Dr. Haydar Dümen Bitmeyen çarşaf davası
HABERİ PAYLAŞ

Bitmeyen çarşaf davası

İki genç birbirini sevip evleniyor ama korkuyor. Gençler, ilk gece kendinizi yıpratmayın. Her şey günü gününe olacak diye kural yok. Erkekler, eşini korkutmasın, zorlamasın, aileler de kapıda çarşaf beklemesin. Bakın o zaman her şey nasıl yoluna giriyor.

Sevgilim küçük buluyor

Penisim normalden küçük. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Beş ay sonra evleneceğiz. Kız arkadaşım penisimin çok küçük olduğunu söyledi. Bu da beni psikolojik olarak etkiledi. İlişki sırasında penisim hemen yumuşuyor, sert kalmıyor. Ne olur derdime derman olun.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sezgi ve tecrübelerime dayanarak penisinin küçük olmadığını sanıyorum. Ereksiyon halinde ölçtüğünde 12-13 santim arasında olduğunu göreceksin. Bu boy idealdir.

Tatmin edebilir miyim?

20 yaşındayım. Penisimin boyu 15 santim ve orta kalınlıkta. İlişki sırasında sorun olur mu? Kız arkadaşımı tatmin edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, anatomik olarak tamamen normal. Kitapların dediği kadar normal.

İhanet etmek istemiyorum

21 yaşındayım, yakında askere gideceğim. Bu zamana kadar cinsel hayatım hep parlak geçti. Sevdiğim biri var ve ona ihanet etmek istemiyorum. Sürekli cinsel ilişkiden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şu askerliğini bitir. Orada hayat derslerini al. Biraz olgunlaş, gerçekleri gör. Şimdilik kıza da elleşme. Bu yolun sonunun nereye varacağı zaten belli değil. Askerlikten sonra eğer biz bu köşedeysek bana yaz. Sana öyle güzel bir önerim olacak ki hayatın mutluluklarla donanacak.

Sekse doyamıyorum

Ben sekse doyamıyorum. Sabahlara kadar sevişiyorum, 8-9 kere ilişkiye giriyorum. Bu halim beni çok rahatsız ediyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapalım şimdi? Senin saatin zemberiğini ve çarklarını doğa böyle kurmuş. Bizler onu bozamayız. Ama ayarını yaparız. Ayarlamak için saatçinin önüne gelmeli. Ne yapılacağına orada saatçi karar vermeli. Bu da şimdilik mümkün olmadığına göre elini irade çomağını al. Bu sorunların içine dal. Fazla haykıranı sustur.

Nasıl tadı çıkar?

21 yaşında, nişanlı kızım. Bizde de çarşaf bekliyorlar. Ben ilk ilişkimi bu şekilde nasıl yaşayacağım? Cinsellikten nasıl zevk alacağım? Ne yapmam gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, ailenin dediğine uyarsan ilk geceyi katledeceksin. Yani cinsel hayatın şansa kalır ve problemler yaşarsın. Senin düşüncelerin doğru ama unutma: Evliliği de ailen değil, sen ve eşin yaşayacak. Onlara göre programlarsan o zaman kayınvaliden, senin anne, baban işin içine girer. O zaman ailenizden ayrılmayın. Onların dedikleri yemekleri yiyin, onların istedikleri giysileri giyin. Onlar izin verdiği saatte odanıza gidip uyuyun, İşte hesap işte kasap.

Tek kelime etmiyor

Sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz ve ilişkiye girdik. Kız arkadaşım kendini kirlenmiş hissediyor. Günlerdir tek kelime etmedi. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, bilmem psikolojik tedaviye mi ihtiyacı var, yoksa senden evlenme teklifi mi bekliyor? Cevaplarını yaz, yeniden bakalım.

İşler yolunda değil

35 yaşındayım ve 12 senelik evliyim. Memelerimin içi doğumlardan sonra boşalmış gibi. Bu yüzden cinselliği yaşayamıyorum. Eşim benden soğudu. Ne yapmam gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, radikal çözüm; operasyon. Silikon ya da diğer seçenekler. Ancak bunun için paraya ihtiyaç var. Bu tip operasyonları devlet ödemiyor. Onun dışında bu konuya kafayı çok takma. Çünkü kadın eşittir meme değildir. Eğer bundan dolayı sıkıntı olsaydı, kadınların yarısı senin durumuna düşerdi. Ama bazı yeteneklerini öne çıkararak eşini elde tutmamaya bak.

Yeterli mi?

25 yaşındayım, penisim 12 santim. Çevremdekiler 16-18 santimlerden bahsediyor. Bu evliliğimde sorun olur mu? Bu yaşta hormon ilaçlarının faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, tıbba göre penisin normal ve iyidir. Gerisi kimseyi ilgilendirmez, bu yaştan sonra hormonla büyümediği gibi, hormonun da sana yararı olur.

Kızlık zarım bozuldu mu?

19 yaşında kızım. Bir hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan geldi. Kızlık zarımda bozulma meydana gelmiş midir?

CEVAP

Bozuldu yavrum. O zaten kendi diliyle sana konuşmuş, sana anlatmış. Olan olmuş, gerisi de sana kalmış.

Evlenecektik

34 yaşındayım, kız arkadaşım da 26 yaşında. Aynı evde yaşıyoruz. Ama cinsel hayatımız yok. Kız benden sürekli kaçıyor. Evlenmeyi düşünüyorduk ama böyle gitmez. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiyi dondur, buzdolabına koy. Nikah işi biraz gerilere atılsın. İki taraf da fazla zaman yitirmesin, doğru yol seçilsin.

Cinsel organım küçük

19 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, ne yapacaksın? Hiçbir şey yapma. Kendine uygun bir eş bulduğunda organ da iyi çalışırsa sorun yaşayamayacaksın. Tıp böyle diyor. Gerisine ben ne ekleyebilirim ki?

Orgazm olamıyorum

19 yaşında kızım. Mastürbasyondan sonra “Tamam, orgazm oldum” diyorum. Neden böyle? Bir de çocuğumun olmamasından çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, çocuğun olacak. Orgazma alışacaksın. Hiçbiri evliliğine engel değil. Bu konuları kafaya takarsın sistemin doğallığını bozarsın. Her şey yolunda, endişelenme.

BÖYLE SORU YOK!

Yaş ilerledikçe cinselliğe düşkün oldum

43 yaşındayım. İnsanın yaşı ilerledikçe cinsel ilişkiye daha düşkün oluyor, normal mi?

CEVAP

Öyle mi oluyor değerli okurum? Bir bakalım biz şu duruma: Bilim ‘Ne yaştadır ne baştadır’ diyor. Tekerleme ‘Ne şundadır ne bunda, helvacının kızındadır’ diye devam ediyor. Bundan sonrası zor, iş helvacıyı bulmakta. Arayan Mevlası’nı da helvasını da bulur. En iyisi sen bunlara takılma, zevkini yaşamaya bak. Ancak avantaj sende diye de masum kadınlarla oynamaya kalkma, erdemi elden bırakma.

GÜNÜN SORULARI

İlişkimiz 2 dakika bile sürmüyor

Eşimle cinsel ilişkiye girdiğimizde her şey çabucak bitiyor, 2 dakika sürmüyor, işlem bitiyor. Eşim de artık istemiyor, çünkü cinsellikten zevk almıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yaşadığınız problem erken boşalma. Çözümü mümkün. En yakın zamanda psikiyatri uzmanından randevu al. Karnı ağrıdığında doktora koşan milletin, cinsel sorunlarda bu tepkinin hiç olmazsa yüzde 5’ini göstermesini bekliyorum artık. Kendinizi için hayatı daha da çekilmez hale getirmeyin. Problemlerin çözümü oldukça kovalayın, peşini bırakmayın.

İlişkilerim çok ateşli geçiyor

27 yaşındayım, bekarım. Yaradılıştan kaynaklı sanırım cinsel ilişkilerim çok ateşli geçiyor. Birlikte olduğum kızlar ertesi gün tekrar istiyor. Ben kendimi frenlemeye çalışşam da bir türlü başaramıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Yaradılışının ateşinde kendini kaybeden, aklını da biraz yitiren değerli okurum. Koca bir aferin sana, hayal dünyasında mutluluğu bulmuşsun. Ancak bir noktayı unutmuşsun. Boşa kaşık sallama, martavallara kanma, ruhunu da masallarla doyurmaya kalkma.

GÜNÜN SÖZÜ

Kimse kimsenin rızkını yemez. Malı götüren de hırsızım demez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder