Dr. Haydar Dümen Biraz dişinizi sıkın
HABERİ PAYLAŞ

Biraz dişinizi sıkın

Gençlikte damarlarda kan hızlı akıyor. Akıllarına eseni yapmak isteyen, cinselliği dünyanın merkezinde gören gençler heyecanla onu yaşamaya çalışıyor. Bu işlerin zamanı var. Yetişkin olmak ve hayatınızı yoluna koymak için dişinizi sıkın ki her şeyin tadına varıp, mutlu olun.

Harekete geçmiyor

Kız arkadaşımın arkadaşıyla ilişkiye girmek istiyorum ama aletim harekete geçmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın kızın canına mı okuyacaksın? Demek ki senin organ daha vicdanlı, daha insan, daha namuslu. Hadi ona saygı duy. Kız arkadaşınla evlendiğinde sorun kalmayacak. Unutmayın, evlenmeden önceki bütün ilişkiler tehlikelidir, hayatınızı altüst eder. Kızlarımız da bir anlık heyecanın ve tutkunun etkisinde kalır, hayat pusulası yön değiştirebilir. Yani pusula kuzeyi göstereceğine güneyi gösterir. İnsanlar da yönünü şaşırır. Buna sebep genellikle erkeklerdir. Her şey yaşanmalı ama bir hesap kitap içinde olmalı.

Haberin Devamı

Kızlığı bozuldu mu?

Bir ay önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ancak sevgilimin adet günüymüş. Penisimde kan vardı. Kızlığı bozuldu mu? Kız ilişki sırasında acı çektiğini söyledi. Yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım gelen kan büyük bir olasılıkla adet kanıydı. Bozulmuş da olabilir. İhtimal ve hesaplar üzerine ben ‘Bozulmadı’ yönünde oyumu kullanıyorum. Kesin durum jinekolojik muayeneden sonra anlaşılır. Bana göre ona da gerek yok. Zaten olan olmuş. Herkes yolunu almış. Gerisini siz bilirsiniz.

Nasıl hoşlanacak?

23 yaşındayım. Karım seksten hoşlanmıyor. Hoşlanması için her şeyi yaptım ama olmadı. Başka neler yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, alışacak. Hepimiz nelere alışmıyoruz. O da cinselliğe, cinsel birleşmeye alışacak. Birçok kadın böyle. Yani senin eşine özel değil. Zaman lehinize işleyecek. İkinizi yıpratmayan fanteziler, ılık, yumuşak, sevecen, söz ve dokunuşlar cinselliğin iştah açıcı menüsüdür. Umarım, hemen çocuk yapmayı düşünmezsiniz. Birkaç yıl birbirinize alışın, sonra anne, baba olursunuz.

Acı hissediyorum

25 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Bu durum beni ve erkek arkadaşımı rahatsız ediyor.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. Bir ürolog kontrolü gerekiyor. Bir araştırsınlar bakalım.

Rezil olur muyum?

21 yaşındayım. Hiçbir kızla çıkmadım. Kızlara çıkma teklif edemiyorum. Rezil olmaktan korkuyorum. Birkaç kez geneleve gittim. Onun dışında her gün 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, bir şey olmayacak. Her Türk genci gibi senin yaşam suyun kanalında akacak. Çizdiğin tablo klasik. Bunu aşmak zorundasın. Kızlarla dost, arkadaş ilişkisi kurmayı düşünür ve ön yargıları kafandan atarsan hoş bir delikanlı olursun. Herkes seni kucaklar. İlk gördüğünle evlenme.

Hiç sevgilim olmadı

24 yaşındayım. Bugüne kadar sevgilim olmadı. Birkaç kere hayat kadınlarıyla ilişkiye girdim. Kızlara açılmaktan çok korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ruhuna ihanet ediyorsun. Genel kadınlarla birleşmeyle sadece tenini tatmin ediyorsun. Ona da tatmin denirse. Oysa kız arkadaşların olsa güzel güzel bir yerde otursanız, konuşsanız, şakalaşsanız, doğayı seyretseniz ve belki el ele tutuşsanız. O genel kadınlardan aldığın zevkin on katını alacaksın. Çünkü bu duygular kalıcı olacak ve ruhunu besleyecek. Eğer cinsellik düşünmeden yaklaşırsan kızlar sana hayır demez.

Haberin Devamı

Denize girilir mi?

İlk gece sonrası eşim denize girebilir mi? Düğünden hemen sonra gideceğimiz balayında eşimin denize girmesi sağlığına zarar verir mi? Kaç gün sonra girmesi uygundur?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiden 24 saat sonra denize girebilirsiniz. Çok gerek duyarsanız denize girmeden önce antibiyotikli bir pomat sürersiniz giriş bölgesine. Ve böylece denize de rahatlıka girebilir.

Zar zarar gördü mü?

19 yaşındayım. Geçen gün bağdaş kurup ders çalışıyordum, 10 dakika sonra acıyla bağırdım. İç çamaşırıma baktım ve kan gördüm. Regl döneminde olduğum için kızlık zarıma bir şey olup olmadığını anlayamadım. Kızlık zarım zarar görmüş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili kızım, herkes bağdaş kurar oturur, kızlık zarı duruyor. Eğer bağdaş kurup oturarak zar bozulsaydı herhalde hiçbir genç kızımız kız olarak kalmazdı. Değil mi ya?

Kan görmek istiyorlar

24 yaşında, nişanlı kızım. Bir ay sonra evleneceğim. Nişanlımla birlikte olduk ama kan gelmedi. Nişanlımın annesi kan görmek istiyor. Ne yapalım? Göstermeyeceğiz desek hayat boyu şüphelenirler.

CEVAP

Sevgili okurum, sana ve nişanlına üzüldüm. Kime, neyi kanıtlayacaksın? Aşk, sevgi, güven var ve evleniyorsunuz. Başkalarına ot yemek düşer. Zar esnek olabilir. Birçok kızımızda da kanayabilir. Sizler insan soyunun ve geleceğin garantileri anne adayları. Yolunuz açık olsun. Buna karşılık biz neler yapıyoruz? Okurum, bir biçimde kan bulacaksınız. İki damlası bile yetiyor. Kanın taze olması, biraz sulandırılmış şekli daha iyi.

BÖYLE SORU YOK!

Menopozda zevk alır mı?

Kız arkadaşım 20 yaşında. Bizim ciddi bir ilişkimiz var. İleride kız arkadaşım menopoza girince beraberlikten anında zevk alır mı?

CEVAP

Okurum, düşünelim: Evleneceksiniz, 3 torunuz olacak. Sevgili eşin, ortalama 10-15 kilo alacak, saçları ağaracak. Mantılar, dolmalar gırla gidecek. Sen de biraz kilo alacaksın. Karın biraz hassaslaşacak, daha çok duygusallığa kapılıp alıngan olacak. Sen daha az eve gelmenin yollarını arayacaksın, bahaneler uydurup dışarıda kalacaksın. Bu da evde sorunlar yaratacak, cinsel birleşmelerinizin sayısı çok azalacak. Çünkü buna fırsat bulamayacaksınız. Ama değerli okurum, vallahi de billahi de menopozda müstakbel eşinin cinselliği ne olur bilemiyorum.

GÜNÜN SORULARI

Neden sertleşmiyor?

18 yaşındayım. Mastürbasyon sırasında tam olarak sertleşemiyorum. Bu durum 2-3 aydır sürüyor. Çok mastürbasyon yapmaktan mı? Doktora görünmeli miyim?

Değerli okurum, sıfır araba aldığında derler ki yüksek hız yapmayın. Bunun da nedeni pistonlar aşınmasın diyedir. Yavrucuğum sen daha sıfır kilometredesin. Neden kendini bu kadar zorluyorsun? Mastürbasyonu haftada 2’ye indir. Her şey kendiliğinden düzelir, hadi geçmiş olsun.

Denedim olmadı

21 yaşındayım. İlk ilişkime girecektim, ereksiyon olmadı. Sık mastürbasyon yapmam. Doktora gitmeli miyim? Heyecan mı?

Değerli okurum, sen doğduğunda koşmaya mı başladın? Basamakları onar onar mı çıktın? Önce bir emekle bakalım sonra ayakta dur. İlk adımı at, bir süre yürü. Sonra merak etme olimpiyat madalyanı ben gelir takarım. Heyecan yavrucuğum heyecan. Zaten başka ne olabilir ki? Doktoru şimdilik unut. Önce partnerinin ruhunu doyur ardından hepsi sırasıyla olur. Kendini dikkat et, kızımızı da üzme.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayatın ekseni sevgi değildir, o sadece süsüdür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder