Dr. Haydar Dümen Bir an önce azaltmaya bakın
HABERİ PAYLAŞ

Bir an önce azaltmaya bakın

Erkeklerin mastürbasyonla yakın dostluğu evlilikte başlarına dert oluyor. Bazıları, ilişkiden zevk alamıyor, mastürbasyonu arıyor. Beyler, kadınınız hayaller kurup sizi bekliyor. Azaltın şunu ardından da arkanızda bırakıp rahat edin.

Tam sertleşmiyor

28 yaşındayım. Hayat kadınlarıyla ilişkiye girdim ama başarılı olamadım. Çok mastürbasyon yapıyorum. Birkaç aydır nişanlıyım. Nişanlımla sevişiyoruz ama tam sertleşme olmuyor. Sabahları da sertleşme yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, sabah sertleşmeleri bizim için ipucu oluyor. Belki sertleşiyordur da sen farkına varmıyorsundur. Evleneceğin için renkli penis dopleri yaptırsan iyi olur. Sağlam çıkarsan kendine güvenin gelir. Mastürbasyona alıştığın için evliliğin ilk zamanlarında sorun yaşayacaksın.

Haberin Devamı

Can yani gönül hep onu isteyecek. Eşin bu konuda hayal kırıklığı yaşayacak. Belki sen de “Karım uyusa da keyfime göre mastürbasyon yapsam” diyeceksin. Bunların tümü biz doktorları uğraştırır ama yollar açılacak ve sizlere mutluluğu sağlayacağız. Gerisi size kalmış.

İsteksizleşiyorum

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz. Sevişmeye başlarken onu çok istiyorum ama o zevki aldıktan sonra bende soğuma başlıyor. Bu durum ileride evliliğimi etkiler mi?

CEVAP

Sevgili yavrum, 18 yaş kız olsun, erkek olsun herkes için cinsellikte acemilik yaşıdır. Yine bu yaşlarda erkeklerin her istediğine “Olur” denmez. “İleride evliliğime yansır mı?” sorun için çok erken. Evlilik için şartlar oluşmalı. En önemlisi sen büyümeli, okumalı, meslek sahibi olmalısın.

3 kez kan geldi

Kız arkadaşımla 3 kez ilişkiye girdim, üçünde de kan geldi. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Okurum, içerideki kılcal damarların basınçtan dolayı zedelenmesinden olabilir. Kan varsa mutlaka doktor gerekir.

Bozulmuyor

Kızlık zarım defalarca ilişkiye girmeme bozulmadı. Doktorlar kız olduğumu iddia ediyorlar. Bu doğru olabilir mi? Bir de ben hemen orgazm oluyorum. Bu benim evliliğimde sorun yaratır mı? Bir de daha geç orgazm olmak için ne yapabilirim?

CEVAP

Kızım, kızlık zarın o kadar esnek ki bozulmamış. Ne yapalım bozulmamışsa kendi bileceği iş. Evlilik hayatında bu sana niçin sorun yaratsın, onu anlayamadım. Kocan kuşkulanırsa, gidersin doktordan kızlık zarı bozulmamış raporu alırsın. Hemen orgazm olduğun için de şanslısın.

Haberin Devamı

Yanlışlıkla yırtılır mı?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkim oldu. Ben kızlık zarımın yanlışlıkla bozulmasından endişe ediyorum. Şu ana kadar kanamam olmadı. Ama kanama olmadan da bozuluyor diye duydum.

CEVAP

Sevgili kızım, yanlış duymuşsun kızlık zarı yanlışlıkla bozulmaz. Bozulduğu anda “Ben bozuldum” diye haber verir. Kan gelmediğine göre kızlık zarın esnek, sen de kızsın. Bunu kafana takma.

İlişkiyle geçer mi?

22 yaşındayım. Kızlara karşı çok istekliyim. Sık sık mastürbasyon yapıyorum. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Bu durum cinsel ilişkiye girersem geçer mi?

CEVAP

Yavrum, mastürbasyona fena alışmışsın. Artık birleşme yapma zamanın gelmiş. Bunu gerçekleştir. Yoksa mastürbasyonda takılır kalırsın. Arkadaşların niye dalga geçiyor? Sen sürekli yaptıklarını arkadaşlarına mı anlatıyorsun yoksa onlar seni gizli kamera ile takip mi ediyorlar? Birazcık çeneni tutarsan rahat edersin.

Haberin Devamı

Zevk alamazsam

25 yaşındayım, nişanlıyım. Hiçbir kızla ilişkim olamadı. 10 yıldır günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Evlenince zevk alabilir miyim? Çünkü mastürbasyon çok hoşuma gidiyor. Lütfen bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, düşüncelerinde haklısın. 10 yıldır sabahları uyandığında çay, peynir, ekmeğe alışmışsın. Birden önüne kahve ile havyar koyuyorlar. Bir ihtimal tat almayıp “nerede çayım, peynirim” diyebilirsin. Beyin neye alışırsa onu ister. Bu nedenle bu yoldan bir an önce dön. Bu alışkanlığın giderilmesi için kıyısından köşesinden başlamak gerekir. İlk önce mastürbasyonu azalt, zamanı gelince evlen. Evlendikten sonra da devam ederse onu çözeriz.

Görünce sönüyor

24 yaşındayım. Cinsel organım normal ama vajinayı görünce sertleşme falan kalmıyor. Cinsellikten soğumaya başladım. Acaba bunun bir çaresi var mı?

CEVAP

Okurum, çocukluktan kalma bazı bastırılmış duygular nedeniyle penis vajinadan korkabilir. Ruhunda esen fırtınalar alışkanlık dediğimiz limanın içine sığınan gemi gibi zamanla bu limanda kalınca düzelir. Takıntı yaparsan geçmez, aldırmazsan zamanla yoluna girer.

Geç boşalıyorum

40 yaşındayım, çok geç boşalıyorum. Doktora da gitmeye utanıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? CEVAP Değerli okurum, fantezilerini güçlendir olsun bitsin.

Kocam niye isteksiz?

36 yaşında, güzel bir kadınım. Kocam 44 yaşında ama cinsellikle işi yok. Sorduğumda “Canım istemiyor, ereksiyon olmuyorum” diyor. Doktora gitmeyi kabul etmiyor. Neden böyle isteksiz? Cinselliği yaşamak istemekte haksız mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin gizli bir sağlık sorunu olabilir. Bazen basit bir bulgu önemli ipucu verir. Yani hayat kurtarıcı olur. Eşinin doktora gitmesi, seni de yanında götürmesi birinci kural. Önünüzde 40 yıl var. Bu defteri kapatmak olmaz. Ben uzaktan teşhisini koysam, teşhisim doğru bile olsa bu neye yarar? Tedaviyi kabul etmesi gereken eşin. Ama bir yerlerden bir çare bulunur.

BÖYLE SORU YOK!

Kız benden ayrılacakmış

19 yaşındayım. Çıktığım kızla ilişkiye girdik. Şimdi sürekli istiyor. Yoksa benden ayrılacakmış. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, ne yapacaksın anlatayım. Kız arkadaşın tutturduğunda, işin bitince şöyle bir ayağa kalkacaksın. İki elini, kapının iki kanadına dayayacaksın. Zafer kazanmış Sezar’ın Mısır’dan dönmesi gibi bir poz vereceksin. Sonra kız arkadaşını yukarıdan bakarak gözünle tarayacaksın.

Arsız ve dişlerinin tümünü gösteren bir gülümsemeyle ona bakıp odaklanacaksın. Bu sırada başını öne doğru hafifçe sallayacaksın. Sonra zafer işareti yapıp, “en büyük benim” diye nara atacaksın. Bir süre sonra kızcağız buna katlanamayıp seni rahat bırakacak.

GÜNÜN SORULARI

Kocamı seviyorum ilişkiyi istemiyorum

29 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. Eşimi çok sevmeme rağmen iş cinsel ilişkiye gelince istemiyorum. Kocam da bunun farkında. Acaba neden böyle?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsel isteksizliğin altında çeşit çeşit sorun yatabilir. Karı-koca arasında bozulmuş bir ilişkinin olduğu anlaşıldığı zaman eşlerin birbirleriyle daha iyi uyuşmalarına yardımcı olmak biz uzmanların elinde. Burada sadece eşlerden birine tedavi önermek, patlamak üzere olan apandisiti almadan, apandisit ağrısını tedavi etmeye çalışmak kadar boş bir davranış olur. Bu nedenle eşinle birlikte terapi alarak bu çıkmazdan kendinizi kurtarabilirsiniz.

Çekiniyorum

19 yaşındayım. Cinsel organım 12-13 santim. Küçük olduğunu biliyorum. Bir hayat kadını ile olmuştum. Kadın alaycı bakışlar atmıştı. Şimdi kız arkadaşım birlikte olmak istiyor ancak ben boyutundan dolayı çok çekiniyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Okurum, herkesin sözüne bakma. Ayrıca herkesin yüz ifadesine de anlam yükleme. İşte bu yüzden biz uzmanlar ilk deneyimin genelevde olmasına çok karşı çıkıyoruz. Cinsel organının boyu normal, niye küçük buluyor, her şeye kulak asıyorsun ki? Merak etme, sağlam ve doğru durursan istediğin hedefe ulaşırsın. Bunlar tecrübe ister, ancak deneyimle ustalaşırsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Her türlü gücün yansıdığı bir ayna vardır. Karar için aynaya değişik açılardan bakmalısınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder