Dr. Haydar Dümen Beyler kulağınızı tıkayın
HABERİ PAYLAŞ

Beyler kulağınızı tıkayın

Erkekler genellikle ilk denemelerinde başarısız oluyor. Çünkü elverişsiz koşullarda, heyecanla ilişkiye girmeye kalkıyorlar. Sonuç çoğu kez hüsran oluyor. Beyler, kimsenin söylediklerine aldırmayın, kulağınızı tıkayın. İlk denemede olur böyle şeyler, canınızı sıkmayın.

Hep hayal kuruyorum

19 yaşındayım. Cinsel isteğim arttı, sürekli hayal kuruyorum. Hayallerimde karşı cinsle ilişkiye giriyorum. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, başka şeyler düşün. Ders çalış, geleceğini düşün. Türkiye’nin durumuna kafa yor. Bilime ve insanlığa katkım ne olur diye kendinle hesaplaş. Biraz iradenle savaş.

Haberin Devamı

Yağlar erimedi

26 yaşındayım ve nişanlıyım. Penisimin sertleşmiş hali 12 santim ama kilolu olduğum için 2 santim yağ olduğunu yazıyorsunuz. Zayıfladım ama oradaki yağlar erimedi. O yağları nasıl eritebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, seni kilo verdiğin için kutluyorum. Sanırım o yağları aldırman gerekecek.

Bisikletten düştüm

Uzun zaman önce bisikletten düştüm ve vajinamdan kan geldi. Acaba kızlığım bozuldu mu? Bozulduysa diktirmeli miyim? Bir de kızlık zarım bozulduysa ilişkiye girince acı çeker miyim?

CEVAP

Bozulmadı kızcağızım. Kızlık zarı bozulsa da dikilmesi sandığınız gibi sıradan bir olay değil. Acı ise bünyeyle ve kişinin psikolojik yapısı ile ilgili.

Artık istemiyorum

18 yaşındayım. Bir yıldır çok mastürbasyon yapıyordum. Bir ara azalttım. Son zamanlarda yine aşırı istek duyuyorum. Sevgilim olursa tüm bunlar geçer mi? Artık mastürbasyon yapmak da istemiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, arada yap. Gençliğin güzel ve bitmez tükenmez enerjisini dağıt. Oku, öğren, el becerilerini geliştir ve spor yap. Zaman bulabilirsen mastürbasyon da yaparsın. Kız arkadaş bulmanla mastürbasyonun ilgisi yok. Yani kız arkadaşın olunca onunla ilişkiye girmeyi mi kast ediyorsun? Bu da başka bir sorun ve soru. Üzerinde çok düşünmek gerekir.

Sadece öpüşebiliyoruz

18 yaşındayım. Okuduğum ve çevreden duyduğum kadarıyla herkes ilişkiye girmiş. Ben öpüşmekten öteye gidemedim. Çünkü sevgilim izim vermiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, sevgiline uyacaksın. Ama her ilişki cinsel birleşmeyle bitmez. O yol sakıncalı, taşlı bir yoldur. Belki insana zevk verir ama tehlikesi de büyüktür. Bir de buna sorumluluk eklediğinizde öyle gözü kapalı gidilecek bir yol değildir.

Haberin Devamı

Neden sertleşmiyor?

23 yaşındayım. Sertleşme sorunum 6 aydır sürüyor. İlişkide penisim sönüp kalıyor. Porno izlerken ise sertleşme oluyor ama tam değil. Mastürbasyon yaparken de sorunum yok ama ilişkide bir türlü sertleşme olmuyor.

CEVAP

Değerli okurum, iki ay ne kız ne kadın ne mastürbasyon hepsini bırak. O biraz dinlensin. İki aydan sonra tekrar bir dene. Eğer yeniden sertleşme sorunu yaşarsan elbette bir uzmana gideceksin. Nedenini arayıp bulacaklar.

Boyu yeterli mi?

18 yaşındayım, 90 kiloyum. Penisim ereksiyon halindeyken 11-12 santim. Acaba boyu bana yeter mi? Küçük olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, zayıfla yavrum. Kasık yağlarını erit yani kilo ver. 11-12 santim penis yeter. Yağı erimiş olsa, kilon boyuna denk düşse görüntü 1-2 santim daha fark eder.

Ne kadar dayanırım?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla düzenli bir ilişkim var. Ama onun penisi epey büyük. Bu yüzden çok acı çekiyorum. Onu çok seviyorum ama geri çevirmek istemiyorum. Bu ve daha ne kadar dayanabileceğimi bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, öncelikle aklıma gelen bu çocukla evlenip evlenmeyeceğin sorusu. Bir karar ver. Sonra bu acının giderilmesi için yollar ara. Eğer vajinada iltihap yoksa bu tür acılar çözülüyor. Olay tatlıya bağlanır.

Acı hissettim

Nişanlımla bir şey yaşadık. Cinsel birleşme olmadı. Sürtünme yoluyla bir şeyler yaşıyorduk. Bir anda acı hissettim. Çok az, koyu renkte bir kan geldi. Ondan sonra kasıklarıma ağrı girdi. Ara ara iç çamaşırımda kan görüyorum. Bu durum kızlık zarımın bozulduğunu mu gösterir?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım zarar görmedi. Gelen kan ve ağrıların rahimden olsa gerek. Bir süre daha geçmezse bir kadın doğum uzmanına danışırsın ya da onunla yüz yüze görüşürsün.

Kız benimle alay etti

23 yaşındayım. İlk denememde başarısız oldum ve kız benimle alay etti. Bu duruma çok üzülüyorum. Bu yüzden kadınlardan nefret etmeye başladım. Ne yapacağım? CEVAP Değerli okurum, ilk ilişkide başarı sağlayamayanların oranı hiç de az değildir. Bir bakıma kural gibidir. Kızın alay etmesi onun densizliğiyle ilgilidir. Ama bütün kızlar, kadınlar densizlik etmiyor ki? Sen yola devam. Başarısızlıklara aklını takmazsan sonuca daha çabuk ulaşırsın.

Büyük diye istemiyor

18 yaşındayım. Penisim çok büyük. Bu yüzden kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Bir de ben ereksiyon olmakta zorluk çekiyorum. Mastürbasyon yapınca daha kolay ereksiyon oluyorum.

CEVAP

Değerli okurum, dersinin başına ya da işine dönsen. O organ küçülmeyecek. Kızlar hep korkacak. Yani büyük penisler çoğu zaman gururlanmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Biraz büyü. Zamanı gelince her şey düzelecek, bunu da bil. Çünkü kendine uygun bir eş bulacaksın.

Böyle soru yok!

Kızlar ilişkiye girmek istiyor

18 yaşındayım. Okulumuzdaki kızlar benimle ilişkiye girmek istiyorlar. Sizce ne yapayım?

CEVAP

Ah o kızlar yok mu o kızlar. Vallahi kızlar, nedir sizden çektiğim? Bu çocuklarla zorunuz ne sizin? Yahu siz okula mı gidiyorsunuz yoksa aklınızı cinsellikle mi yiyorsunuz? Çekilin kenara, masum bakın, o erkekleri de artık rahat bırakın. Onlar zaten dokunmatik bomba gibi. Hepsi patlamaya hazır. Ama patlarken patlatma diye bir olay var. Kimi ödünü patlatır, kimi derin sularda çakıl taşı aratır. Bazısı da arsız arsız sırıtır. Bu nedenle siz en iyisi bir kenara çekilin. Şu mail sahibiyle beni baş başa bırakın. Gel oğlum, şöyle köşeye gel bakayım. O yaşlardan biz de geçtik. Bizim başımız kel miydi? Akıllı olun, işinize gücünüze bakın, kızları da biraz unutun.

Günün soruları

Nasıl elde ederim?

20 yaşındayım, öğrenciyim. Sporla uğraşıyorum. Spor yaparken yoldan geçen kızlarla konuşup arkadaş olmak istiyorum. Ayrıca gönlümde bir kız var. Kızları elde etmek için ne yapmam gerekir?

Sporcu çocuğum, hayat sahnesinde Don Juan’ı oynayan oyuncu. Haydi gençler, kararlısınız, nice canlar yakacaksınız, kızların canına okuyacaksınız. Bakın okurum, sizin adınıza da formül istiyor. Haydar Hoca bilir diye düşünüyor bu işleri. Genç kızlar nasıl elde edilirmiş, tavlanırmış o sayfaları unutmuş Hoca. Aklını bilimle bozmuş. O artık başka bir sahneye atanmış. Okurumun düşleri suya düşmüş, masal burada bitmiş.

Orgazm olamıyorum

21 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken titreme geliyor. Erkek arkadaşımla 4 aydır birlikteyiz ama orgazm olamadım. Zevk alıyorum ama titreme gelmiyor. Erkek arkadaşımın canı sıkılıyor. Nasıl çözüm olabilir?

Sevgili genç kızım, Haydar Hoca senin biraz moralini bozacak; bilim henüz bu konuda çözüm bulabilmiş değil. Vajinal orgazm, aynı anda doğanın kadınlara sunduğu bir hediye ve attığı bir çalım. Maalesef, her kadın bu zevki tadamayabiliyor. Durumlar değişip, şartlar iyileşip acemiliği üzerinizden attıkça bir nebze düzelecek. İşin ustasının elinde, akordu bozuk bir gitar bile güzel sesler çıkarabilir.

Günün sözü

Tinsiz ten olsa da harika bir beden aşkı kaçırır elden. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder