Dr. Haydar Dümen Birkaç gün bekleseniz ne çıkar?
HABERİ PAYLAŞ

Birkaç gün bekleseniz ne çıkar?

Tecrübesiz erkek ile kulaktan dolma, yalan yanlış bilgilerle donatılmış kız, ilk gece karşı karşıya kalıyor. Sonra ne mi oluyor? Elbette kabusa dönüşüyor. Çoğu kez erkeğin gururu kırılıyor, kız gözyaşına boğuluyor. Gençler, erteleyin, mutsuz olmayın.

Canım yanıyor

20 yaşında kızım. Nişanlımla ilişkiye girdim, kan gelmedi. Benim zarım sanırım esnek. İlişkiye girerken çok acı çekiyorum. Bunun nedeni kızlık zarımın esnek olması mı?

CEVAP

Sevgili okurum, acının kızlık zarıyla ilgisi yok. İster istemez kendini kasıyorsun. Refleks olarak iradeye bağlı olmayan bu kasılmalar karın kaslarında da oluşunca vajina dışarıdan sıkışır ve acı hissedersin. Burada bütün rol erkeğe düşüyor. Tabii ki penisin boyutu da önemli bir rol oynuyor.

Haberin Devamı

Yeterli mi?

18 yaşındayım, 90 kiloyum. Cinsel organım 11-12 santim. Sizce bu boy iyi mi? Bir de bu sorunun kilo ile alakası varmış, doğru mu?

CEVAP

İyi yavrum, iyi. İki santimi kasık yağları yutuyor. Kilo verdiğinde o görüntüye 2 santim de katılınca seninki mükemmel olacak. Birazcık boğazını tutuver. Kısa yoldan sağlığın kurtulur, mutlu da olursun.

Hiç zevk almıyorum

20 yaşında kızım. Sevgilimle 5 ay önce ilişkiye girdik. İlişkide bir şey hissetmiyorum. Ama sesimi de çıkarmıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, zevk ibresi konusunda karar vermek için erken. Bir yerde bunlar kadınların genel sorunları. Şimdilik idare et, ciddi noktaya geldiğinde düşünelim.

Kilo yüzünden mi?

19 yaşındayım ve 94 kiloyum. Boyum da 1.76. Penisim ereksiyon halindeyken 13 santim. Aacaba biraz kilo versem cinsel organım uzar mı?

CEVAP

Okurum, kesin kilo ile ilgili. Göbek ve kasık yağlarını erit. Kilonu da 60’lara doğru indir. Sonucu bana bildir.

Nasıl dahi iyi olur?

60 yaşındayım, 10 sene önce by pass oldum. Ameliyattan önce cinsel sorunum yoktu. Seneler geçtikçe gücüm azaldı. 100 kiloyum, kalp ve kolesterol ilaçları kullanıyorum. Cinsel yaşamımı nasıl iyi bir hale getirebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, tıp biliminin vardığı bu aşamada her türlü sorunun çözümü var. Örneğin; ya psikolojik ya zaman içerisindeki monotonluk ya da sinir sisteminin bağlantılarıyla damar sisteminden kaynaklanıyor. Bizim için tümünün çözümü var. Takdir edersin ki önemli bir konu. Kesinlikle güvendiğin, inandığın bir uzmana çıkar bu işin yolu.

Haberin Devamı

Sertleşmiyor

28 yaşındayım. Sabah ereksiyonlarım var. Ama ilişki sırasında tam sertleşme olmuyor. Bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Penisimin tam sertleşmediği için zevk alamadım. Ne yapmam gerekiyor? Acaba yediklerimden olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hayat kadınlarından aldığın sonuç çok doğal. Çünkü ortam iyi değil. Ben mastürbasyona ağırlık verdiğini sanıyorum. Ondan uzaklaş. Haftada 1-2 kez yapabilirsin. Flörtle işe başla. Penisine kafanı takma. ‘Acaba sertleşecek mi?’ diye düşündüğünde zaten sertleşme potansiyeli zayıflar. Bu da korku yarattığından kısır döngü başlar. Doğal olursan, organ da kendini toplar.

Heyecanlanıyorum

18 yaşındayım. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum bu bazen 6 ya kadar çıkabiliyor. Kızları görünce ya da konuşunca çok heyecanlanıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kızlara alışmak için mastürbasyondan vazgeçeceksin. Çok mastürbasyon yapanlar içe döner. Kimi tedirginlikleri de yaşarlar. Bu zamanla kadına korku biçiminde gelişir. Evlendiğin zaman bir de bakar ki kadının değil, mastürbasyonun daha zevkli olduğunu hayretle görür.

Haberin Devamı

Tabii kadın da panikler. Bütün bunları yaşıyoruz. Şurada bu tecrübeleri bir nimet gibi önünüze seriyorum. Haftada 2-3 kereye de onay veriyorum. Eliniz, ayağınızı da bağlamıyorum. Yavrum, buna göre de hareket etmek sana kalıyor. Ben başka ne diyeyim?

Çok sert davranıyor

20 yaşında kızım. Sevgilim şimdiye kadar pek çok kızla birlikte oldu. Ama heyecanlı ve çok sert. Benim canımı yakıyor. Onu bu durumdan nasıl kurtarabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, tıpta umutsuz vakalar vardır. Örnek veriyorum. Bacak kangren olmuşsa ne yaparsın? Kesilir. Onun gibi bu kurtarma işleri senin görevin değil. Önce kendini kurtaracak. Sen de kendini kurtaracaksın, önemli olan bu. Benden söylemesi bu kadar. Başınız ağrımasın.

Mutlu geçsin istiyorum

Üç ay sonra nişanlımla evleneceğim. İkimiz de deneyimi yok. Nişanlımın ilk gece korkusu var. Cinsellikten korkuyor. İlk gecemiz nasıl mutlu geçer?

CEVAP

Değerli okurum, ilk gece bunu sağlayamayacak. Erteleyin yavrum, 2 ya da 3 gece sonra olsa ne olacak? Kız huzurunu bulsun. Korkularından kurtulsun. Sen aç kurtlar gibi üzerine atlama. İlk gün için yapacağın şey bu. Kadının hazır olduğu bir gün sıcak ve yumuşak yaklaş. Amma velakin aylar geçtiği halde başarı sağlayamazsan işte orada çözüm için devreye bizler gireceğiz.

Korku bitmiyor

Ben ilişkiye giremiyor, korkuyorum. Orta yaşlara geldim, hâlâ korku içimde. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Okurum, bu ne kısa bir mektup? Erkek misin, kadın mısın? Nedir bu orta yaş? 30 mu, 50 mi? Her neyse bunlar sana kalsın da neden korkuyorsun? Örneğin; erkeksen, “Başaramazsam, kadına rezil olurum” modunda mısın? Kadınsan, “Şu erkeklere bak, hepsi bir canavar. Benim lime lime ederler” kodunda mısın? Silkelen, artık zamanı gelmiş, yola çık, boynunu bükme.

BÖYLE SORU YOK!

Artık iyileşmiyor

Ben mastürbasyon bağımlısıyım. Artık derim soyuluyor, kanıyor. Krem sürsem de iyileşmiyor. Yine de kendimi tutamıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Yeteneksiz şekerim, bak ben sana ne derim. Bu konuda artık izin süreni geçirmişsin. Çok da ileri gitmişsin. Konuya derinin soyulmasından girdin, kanamadan çıktın. Kendini tutamamayı da bahane yaptın. Yani sen bunca yıldır penisini kazımışsın, kazıdıkça kanatmışsın, azdıkça azmışsın.

Bundan sonra gözün doyar mı bilmem. İleride seni, soyulmuş ve kanamaktan bitap düşmüş penisinin gazabı beklemekte. Kusura bakma, kendi kuyunu kendin kazmışsın. Mastürbasyon bağımlılığından kendini kurtaracak kişi, yalnızca sensin. Biraz durul, doğru yolu bul. Sen de mutluluğa aday ol.

GÜNÜN SORULARI

İlişkim azap oldu

22 yasındayım. Kız arkadaşım 20 yaşında. Korunmasız ilişkide içine boşalmamı istiyor. Hamile kalır diye korkuyorum. Bana “Çok korkaksın, adetim yeni bitti, hamile kalmam” diyor. Adetliyken veya adeti yeni bitmişken içine boşalsam hamile kalmaz mı? Bu yüzden ilişkilerimiz bana azap oldu, mutsuzum. RUMUZ: GENÇ BABA ADAYI

CEVAP

Yavrum, havalar malum. Soğukta kalmayın, kendinizi de at harasında sanmayın. Bak yavrum, bu öğütlerden sonra sıra sana geldi. İş amin demene kalmış. Genç baba adayı, anlaşılan şimdilik direniyorsun ama bu gidişata göre sen hapı yutacaksın. Sevgilin bir şey olmaz diyorsa, vardır bir düşüncesi. Bu düşüncenin, gizli öznesi seni kendine bağlamak. Olayı nikah dairesinde noktalamak. Sana gelince, tercih senin. Ya prezervatif, ya çocuk?

Konuşmaktan çok sevişiyoruz

22 yaşında kızım, 3 aylık nişanlıyım. Ne zaman baş başa kalsak sevişmeye başlıyoruz. Bu durum bize sorun yaratır mı? Sizce normal miyiz?

CEVAP

Kızım, siz seks oburu bir çiftsiniz. Arada bir ruhunuza pay ayırın. Konuşun, koşun, kovalamaca oynayın. Kovalayan kaçanı tutarsa kazanır diye malum ödülü koyun. Hayal kurun, çocuklarınızı düşünün. Bu konuda sermaye dağ olsa tükenir. Kaynaklar damlalara dönüşür. Yarı yolda kalırsanız, sonra “Haydar Hocamız demedi” demeyin.

GÜNÜN SORULARI

İhanetin meyveleri çürüktür, uzun yaşamazlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder