Dr. Haydar Dümen Biraz romantik olun
HABERİ PAYLAŞ

Biraz romantik olun

Birbirini sevip güvenen iki kişi arasında yaşanan cinsellik çifti mutlu eder, bulutların üzerine çıkarır. Ama erkek, kadını dinlemez, ruhunu okşamaktan kaçar, bedenini tanımasına yardımcı olmazsa işler zorlaşır. Beyler, romantizm kapıyı çalmazsa yatak odanızdaki huzursuzluk bitmez.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar hep kaçacak mı?

20 yaşındayım, penisim çok büyük. Kız arkadaşım ilişkiye girecekken vazgeçti. Kızlar hep benden kaçacak mı? Bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, sana yardım etmek benim görevim. Sizler için buradayım. Şimdi sen soruma cevap ver. Diyelim ki bu işe çözüm buldum; ilaç, ameliyat, vesaire. Tedavi merkezimi de kurdum. Herkes daha büyüğünün peşindeyken tedaviye kim gelecek? Acaba kaç kişi 3-5 santiminden fedakarlık etmeye razı olacak? “Gel oğlum sesinkinden 5 santim kesivereyim” desem ne dersin? Niye senin çıkmıyor? Günübirlik ilişkilerle kızların canını yakma. Evlilik yaşın geldiğinde teknik öğrenir, eşini de, kendini de mutlu edersin.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Emekli olsam mı?

24 yaşındayım. Yıllardır cinselliği yaşıyorum. Artık vajina görmek istemiyorum. Emekli olsam ne olur?

Değerli okurum, anlayamadım, kusura bakma. Neredesin, hangi ülkenin, hangi bit pazarındasın? Yağmur yerine yukarıdan kız mı yağıyor? Üstelik bıkmışsın. ‘Alışmış kudurmuştan beter’ durumundasın, Şimdiden düşün taşın, mesleğinin başına otur. Çok çalış, paranı kazan ve işini kur. Bir süre perhize gir ama emekliliği aklından bile geçirme. Ülke senden geleceğimiz için umut dolu çocuklar bekliyor.

Kız çok korkuyor

Kız arkadaşımla beraber olmaya karar verdik. Kızın ilk denemesi. Daha öpüşürken sevgilim kendinden geçiyor, titriyor. Bunu nasıl çözeriz?

Değerli okurum, tabii kız titrer. Anasının kuzusu, çok da korkaktır. Kızımız “Hem titrerim hem isterim” diyor da, alacağının ne olduğundan emin değil. Bir taraftan merak ediyor, bir taraftan hesap yapıyor. Sen onun sevgilisi olsan, 10 yıl sonra evlenseniz. İki çocuk, bir ufak daire... Kız “Geceler sevgilimin ve benim” diyecek, işte bu karar da onu cehennemin dibine itecek. Yapma çocuğum, üzme kızımızı. Evlilik niyetin yoksa yolla anasının yanına.

Haberin Devamı

Kızlar gülüyor

18 yaşındayım. Kızlara karşı çok ilgiliyim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Cinsel organım 9 santim. İlişkiye girmek istediğim kızlar gülüyor. Penis büyütücü aletler aldım, yararını görmedim. Çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, penisi kendi haline bırak. Onun dıştan müdahalelere karnı tok. Kilon varsa ver. Şöyle 1-2 yıl kızları unut. Çünkü komplekse girebilirsin. Sen bu organla normal evliliği yürütebilirsin. Günün birinde mutlaka büyümesi gerekirse ameliyat gündeme gelir. Onun kararına da daha çok zaman var. Mastürbasyondan uzaklaş. Haftada 3 dedik değil mi?

Hamile kalınır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Penisim vajinaya 1-2 santim girdi, ileri gitmedik. Sevgilim gebe olabilir mi? Zarı bozuldu mu? Zevk suyundan gebe kalınır mı?

CEVAP

Değerli okurum, olmaz gibi görünüyor. Ama olmaz diye de imza atılamaz. Yüzde 99 olmaz ihtimalinden de ders çıkarılmaz.

Zarar verir miyim?

18 yaşındayım. Cinsel organım çok büyük. Bu yüzden kızlarla ilişkiye giremiyorum. Kızların vajinasına zarar vermekten korkuyorum. Ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, yol göstermeye gerek yok, sen zaten bulmuşsun. Kızlara dokunma. İleride fırsat bulursan ve için el verirse uygun koşullarda bazı kadınlarla birleşme yapabilirsin. Çünkü onlar tecrübelidir.

Gebe mi?

Sevgilimle sevişirken cinsel organına boşaldım. Kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı var mı? Bir süredir kahverengi bir akıntı başladı. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, kız hamile falan değil. Siz durmadan yaramazlıkları yapın, sonra telaşa kapılın. Gelip benim kapımı çalın. Fazla azmayın. Ailenizle, işinizle aranızı bozmayın. Kuyunuzu da kazmayın.

Yetersiz mi?

19 yaşında, 1.65 boyundayım. Hiç cinsel deneyimim yok. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. İkinci kez yapmak istersem sertleşme olmuyor. Cinsel deneyim için organımın yetersiz kalacağını düşünüyorum. Boyu 8 santim. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali böyleyse bir üroloji uzmanına git. İleriki yıllarda ‘Keşke gitseydim’ pişmanlığını yaşamamak için bu dediğimi mutlaka yap. Ve bana göre babanı da yanına al.

Her hafta oradayım

20 yaşındayım. Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Telefonla konuşurken bile zevk alıyorum. Son 4 aydır hayat kadınlarıyla beraber oluyorum. Her hafta gidiyorum. Tahrik olmamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, akıllı ol. Birisi bana “Her gün bir şişe içki içiyorum” dese. Ne derim? Kes ya da azalt. Başka ne yapabilirim? Burada etkili güç irade. Yapılan her yanlışın bedeli olabilir. Hayat kadınlarıyla ilişkiye giriyorsun, mastürbasyona bu kadar niye yükleniyorsun? İştah senin yaşındaki herkeste var. Bana göre bir doğa mucizesi değilsin ama irade acuzesisin.

Eşim çok isteksiz

8 yıldır evliyim. Eşimle doğru dürüst ilişkiye giremiyoruz. “Yorgunum”, “Canım istemiyor” diyor. Ben cinselliğe çok düşkünüm. Haftada 1 birlikte oluyoruz. Eşimin isteksizliği için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kadınlar üzerinde etkin bir ilacımız yok. Kadınların en iyi ilacı tatlı dil. Onore edilmek, güven vermek, bedenindeki zevk odaklarını keşfetmek, hırpalamadan okşamak ve tabii ki yormamak. Kadınını yorma, haftada 1’de şimdilik demir atın.

İlişkiye girmedim

Daha önce ilişkiye girmedim. Ama nerede kadın görsem ereksiyon oluyorum. Arkadaşım “İleride sertleşme sorunu yaşarsın” dedi. Bunun gerçeklik payı nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bugünden ilerisi bu kadar düşünülmez. İleride neden ereksiyon sorunu yaşayacaksın ki? Azgınlık cinsellikten değil, ruhunun iradesizliğinden kaynaklanıyor. Bu tablo evliliğini bile sıkıntıya sokabilir. Karşı cinse olan duygularını aşk, sevgi, estetik ve şiirsel boyutlara kaydırırsan gerek kadın erkek ilişkilerinde gerek evliliğinde harika günler yaşayacağını şimdiden söyleyeyim.

Acı çekiyorum

28 yaşında, bekar kadınım. Erkek arkadaşım ilişkide çok sertleşiyor. Hiç romantik değil. Orgazmı yaşamadım. İlişkide çok acı çekiyorum ama onu kaybetmemek için belli etmiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zararın neresinden dönersen kârdır. Aklıma ilk gelen bu. Evlilik bağı kurulduğu zaman “Ben oynamıyorum, vazgeçtim” demek çok zor. Erkek arkadaşının kimliğinin değişeceğini sanmıyorum. İnancım o ki romantizm asla kapınızı çalmayacak. Sen hem bedensel hem ruhsal yıpranmalar içinde olacaksın. Uzaktan durum okumak bu kadar kızım.

Kan geldi

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kanama olmadı. Esnek olduğunu düşündüm. Ancak sevgilim bu konuya kafasını taktı. İkinci kez ilişkiye girdiğimizin sabahı kız arkadaşımın iç çamaşırında kan gördük. Sizce bu kızlık zarının yırtıldığının işareti midir?

CEVAP

Değerli okurum kızlık zarının zedelenmesi ve yırtılma işaretidir. Bazen böyle olur. O andaki sert bir hareket ya da kızın irade dışı kasılması da rol oynayabilir. Esnekti ama kanadı. Hep gördüğümüz şeyler. Kız arkadaşın niye dert ediyor ki?

GÜNÜN SÖZÜ

Aşka düşmanlık kompleksten kaynaklanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder