Dr. Haydar Dümen Biraz dişinizi sıkın...
HABERİ PAYLAŞ

Biraz dişinizi sıkın...

Haberin Devamı

Gençlikte damarlarda akan kanın hızına yetişmek mümkün olmuyor. Gençler akıllarına eseni yapmak istiyor, cinselliği dünyanın merkezinde görüyor. Bu işlerin zamanı var. Yetişkin olmak, hayatınızı yoluna koymak için bir süre dişinizi sıkın ki her şeyi tadına varabilin, mutlu olun

GÜNÜN SORULARI

Nasıl teke düşüreceğim?

Bizim tabacada çift şarjör var. Bunu nasıl teke düşürebilirim? Ne olur yardım edin, yazılarınızı severek okuyorum.

CEVAP Değerli okurum, ben de sorularınızı severek yanıtlıyorum. Sıra sıra önümden geçiyorsunuz. Bunlar bizim çocuklarımız diyorum. Sizler cinsel organınıza anakonda, boa, kobra, engerek, atmaca gibi isimler takınca durup düşünüyor. Sonra da ‘Ne fark eder bunlar da bizim ormanlarımızın hayvanları’ diyorum. Sizleri de hayvan terbiyecisi olarak görüyor, eğitim kılavuzunu elinize veriyorum. Buna rağmen sonuçtan emin olamıyorum. Ancak bir durum var. Çift şarjörden kastın ne onu anlayamadığım için benim de sizlerden öğreneceğim çok şeyler varmış diyor, sende bir dert göremiyorum.

Kocam isyan edecek diye korkuyorum

Ben çok istekli bir kadınım. Cinsellik aklımdan hiç çıkmıyor. Seksi seviyor, zevk alıyorum. Libidomun bu kadar yüksek olması bir kadın için normal mi? Kocam isyan edecek diye endişeliyim?

CEVAP Sevgili okurum, zevk konusunda sana katılıyorum. Libodunun yüksekliğinden, çok zengin malından şikayet etmesi gibi söz ediyorsun. Ne var ki bu sermayenin kaşığı kadın ise, kasanın müdürü de erkektir, anahtar elindedir!!! Harcaması bilmiyor, doğru hesap etmiyorsa buna da şans derler. Kocanın isyan bayrağını çekme ihtimali çok yüksek. Sonucunu senin gibi ben de bilmiyorum. Üç vakte kadar olacak diye tahmin ediyorum. Şimdiden ayağını denk al. Adamını oyala. Dünyanın renkli zevkleriyle yaşamını boyala.

* * * * *

Nişanlım inanmıyor

22 yaşındayım. Nişanlımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. Doktor bakire olduğumu söyledi. İkinci ilişkide de kan yoktu. Nişanlım bana inanmıyor. Vajinamın geniş olduğunu söyledi. İri yapılıyım, onunla ilgili olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, irililikle ufaklıkla ilgili değil. Kimi insanın ağzı küçük, kiminin ise büyük olur. Doğaldır onun gibi. Biz buradan esnek esnek diye sürekli haykırıyoruz. Sevgilin inanmıyorsa bu yazıyı göster ona. Onun da kulaklarını çekiyoruz. Biraz da insaflı, namuslu adamlar olsunlar diye.

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kızlık zarı yırtıldı, kan geldi. Her ilişkiden sonra kızdan kan geliyor, acı çekiyor. Bir de hiç korunmadık, hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP Değerli okurum, kız kasıyor kendini. Bir parça doku sıkılığı olsa gerek. Sen de bu konuda anladığım kadarıyla acelecisin. Dikkat edin. Gerekirse bir uzmandan bilgi alın. Kızın cinselliği sağlam yere otursun. Acı korkusuyla geleceğini korkutmasın. Bu acıyı da önlüyoruz.

Yuvam dağıldı

42 yaşındayım. Eşimden erken boşalma yüzünden ayrıldım. Kendime güvenimi yitirdim. Yeniden evlenmek istiyorum ama korkuyorum. İki yıl ilaç kullandım, geçmedi. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi için evlilik koşulları gerekiyor. Çözülebilen bir konu olduğundan dert etmemeni öneriyorum. Ama evlilik koşullarını da şart koşuyorum. Yani sürekli bir kadınının olmasını.

Şap koysam faydası olur mu?

Günde 7 kez mastürbasyon yapıyorum. Sokakta gördüğüm kadından etkileniyorum. Şap alıp yemeklere koysam faydası olur mu?

CEVAP Değerli okurum, şapı mapı bırak. Hapı yut, hapı. Hangi hapı biliyor musun? Akıl ve irade hapını. Bu durumda sana hiç kimse yardım edemez. Sonun ne olacak? Evleneceksin. Kadın yatakta, sen banyoda mastürbasyon peşinde. Demedi deme. Çünkü irade yama tutmuyor.

Penisim yeterli değil


30 yaşın üzerindeyim ve 95 kiloyum. Cinsel organım 11 santim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penisimin yeterli değil diye düşünüyorum.

CEVAP Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis o yağ içinden kurtulayarak kendini gösterecek. Bu da sana yetecek. Mutluluğu sağlayacak.

Günde 2 erkekle birlikte oluyorum

17 yaşında kızım. Günde ortalama 2 erkekle beraber oluyorum. Durumum düzelir mi?

CEVAP Sevgilimin okurum, tepemin tasını attırma. Beni öfke içinde bırakma. Nerelerde geziyorsun, nerelerde azıyorsun? Sen daha gencecik bir kız bile olmadın. Böyle arsızlığa kapılarım kapalı. Biraz aileni ve biraz adabı düşün. Yoksa bu gidişle çamura saplanır işin.

Kız arkadaşım beni terk etti

25 yaşındayım. Bir süredir birlikte olduğum bir kız arkadaşım var. İlişkiye girmek istedik. Kız arkadaşım cinsel organımın büyüklüğünü sordu. 22 santim olduğunu öğrenince beni terk etti. Bu normal bir boyut mudur? Yoksa her zaman böyle sorunlar yaşar mıyım?

CEVAP Değerli okurum, büyük penisler gerçekten erkeklerin derdi. Ama erkekler, dert çeken kimi insanlar gibi hem derdinden yakınır hem de aynı derdi yaratmak için o derdin peşinden koşar. Sık sık kavga eden ailelerde olduğu gibi. Kızın kaçması doğaldır. Kendine uygun birisini bulacaksın.

Gebe kalma ihtimalim var mı?


16 yaşındayım. Sevgilim de 19 yaşında. Geçenlerde birlikte olduk. Ama prezervatif kullanmadı. Hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP Sevgili okurum, gebe kalırsın tabii. Eğer gününde ise bal gibi kalırsın. Bu da felaket olur. Hangi birinden söz edeyim? Anneni, babanı mı diyeyim? Gebe kalırsan gelecek sıkıntıları mı? Daha çocuksun. Biraz daha büyü. Hayatın başındasın. Parolan: Sağlam adım sağlam yol. Çünkü ayağın kayar.

Mastürbasyon yaparken kan geldi


15 yaşındayım. Geçen sabaha kadar düzenli olarak 2-3 günde bir mastürbasyon yapıyordum. Yaparken kana benzeyen bir sıvı geldi. Çok korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Sevgili okurum, mastürbasyonu azaltacaksın. İçerideki dokuları incittin. Kılcal damarların kanamasına neden oldun. İyi mi? Kanatıncaya kadar uğraşma güzel mi? Ya daha büyük sorunlar çıkarsa.

Cinsel organım yüzünden zevk alamıyorum 1


16 yaşındayım. Penisim 7 santim. Hiç zevk alamıyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, bu ölçü sertleşmiş hali ise bir üroloji uzmanına başvurup nedenlerini ve çözümünü bulmaya çalışmalısın.

GÜNÜN SÖZÜ

Akılsız mutluluk olacağına akıllı tutsaklık olsa daha iyi. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder