Dr. Haydar Dümen Boş hayaller bunlar!
HABERİ PAYLAŞ

Boş hayaller bunlar!

Haberin Devamı

Hayal kurmak güzel şey... Ama siz erkekler hep tehlikeli hayaller peşindesiniz. Cinsel organınızın boyunu uzatmak için olmadık yöntemlere başvuruyorsunuz. Ancak kadının fikrini soranınız yok. Eşinizin böyle bir talebi var mı? Beyler, her duyduğunuza inanıp boş hayaller peşinde koşmayın...

GÜNÜN SORULARI

İlişkide mavi lens takarsak, çocuğumuz mavi gözlü olur mu?

Biz yeni evliyiz. Her akşam ilişkiye girerken çocuğumuzun mavi gözlü olması için mavi lens takıyoruz. Acaba bebeğimiz mavi gözlü olur mu?

CEVAP

Olur değerli okurum olur. Çocuğun mavi gözlü olup olmayacağını bilmem ama kesinlikle cingöz olur! Soyunda mavi göz varsa mavi de olur. Bir de bön bön bakan gözler vardır. Aman ki aman onlardan olmasın da nasıl olursa olsun. Diyelim ki kara gözlü bebeğiniz oldu. Her bakışta derinlikleri sonsuz bir sevgi içindeyseniz ne olacak? Çocuk mavi gözlü değilse cami avlusuna mı bırakacaksınız? Üstelik şarkılarımızda, türkülerimizde, folklorumuzda kara gözler üzerine nice şeyler söylenmiştir, ‘Kara gözlüm efkarlanma gül gayrı’ gibi. Ne oldu da mavi göze heveslendiniz? İşte yorumum: Siz İbrahim Tatlıses’in türküsüne takıldınız. ‘Mavi mavi masmavi’. Kimin gözleri? Hülya Avşar’ın. Hülya Avşar ki her alanda varlık gösteren, bir cin-peri. Çocuğunuz da öyle olsun diye özeniyorsanız elinize bir kutu mavi boya ile bir fırça alın. Evde ne var ne yok boyamaya başlayın. Dahası bedeninizdeki bazı bölgeleri de ihmal etmeyin. Her şeyi maviye boyayın. Bekleyelim, görelim. Çocuk mavi gözlü doğarsa haberini alayım. Bir mavi nazar boncuğu da ben takayım.


Sevgilime gençlik heyecanımı nasıl aktarırım? 2 yıldır ilişki yaşadığım beyefendi var. Kendisi benden yaşça büyük. Cinsel hayatımızda sorun var, benim kadar istekli değil. Acaba ben gençlik heyecanımı beyefendiye nasıl aktarırım?



CEVAP


Sevgili genç okurum, gençsin de ne kadar gençsin? Ufak bir ipucu iyi olurdu. Bir de beyefendi var karşında. Nereye kadar beyefendi? Sana saygısı nasıl? Yemeğe götürüyorsa masadaki tutumu kibar mı? Eli açık mı? Giyimi, kuşamı, temizliği, sigarası, dişlerinin fırçalanmış olması da beyefendiliğine giriyor mu? Yoksa sadece yatakta mı beyefendi? Yani “Sevgilim yatağın sağını mı, solunu mu tercih ediyorsun?” ya da “Yastığının yüksekliği uygun mu?” gibilerden senden yana özverili bir beyefendi mi? Hanım kızım, bu tür ilişkiler terazide sadece seksle tartılmaz. Onun yanına başka değerler ya da ağırlıklar konulur. Sonra karar sana kalır. Ayağında pabuç delik ama araba son model, iyi marka. Tercihin bastıkça gidiyor olandan yanaysa hemen şimdiki arabanı değiştir!!! Senin arabanın motoru yolda bu kadar çekiyor. Ama al bu beyefendiyi gidin uçak pistine. Atlayın iki kişilik bir uçağa, çıkın bulutların üstüne. Bir yağmur yağdı, inin piste. Bir ay sonra hazırlan yeni bir uçuşa. Bu da senin başka tercihin. Önerim: Ben üzerinde bulunduğun arabayı uçuramam. Ya yeni bir araba bul gazla ya da beyefendinin sırtını sıvazla.

*****

Ya orgazm olamazsam?

33 yaşındayım. Kocamdan ayrıldım. İlişkim var. Ama cinselliği yaşamaya korkuyorum. Orgazm olamazsam diye endişeliyim. Ne yapmalıyım?

CEVAP


Değerli okurum, korkuları yenmenin çaresi üzerine gitmektir. Kaçtıkça korku büyür. Üzerine gittikçe de siner. Doğanın güçleri karşısında fazla direnilmez. Bünyen hocan olsun. Bir de düzenli yuva ya da partner gerekli.

Penisim büyür mü?



Penisimin biraz daha büyümesi için her yolu deniyorum. Bir yerden duyduğum için penisi büyütür diye bol bol salatalık yiyorum. Sizce böyle bir şey doğru mu?

CEVAP


Değerli okurum, afiyet olsun salatalık yararlı gıda. Ama her gıdanın bir hedefi var. Salatalık su ve mineral dengeni sağlayacak ama penisin büyümesi için hiçbir işe yaramayacak. Tazesini bulursan, adres ver gidip bir kasa ben alayım, turşusunu kurayım.

Bana yaklaşmıyor

18 yaşında kızım. Bir yıldır erkek arkadaşım var. Buluştuğumuzda elimden geleni yapıyorum ama o hareket bile etmiyor. Acaba neden?

CEVAP


Sevgili yavrum, senin oğlan korkuyor. Ya çok çocuk ya anasının kuzusu ya da içinde var bilmediğimiz bir korkusu. Fazla sataşma, sınırları aşma. Böyle
tehlikeli oyunlara da bulaşma.

Biraz daha büyüyüver be yavrum!

Kız beni reddetti 19 yaşındayım. Penisim 18-19 santim. Cinsel ilişkiye girmedim. Kız penisimi görünce “Ne kadar büyükmüş” dedi ve ilişkiye girmekten vazgeçti. Bu tip sorunları hep yaşar mıyım?



CEVAP

Yaşamazsın değerli okurum. Biraz büyük olmasına karşın abartılı değil. Günün birinde partnerin ya da partnerlerin alışırlar yavrum.

Erken boşalmaya çare bulamadım

Pek çok kez cinsel ilişkiye girdiğim, mastürbasyonda erken boşalıyorum. Çare bulamadım. Geneleve gittiğimizde 2-3 dakika sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP


Değerli okurum, senden rica ediyorum, evlen de gel karşıma. O zaman her şey yoluna girecek. Çünkü sürekli kadının olacak. Tedavi de yerine oturacak.

Karım anlamıyor

4 aylık evliyim. İlişkide karım boşalıp boşalmadığımın farkına varmadığını söylüyor. Bir kadın bu durum nasıl fark edebilir?

CEVAP

Sevgili okurum, bilgisizlik ve tecrübesizlik. Sanırım sen, uçan kuş misali gürültüsüz patırtısız seks yapıyor olmasın ki kadın final coşkusunu göremiyor.

Anne olur muyum?

19 yaşında kızım. Nişanlım oral seks yapınca ya da mastürbasyondan sonra “Tamam, orgazm” oldum diyorum. Anne olamazsam diye korkuyorum.

CEVAP



Sevgili okurum, çocuğun olacak. Orgazma da alışacaksın.

Boyu çok mu kısa?

28 yaşındayım, evleneceğim. Tek derdim penisimin boyu; 9.5 santim. Mutlu bir evlilik yaşayabilir miyim? Çocuk sahibi olmama engel olur mu?

CEVAP


Değerli okurum, evlen. Niye mutlu olmayasın ki? Mutluluğun ölçüsü santimetreler değil, yürekte arşınlarla ölçülecek enginlikler. Çocuğun da olacak. Onun fonksiyonlarını bozmamaya çalış. Uzaması ameliyatla 1-2 santim mümkün. Ama aklıma gelen ilk soru şu: Kasıklarında yağ birikimi varsa, penisi 1-2 santim yutuyor. Bu durumda kilo verir, yağı eritirsin.

Şüpheleniyor

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. Sevgilim şüpheleniyor. Ben daha önce kimseyle olmadım. Bunu nasıl kanıtlarım?

CEVAP



Değerli okurum, nasıl kanıtlayacaksın? Erkek arkadaşın bencil. Asla kendi yolundan sapmayacak. Sanırım seni çok hırpalayacak. Tertemiz ve kusursuz bir kız. Kocanın gözünde olacak bir cılız... Şu anda yapılacak bir şey yok. Şans senden yana olsun ama o da bunları bilsin. Ona uygun bir dille anlat.

GÜNÜN SÖZÜ
Hak güçten yanaysa adalet teraziniz onarıma muhtaçtır. H.D.

6

Sıradaki haber yükleniyor...
holder