da ne yapacaksın? Size bıraksak kitabın sınırlarını da geçmek istiyorsunuz. Bütün anatomik kitaplarda normali 15 santim yazar. Daha ne istiyorsun?

Adetim gecikti

24 yaşında kızım. Geçen ay erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. İki gün sonra adet gördüm. Bir daha da ilişkiye girmedik. Ancak bu ay adetim gecikti. Acaba hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, adetinin gecikmesi bana göre psikolojine bağlı. Yüzde 99 gebe kalmadın. Bu iş kapalı kutu bilmece gibidir. Şimdilik rahat et. Ama 1 ay sonra adet görmezsen test yaptır.

Boşalamadım

Geçen hafta kız arkadaşımla gece ilişkiye girdik. Sabaha kadar sevişmemize rağmen ben bir türlü boşalamadım. Ondan sonra mastürbasyon yaptığımda boşaldım. Ne olmuş olabilir? Sorunum nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sen mastürbasyona alışmışsın. Yani beynin mastürbasyona programlı. Kendini sıkma, zorlama. Evlilik gibi uzun süreli birliktelik oluştuğunda cinsel birleşmeye orgazma alışırsın.

Az meni geliyor

18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç cinsel deneyimim olmadı. Haftada 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum ama çok az meni geliyor. Benim korkum ileride çocuk sahibi olamamak. Sizce böyle bir şey olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, gençlik çocuğum. Bunların hiçbiri dert değil. Biraz bekle, sabırlı ol.

Böyle soru yok!

Sertleşmiyor, çok üzgünüm

4 aylık evliyim. Geçen 1 hafta ilişkiye girdik. Ama son gün sertleşme olmadı. İstek, zevk, meni yoktu. Normalde böyle olmazdı. İki gün geçti, aynı durum başıma geldi. Sertleşmiyor. Mastürbasyonda da sertleşme olmuyor. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli, yeni evli, kıpır kıpır okurum. Heyecanını anlıyorum ama böyle de olmaz ki. Böyle de hor davranılmaz ki. Yoksa seksle kafayı mı üşütüyorsun? Korkma, cinsellik ateşin öyle kolay sönmez. Ama bu kadar da olmaz ki. Sana ve eşine tavsiyem bu işe biraz ara vermeniz.

Daha çok konaklayacaksın gibi geliyor bu sayfada bana. Hadi eşine yardım et, ona güzel bir akşam yemeği hazırla, akşam işten gelirken arada küçük hediyeler at cebine. Boş durma. Şimdilik iyi günler sana.

Günün soruları

Kız ayrılacak

25 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye giriyoruz. İlk seferden sonra bende isteksizlik oluyor. Kız çok rahatsız. Yardımcı olun. Yoksa kız benden ayrılacak. Onu çok seviyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ilk seferden sonra sonra işe mideden başla. Doyur kızı doyurabildiğin kadar. Göreceksin ki, bir süre sonra uyuklayıp gevşeyecektir. Bu yetmez, gözünü doyur. Gücünün yettiği kadar onu oyala. Bir şeyler al, kızcağız oynasın be. Boncuklar, parıltılar. Cinsellikten sonra kalan zamanını da böyle geçirsin. Kızı uykuya da doyur. En sonunda sen soyun, oyalan yavrum oyalan. Beklemekten yorulsun, hafiften sinirleri bozulsun, uykuya dalsın. Sana sabırlar, senin kıza selamlar. Ancak böyle olmaz bu işler.

Haftada 3 çok geliyor

20 yıllık evliyiz ve 45 yaşlarındayız. Eşim “Haftada 3 kez seks çok” diyor. Ben de az olduğunu söylüyorum. Bize yardım edin.

CEVAP

Okurum, gerçek bir Rönesans adamı olan Luther, cinsel konular üzerinde açıktan açığa konuşmaktan çekinmemiş. Evli çiftlere ünlü öğüdü vardır: “Haftada 2 kere her kadının hakkıdır, ne bana zarar ne sana, yapar yılda iki kere, elli iki.” Anlaşılacağı gibi, evlilikte cinsel birleşme hem kadının hem de kocanın hakkı ve görevidir. Hayat ortağı olduğunuza göre bu konuda da ortayı bulmak size düşüyor.

Günün sözü

Aşk mutluluk tableti değildir. Aşk, evrensel mutluluk formüllerini yaratan zengin bir kaynaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder