Dr. Haydar Dümen Birlikte yürürseniz...
HABERİ PAYLAŞ

Birlikte yürürseniz...

Erken boşalma erkeğin en büyük derdi. Pek çoğu durumu kabul etmiyor ve karısı cinselliğe soğuk diye şikayet ediyor. Beyler, önce tedavi olun ve erken boşalmanıza çözüm bulun. İlişkiyi birkaç dakikada sonlandırmazsanız kadının da zevk aldığını, sizi de mutlu ettiğini görürsünüz.

BÖYLE SORU YOK!

Ona sarılmak istiyorum

25 yaşındayım, 4 yıllık ilişkim var. Otururken sevgilime, dokunmak ve sarılmak istiyorum. Ama kız istemiyor. O da her hareketimi cinselliğe bağlıyor. Bu yüzden aramız hep bozuk. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, duvara asılı tablo seyredilir, dokunmanın anlamı yoktur. Pırlanta gibi bir kız, 4 yıldır o pırlantaya sahip çıkmamış, işi oluruna bırakmışsın.

Her hareketin cinsel gibi yorumlanmasından başka ne kalmış? Senin yaşında buram buram cinsellik tüten bir sevgilin var.

Turşusunu kur diyemem. Dokunma sakın diye de iç dünyanın cevherini kaynar kazana atamam. Zamanı gelmiş, ailesiyle konuşuver. Hayaller uçup gitmesin dersen evlilikte minik yavrularını büyütsün.

***

GÜNÜN SORULARI

İlişki yetmiyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz, yetmiyor. Sonra mastürbasyon yapıyorum. Evlenince bu alışkanlık devam eder mi?

Değerli okurum, etmiş bile. Mastürbasyon zokasına takılmışsın. Seni kurtarmak için o ağı denizden çıkarmam, zokayı ağzından alıp seni yeniden denize atmam gerekiyor.

Ama gücüm yetmiyor. Çünkü ipin ucu şeytanın elinde. O da sensin. Mastürbasyon ve cinsellikten sofraya yemek gelmiyor. Dikkat et, seni ileride açlık bekliyor. Üstelik cinselliğin de ihaneti.

Yani mis gibi eşin içeride beklerken sen banyoda mastürbasyonla randevulaşıyorsun. Demedi deme!

Kanatları büzülüyor

28 yaşındayım, benim kuş yuvaya girecekken kanatları büzülüp öyle kalıyor. Bu nasıl geçer?

Maşallah değerli okurum, espri yapacağım derken az daha kuşun kanadını kıracaktın. Dikkat et, bütün kuşların tekniği budur, o sırada kanat açamaz, yuva dışına atılamaz. Espri yaptın da iyi mi oldu? Ah o yuvalar, onun için kuşlar birbirini kovalar.

Bu iş kuşun uçuşunun değil, oluşumunun emrindedir. Kapat kanadını, al mamanı, koru saltanatını hikayesi yani. Neyse ufak tefek işler bunlar. Kuşa 1-2 hap ver, olmazsa onu 1 hafta odaya kapat. Bir gece uykunda yalvaracak, işte o zaman aç odanın kapısını.

Haberin Devamı

***

Kimseyle birlikte olmadım

21 yaşındayım. Hiçbir kızla birlikte olmadım. Penisim 11 santim. Sizce bu küçük değil mi? Doktora gitmeye utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, doktorluk işin yok. Doktor da kuş kondurmayacak. O boyut yeterlidir. Mutsuzluğuna da neden olmayacak. Yeter ki sen onu doğru kullanmayı bil.

Üzerine boşaldım

26 yaşındayım. Sevgilim 23 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Cinsel organının üstüne boşaldım. Gebe kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, olmaz deme, olmaz olmaz diye bir söz var. Ben olmaz diyorum ama yukarıdaki sözü unutma. Beklemede kal ve bundan sonra dikkatli ol. Çünkü olabilir.

Kıza anlatayım mı?

23 yaşındayım. Penisim 15 santim. Kız arkadaşlarım ve genelevdeki kadınlar çok büyük olduğunu söylüyorlar. Evleneceğim kıza bu durumu anlatayım mı?

CEVAP

Değerli okurum, hangi kızlara nerede gösterdin? Teşhirci misin? Normal boya, genelevdeki kadınlar “Büyük” diyorlarsa, büyüklerine ne diyorlar? Bilgisizliğin bu kadar şaşkınlığına doğrusu içim sızlıyor.

Haberin Devamı

Hamile kalır mı?

22 yaşındayım ve askerim. İzne geldim ve kız arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdik. Vajinasının üstüne boşaldım. Acaba hamile kalma riski olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, olamaz diyeyim, sen de dua et. İkisi birleşince sanırım manevi güçler seni korur. Hamile kalmamıştır diye düşünüyorum.

Ne zaman diktirmeliyim?

Kızlık zarımı diktirirsem evleneceğim kişi anlar mı? Düğünden kaç gün önce diktirmem gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk geceden 1-2 gün önce diktirirsin. Evleneceğin kişi seni doktora götürür, ondan da tehdit yoluyla gerçeği öğrenirse anlar. Şimdilik bunları unut. Evlilik yoluna gir. O zaman yapılacak bir şey varsa çare aranır.

Birkaç damla geldi

23 yaşındayım. Sözlümle 5 gün önce ikinci defa ilişkiye girdik. Boşalırken geri çekildim ama 1-2 damla vajinasına kaçtı gibi geldi. Ya hamile kaldıysa?

CEVAP

Değerli okurum, kalmışsa kalmıştır. Kalmamışsa kalmamıştır. Sanırım kalmamıştır. Bu oran yüzde 95’tir.

Adet kanı mıydı?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Tuvalete gittiğimde zevk suyuyla karışık kan gördüm. 10 dakika sonra adet başladı. O kan kızlık zarından mıydı yoksa adetten miydi? Doktordan utanıyorum.

CEVAP

Sevgili kızım, bu kan adet kanının habercisi. Dert edinme diyeceğim amma buna karşılık senden söz isteyeceğim. Zarı bu kadar önemsiyorsanız, o kadar yakın teması nasıl içinize sindiriyorsunuz? Kuş uçarsa, kafese girmeyiverir, dikkatli olun!

Kız arkadaşım kaçıyor

Erken boşalma sorunum var. Kız arkadaşım durumdan şikayetçi, kaçıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı geç boşalmaya transfer edeceksin. Bu da genellikle evlilik koşullarında olur.

İlaç kullandım

26 yaşındayım. Penisim 12.5 santim diye büyütmek istedim. İnternette 8 haftaya büyüyeceği yazıyordu. 2 kutu aldım ama değişiklik olmadı. Penisi nasıl büyütürüm?

CEVAP

Değerli okurum, 4-5 santim değil, 4-5 milim büyüse her erkek o haplardan kullanırdı. Yazık sizlere, umutlarınıza, paralarınıza. Ama 12.5 santim penis her işi aslanlar gibi yapar. Sadece kilo alma.

Bozulmuş mudur?

27 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, kan gelmedi. Zarı yırtılsaydı peniste kan olmaz mıydı? Sevgilim ilk kez ilişkiye girdiğini söylüyor. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı niye bozulsun? Kaygan ortamda girişe uygundu. Biraz da esneyiverdi. Kız doğru söylüyor. Oldu da bitti maşallah, evlenirsiniz inşallah!

Hemen sertleşiyor

19 yaşındayım. Sevgilime ne zaman sarılsam ya da onu öpsem cinsel organım sertleşiyor. Kız arkadaşıma karşı cinsel isteğim yok ama nedense sertleşme oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın sertleşip sertleşmemesi insanın iradesine bağlı değildir. Bir tür içgüdüsel mekanizma diyebilirsin. Yani yavrum; sertleşmese daha mı iyiydi? Bari şu doğanın işine karışmayın.

2 defa yapıyorum

18 yaşındayım. Günde 2 defa mastürbasyon yapıyor, 2 dakika sonra boşalıyorum. Bu süreyi nasıl uzatabilirim? İleride sevdiğimi tatmin edememekten korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, uzun vadeli korkuları at kafandan. Haftada 2 mastürbasyon normal. Kendinle kavga etme. Mastürbasyonda ufak aralar vererek süreyi uzat. Bu gelecekte erken boşalmanın önünü kesecek, seni normal boşalmalara şartlayacaktır.

Cinsel organım büyük

27 yaşındayım. Sorunum penisin büyüklüğü. Yakında ilişkiye gireceğim, ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, küçültme şansın yok. Büyük penis kadın için zorluklar yaratabilir. Sakin ve sabırlı ol.

GÜNÜN SÖZÜ

En güvenilir sır küpü bilinçaltımızdır. Asla sahibine bile açılmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder