Dr. Haydar Dümen Birbirinizi keşfederseniz...
HABERİ PAYLAŞ

Birbirinizi keşfederseniz...

Haberin Devamı

Uzun yıllar flört eden ama cinsellikle tanışmayan çiftler evlenince kâbusun içine düşüyor. Çünkü cinsellikten umduklarını bulamıyorlar, evlilik sarsılıyor. İlişkiyi kurtarmak elinizde. İki tarafın hoşuna gidecek fantezilerle ve zaman içinde taşlar yerine oturur.

BÖYLE SORU YOK!

25 yıl sonra ilişkiye girdim

48 yaşında, alımlı kadınım, 25 senedir eşimden ayrıyım. Geçenlerde benden 26 yaş küçük biriyle ilişkiye girdim, kan geldi. Acaba zararı var mı? RUMUZ: ÖZ GÜLÜM AÇTI

CEVAP

Sevgili okurum, ne güzel isim bulmuşsun. Kan tabii ki öz gülünün zarından değil. Gülün psikolojinden can suyu aldı, kan daha derinden geldi. Delikanlıya da nazar değmesin, tam formunda diri mi diri!!! Bu konuda sanki bir gençlik iksiri. Bahçe de bereket suyunu buldu, böylece gülün tomurcuğu güle döndü ve 25 yıllık perhiz son buldu. Takma kafayı diyemiyorum, çünkü rahimle ilgilidir diye düşünüyorum. Bu nedenle bir jinekoloji uzmanına uğrayıver, çünkü bu hesapların kârı erken alınır, bedeli sonra ödenir.

Kızlar ilişki için baskı yapıyor

22 yaşındayım, kızlar hep çevremde, benimle ilişkiye girmek istiyorlar. Sürekli peşimdeler. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yelkenli seferde. Gözcü “Ufukta bir direkli gemi” diye haber veriyor. Aşağıda tavla oynayan kaptan başını bile kaldırmadan “2 sandal ileri” diyor. Bir süre sonra gözcü “Ufukta iki direkli gemi” deyince, kaptan “Yelkenler fora, tam sürat ileri” emrini veriyor. Bir süre sonra gözcünün 3 direkli gemi haberine kaptan “Bandırası belli mi?” diye soruyor.

Aradan zaman geçiyor, gözcünün 4 direkli gemi haberine kaptan “Can filikaları yerinde mi?” diye soruyor. Gözcü “Ufukta 10 yüzbin direkli bir gemi” deyince kaptan kılını bile kıpırdatmadan “Hayal gördün serseri” diye bağırıyor. Ben de kaptanın sözüne çok uydum, herkese kolay gelsin.

Sevgilim orgazm olacakken bitiyorum

33 yaşındayım, günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Sevgilim orgazm olacakken ben erken boşalıyorum. Çok şikayetçiyim.

CEVAP

Değerli okurum, eskiden radyolarda memleket saat ayarı programında dandan sesinden sonra spiker zamanı bildirirdi. Bedenin de biyolojik saati vardır, ne ayarlanmışsa ona göre çalışır. Mastürbasyonun eti ne budu ne? Ona o kadar uzun zaman ayrılmaz ki.

Tabii bir de kız arkadaşının ayarı var. Seninki erken çaldı. Dan dan çekilin yoldan, tren istasyona vardı, su buharını koyuverdi. Tam o sırada arkadaşın da tren yolunda yaya kaldı. Gözler ikinci trende. Ama buhar bitti, o buharla birlikte umutlar da gitti!!!. Peki bu hikaye nasıl mutlu sonla bitecek? Trenin işletme mekanizması gözden geçirilecek yani bizlere iş düşecek.


Orgazm olamaz mıyım?

2 aylık evliyim. Eşimle 5 yıldır beraberiz. 25 yaşındayım. 4 yıl sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Şimdi ilişkiye giriyoruz ama zevk almıyorum. Daha 4-5 kez ilişkiye girdik. Acaba normal ilişkiyle orgazm olamayacak mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, beyin bu tür zevklenmeye ve orgazm şartlandı. Tabii ki 5 yıl uzun bir süre. Yüzeysel birleşmelere koşullanmış beyin vajinal zevklenmeye transfer olamıyor. Ve de bu tür ilişkilerde hepinizde erkek ve genç kız evlendiğinde sorun yaratıyor. Beklenen zevklenmeyi bulamıyorsunuz. Kendinizi yeniden keşfetmeye çalışın.

Yırtıldı mı?

17 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken elim biraz içeri girdi, ağrı hissettim. Ardından 5-6 damla kan geldi. Kızlık zarı yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili yavrum, bir zedelenmeden söz ediyorsun. Evlendiğinde kanayacağını sanıyorum. Sakın dert edinme.

Kemiklerim eriyecek mi?

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapmak kemik erimesine yol açar mı?

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yap. Sayı haftada 1-2 olabilir. Yalnız tekniğini iyi bil. Karşı cinsi düşün. Fantezileri sınırlı kullan. Her genç gibi uykuna, işine, okuluna ayıracağın zamanı iyi ayarla ki uzun yıllar düzenin bozulmasın.

Neden zevk alamıyorum?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşım da 26 yaşında. 2 ay önce ilişkiye girdik ama ben zevk almadım. Mastürbasyonda zevk alıyorum ama ilişkiden bir şey anlamıyorum. Neden ilişkiden zevk alamıyorum?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsellikle yeni tanışıyorsun. Klitoris orgazma alışmış, iyi yapmışsın. Bu orgazmın sonra vajinal orgazma transfer olacak. Ama yavrum bir evlilik olsun, yani yuva ortamı oluşsun, 6 ay kendi koşullarında, kendi dengelerini oluştursun sonra düşünelim. Vajinal orgazma geçmen uzun bir süre alabilir, dert edinme. Çünkü kadınların çoğu senin gibi. Zaman lehinizde gelişecektir.

Boyu uzar mı?

16 yaşındayım, 1.57 boyunda ve 60 kiloyum. Sizce cinsel organımın boyu uzar mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, hemen kilo vereceksin ve 55’e ineceksin. Tabii ki penisin büyüyecek. Bu konularda çok telaş dengelerini bozar. Onu kendi haline bırak.

Gebe kalır mı?

20 yaşındayım. İlişkiye girmeden önce partnerim gebelik önleyici hap alsa ve ben içine boşalsam hamile kalma riski var mı?

CEVAP

Değerli okurum, gebelikten korunma ilaçları düzenli alınır. İlk birleşmeden 10-15 gün önce kullanılmaya başlanır. Her gün bir tane yutulur. İlişkiden sonra da ilaç alınır. Eğer böyle olursa yüzde 98 partnerin gebe kalmaz.

Sertleşmiyor

27 yaşındayım, 2 veya 3 haftadır sertleşme sorunu yaşıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 1-2 ay hiçbir şey gerekmez. Kafaya takma. 1-2 ay içinde gece sabaha karşı sertleşmeler olmuyorsa ona bir çözüm buluruz. Şimdilik arayışa gerek yok.

Çok mutsuzum

20 yıllık evliyim ve çok mutsuzum. Erken boşalma, cinsel isteksizlik, eşimin de yanaşmaması, isteksizliği. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu tür sorunun ilacı yok. Örneğin; bir atın var. Hızlı ise dizginini çekebilirim. Yani erken boşalmasını tedavi edebilirim. Tembel ise kamçılarım, ereksiyon sorunların varsa onun üstesinden gelebilirim. Ama atının huyunu değiştiremem. İsteksizlik huya giriyor. Belki fantezilerle kendi kendinize yardım edebilirsiniz.

Nasıl uzatabilirim?

Penisim 6 santim. Ben daha önce bir kız arkadaşımla ilişkiye girmiştim. Kız arkadaşım cinsel organımla alay etti. Sizce penisimi boyunu nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, zamanı gelince bir cerrahi operasyonla düzeltilebilir.

Kızlık zarım bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim, 5 dakika sonra kan geldi. Çok korktum, acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, evet, bozulmuştur. Ne yazık ki öyle gözüküyor.

Hamilelik riski var mı?

Kız arkadaşım düzenli adet görüyor. Adet görmesine 1.5 kala ilişkiye girdik. İçine boşaldım, hamile kalma riski var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hayır.

Ergenliğe girdim mi?

14 yaşındayım, mastürbasyon yapınca beyaz, akışkan sıvı geliyor. Bu meni midir? Meninin gelmesi ergenliğe girmek anlamına mı gelir?

CEVAP

Sevgili yavrum, bir adım atınca ergenliğe gireceksin. O bir adım 1 yıldır. Unutma.

GÜNÜN SÖZÜ

Disipline edilmeyen akıl dümensiz gemi gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder