Dr. Haydar Dümen Bir gün kapınızı çalar
HABERİ PAYLAŞ

Bir gün kapınızı çalar

Kadınların en çok dert ettiği konu orgazm. İşin içinde aşk, sevgi, anlayış da olsa bazen bu duygu kapıyı geç çalıyor. Bunu sıkıntı haline getirmenin, dert etmenin gereği yok. Her şeyi zamana bırakın, kendinizi, partnerinizi tanıyın. Bir gün orgazmla tanıştığınızı görecek, mutlu olacaksınız.

Orgazm olamıyorum

37 yaşında, bekar kadınım. Bir aydır cinsel ilişkim var. Önceleri mastürbasyon yaparak kendimi tatmin ediyor ve orgazm oluyordum. Ama ilişkiye girdiğimden beri hiç orgazm olamadım. Partnerim ilişkiyi uzun tuttuğu halde bir türlü olamıyorum. Bu çok önemli midir? Eğer önemliyse çözümü nedir?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, hayaller güzeldir. Ama hayal dünyasının gerçeğe dönüştüğü noktada sen kendine yaraşır bir şans, bir hünkar bulmuşsun. Adam bana göre dört dörtlük. Adam hakkını veriyor ama sen kraliçelik asasını yitirmişsin. O bir yerlerde kayıp. Onu arayıp bulacağız. Biraz daha yol alalım, yollar, havalar, iklimler kendini bir belli etsin. Şöyle bir 3-5 ay sonra yeniden buluşmak ve bulamazsan yitirdiğin sihirli asayı biz buluruz.

Kan gelmedi

21 yaşındayım. Bir yıl önce bir ilişkim oldu, kanamam olmadı. Erkek arkadaşım beni terk etti. Karşıma başka biri çıktı. Bana değer veriyor. Onunla ilişkiye girdiğimizde aynı şeylerle karşılaşacağım diye korkuyorum. Ona ne cevap veririm? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, vereceğin cevap için mecbur değilsin. O arkadaşın seninle evlenip yasal bir hak elde etmeyeceğine göre, söyleyeceğin tek kelime; “Zar esnek.” Bu böyle, önce sen durumu kabul et. Açıklama gerekirse “Benim zarım esnek, ne yapabilirim?” dersin. Zarını seçen değil, seni seçen birini bulduğunda ilişkini onunla daha ciddi boyutlara taşırsın. Şimdi hem macera yaşayacaksın hem özveride bulunacaksın. Hem de suçluluk kompleksine gireceksin. Bu kadar da olmaz.

Geçmiyor

Üç ayrı doktora gittim, iltihap olduğunu söyleyip ilaç verdiler. İlaçları kullandım ama geçmedi. Cinsel organımdan kötü koku ve kaşıntı oluyor. Yardım edin. Nasıl geçer?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal iltihap ya da mantardan söz ediyorsun. Kolay geçmez onu haber vereyim. Uzun süre tedavi gerekir. Ancak kural teşhisin tam konulması ve ilacın ona göre seçilmesidir Bunun için de bu konuda yetkin bir uzmana başvurmalı, onun önerilerine uymalısın. Bu akıntı yani iltihap kronikleşmiş durumda. Daha da uzamasın. Bir kadın-doğum uzmanına başvur.

Haberin Devamı

Gelişme olmuyor

Penisim çok ufak ve ince. Yumurtalıklarım da çok küçük ve çok az kıl çıkıyor. Sertleşmiş hali 10 santim. 26 yaşındayım. Penis büyütücü kullandım, faydalı olmadı. Yakında evlenmeyi düşünüyorum. Kız arkadaşımın bundan haberi yok. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, hemen bir üniversite hastanesinin üroloji bölümüne gidiyorsun. Yazdıklarını aynen söylüyorsun. Doktor sana hormon testi ve sperm sayımı yaptıracak. Bunları öğrenmeden evlenme. Penisin boyu çok önemli değil. Orada bir eksiklik varsa yani çocuğun olmayacaksa tüp bebek ihtimali var mı, yok mu onu öğren. Öğrendikten sonra evleneceğin kıza bunları anlatmak zorundasın. Çünkü onun da çocuk istemesi ve şartlarına razı olması gerekir.

Günde 5 defa yapıyorum

18 yaşındayım. Sorunum günde en az 5 defa mastürbasyon yapmam. Bazen üst üste 3-4 defa boşalıyorum. Kimi zaman bu durum beni yoruyor. Bana bir zararı olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, bu 5 sayısı beni çok rahatsız etti. Genellikle “Günde 5 defa mastürbasyon yapıyorum” klasikleşmiş bir söz gibi. Her birimiz zor çözülür birer bilmece gibiyiz. Bu nedenle bilime göre ve de senin kimliğinin sağlam oturması için şunu haftada 2-3’e indir, bunu senin için söylüyorum. Öteki gençler için değil. Bu 5 sayısını da haftalık için kullansan. Ben bunu görmemiş, duymamış olsam “Bu yollara devam” derim. Ama günde 5 kereye sözüm daima hayır olur.

Boşalamıyorum

4 aydır evli ve çok mutluyum. İlişkiden zevk almıyor ve boşalamıyorum. Eşim de bunu çok istiyor. Sizce benim sorunum ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, dünyadaki bilim adamları bu konunun arayışı ve çözümü içindeler. Fantezileri kullanın. Klitoris orgazmdan vazgeçme. Klitoris orgazmı ile vajinal orgazm arasında bir köprü kur. Erkeğin de seni biraz keşfetsin. Ruhunun ve bedenin birtakım gizli yerleri olabilir. Bu da zamanla keşfedilir diye düşünüyorum. Hadi bakalım kolay gelsin.

Sakalım bile yok

18 yaşındayım, öğrenciyim. Bu yaşa geldim, hâlâ sakallarım çıkmadı. Benden küçüklerin bile sakalları var. Onlara baktıkça içim acıyor. Kılları çoğaltan ilaç var mı? Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, yumurtalardan ne haber? Bir badem büyüklüğünde ise sorun yok. Sakal olsa ne yazar olmasa ne yazar. Bu estetik sorunu. Bazı ırklarda ve insanlarda sakalsızlık daha çok görülür. Önce buna kafanı takma. Bir de rengin önemi vardır. Yani kumral ve sarışınların sakalı esmerlere göre azdır. Kız arkadaş edinmeye bak, geri çekilme.

Sadece seks var

Gün boyu gözümün önüne pornografik görüntüler geliyor. Kadınlara sadece bu gözle bakıyorum. Yeni bir kızla tanışıp konuştuğumda çok heyecanlanıyorum. Çünkü sadece seks düşünüyorum. Sizce ben hasta olabilir miyim? Her iki saatte bir mastürbasyon yapıyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Okurum, tabii ki hastasın. Ruh hastalığı adım adım gelir. İnsanı sonra delirtir. Sen delirmeyeceksin. Ama bu saplantıyla her şeyi yitireceksin. Öyle olmasını tabii dilemiyorum. Ne var bu kadar peşine düştüğün şeyde. Kız, kadın dediğin cinsin içinde senin annen ve kız kardeşlerin de var. Kendi kendine ayıp ediyorsun.

Yeterli mi?

Penisimin boyu 15 santim. Bu büyüklük yeterli mi? Bir de ilişki sırasında partnerimi mutlu edebilir miyim?

CEVAP

Yeterli, yeterli, yeterli yavrum.

BÖYLE SORU YOK: O işe gelince susuyor

İlk deneyimim başarısız oldu. Yine geneleve gittim, başardım. Yine gittim, sertleşmedi. Mastürbasyonda sıkıntı yok tüfek gibi. Yarım saat arayla 3 kez boşalıyorum. Yeni nişanlandım. İleride sıkıntı olur mu? Penisim her yerde sertleşiyor, o işe gelince susuyor. Boyu 19 santim. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, geçmiş olsun. İlk deneyimini genelevde yaşayan çoğu erkek başarısızlığı ne yazık ki tadıyor. Bir de üzerine aşırı mastürbasyon yapmak kendi cinsel hayatını bombalamak gibi. Hiperaktif bir yapın var. Açık açık söylüyorum; tüfek tutukluk yapar sonra. Delikanlı, sen tüfeğini kılıfına sok. Yeni nişanlanmışsın. Evlilik ruhsatı alınca kılıfından çıkar, yağla, temizle, gör bak hedefi 12’den nasıl vuracak?

GÜNÜN SORULARI

Kız arkadaşım hamile kalır mı?

Üç gün önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Cinsel organım kızın vajinasına girmedi. Biraz zorladım ama çok canı yandı diye bıraktık. Bugünlerde göbeğinin altında ağrı ve sürekli halsizliği var. Acaba gebe kalır mı? Cevap vermenizi rica etsem.

CEVAP

Değerli okurum, elbette senin ricanı kırar mıyım? İyi dinle beni oğlum; hamile kalmak için cinsel organın vajinayı penetre etmesi gerekmez. Boşaldın mı? Boşaldıysan nereye boşaldığın önemli. Okurum, kimse duymadan, görmeden cevaplarını bekliyorum tamam mı? Geç bilgisayarın başına.

Kızlar beni istemiyor

22 santim penisim var. İlişkiye girmek istediğim kız arkadaşlarım korkuyor ve birlikte olmak istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyundan kuşkuluyum. Sanki abartarak yazmış gibisin. Neyse mal senin, meydan senin. Sana inanmak zorundayız. Kız arkadaşların korkacaklar tabii. İmkansız problem zordur yavrum. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Açık artırmaya çıkarsan kimse yüzüne bakmaz. Ne yapacaksın şimdi? Ufak ufak idareli kullanacaksın, kızların isteklerine de çok saygı duyacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzellik yıllar içinde yıpranır. İyi beslenmiş ruh doruklara tırmanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder