Dr. Haydar Dümen Boş hayallere kapılma
HABERİ PAYLAŞ

Boş hayallere kapılma

Cinsellik sevdiğiniz kişiyle, doğru yer ve zamanda yaşanırsa mutluluğu yaşatır. Başkalarının anlattığı hikayeleri unutun kendinizi kimseyle kıyaslamayın, onların yaşantısına özenmeyin. Çünkü bunlar boş hayaller. Kendinizi düşünün, hayatın tadını en güzel şekilde çıkarmaya bakın.

Ayaklara bakıyorum

28 yaşındayım. Deneyimlerimi genelde genelevlerde yaşıyorum. Ayak fetişistiyim. Gördüğüm güzel ayaklar aklımdan çıkmıyor. Bu sorunu aşmak için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kesin tedavisi zor. Ama onu sana men etmek imkansız. Orta yol izlenecek. Genelevlerden kurtulmanın zamanı gelmiş. Seninle anlaşacak, uzlaşacak bir eş bulacaksın. Kendini yorup, üzme değerli birine benziyorsun. Zamanı gelince moral takviyelerini bir uzmandan alırsın.

Haberin Devamı

İlişkiyi istemiyorum

28 yaşında, 1 yıldır evliyim. Karımla ilişkiye girdiğimizde o bir türlü orgazm olamıyor. Artık onunla olmak istemiyorum. Ben onun da orgazm olmasını istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiye girmeme kararın yanlış. Daha yaşınız ne ki? Önünüzde uzun yıllar var. Tatmin olmuyorsa olmuyor. Çünkü kadınların yarısı vajinal orgazmı bilmiyor. Vajina cinsel birleşmeden önce doğum için programlanmış ve onun için yaratılmıştır. Sen zevk alıyorsan kime, niye isyan ediyorsun? Zamanla eşinin de zevk alacağını sanıyorum. Bu konuda gereken öğütleri ve yardımları bir hekimden almanızda yarar var. Sabırlı ol, üzerine gitme, estetik davran.

Kızlara doyamıyorum

21 yaşındayım. Bu zamana kadar çok kızla birlikte oldum. Kızlara doyamıyorum. Her gördüğüm kızla birlikte olmak istiyorum. Bunun tedavisi var mı?

CEVAP

Var değerli okurum, seni ruhun, gözün, iraden aç. Bu açlık beyninde fırtınalar estiriyor. Oysa hepimiz senden neler bekliyorduk? Fakülte bitecek, toplumun örnek insanı olarak iş başına geçeceksin. Ve cinsel olayları da ufak tefek kaçamaklarla kızlara da fazla zarar vermeden ve kandırmadan usülüne uygun ilişkilere bizler göz yumacağız.

Doyamıyorsan, dayanamıyorsan akşam eve gittiğin zaman ışıkları söndür, yatağa sırtüstü uzan, yarım saat “ben ne yapıyorum ya?” sorularını tekrarlayarak meditasyon yap. Yarım saatin sonunda “adam ol” diye bir ses duyarsan, mutlaka benim, korkma.

Haberin Devamı

Normali nedir?

Biz yeni evliyiz, bu yüzden hemen her gün ilişkiye giriyoruz. Acaba bunun normali nedir? Bize yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yeni evlisiniz de kaç yaşlarındasınız? Sen 30, eşin 20 ise haftada 4. Sen 19, eşin 18 ise her güne devam. Sen 60, eşin 50 yaşındaysan haftada 2’ye bayram. Ya gidin, biraz yol alın. Yorulduğunuz zaman bana sorun ama mutlaka ortalama bir sayı istiyorsanız haftada 3-4 idealdir.

Başıma ağrı girdi

21 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Bir gün mastürbasyon yaparken başıma bir ağrı saplandı. Sorun ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, işaret. Beden bir organizma olarak birbiriyle haberdardır. Bazen ayaktaki olay bile reaksiyonunu yemekte iştahta gösterebilir. Bu nedenle her gün mastürbasyon yapmaman işareti benden önce sana gelmiş. Doğa bu, akıl almaz dengeler sistemi içerisinde milyonlarca yıldır dönüyor. Ben onun karşısında nasıl ukalalık yapabilirim? Olduğu gibi koruduğumuz zaman en sağlıklı yoldayız demektir.

Haberin Devamı

Yeniden kan gelir mi?

İlk gecemizde eşime göre çok kan geldi. Biz bir daha ne zaman ilişkiye girmeliyiz?

CEVAP

Değerli okurum, kan normaldir. Bu gibi durumlarda ilişkiye 2-3 gün ara vermek hem psikolojik hem de doku bakımından uygundur. İkinci ilişkinizde kanama olabilir de olmayabilir de, bu önemli değildir.

Hamile miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım vajinanım içine boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama hala adet görmedim. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Hemen bir test yaptır, sonucunu öğren.

Spermler dışarı çıkıyor

Eşimin vajinasına boşaldıktan sonra meni, vajinadan dışarı çıkıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Okurum, öyle olması gerektiği içindir. Normaldir, doğaldır. Vajinanın içinde meniyi depolayacak bir kese ya da bir depolama ambarı yoktur. Kadınlarda böyle olur.

Yeterli mi?

18 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 6-7 santim. Bu yaşa göre uygun mu? Uygun değilse ne yapayım? Penisimi büyütmek için krem ya da başka bir şey var mı?

CEVAP

Okurum, sanırım penisinin sönük boyundan söz ediyorsun. Ereksiyon durumunu ölç, bana bir mail at.

Baba olacak mıyım?

22 yaşındayım. Askerden yeni geldim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penis boyum beni korkutuyor. Ereksiyon hali 11-12 santim. Acaba çocuk sahibi olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çocuk sahibi olursun. Ancak bunun penis boyuyla ilgisi yok. Sonucu sperm sayısı belirler. 10-11 santim penis yeterlidir. Ne var ki kadının ruhunu fethetmeyi, organını da iyi kullanmayı öğren.

6 kere mümkün mü?

Bir erkeğin günde 15-20 kere seks yapabilmesi, hatta bir tek birleşmede, 1 saat içinde 6 kere boşalabilmesi tıbben mümkün müdür? Ne olur bana cevap verin.

CEVAP

Değerli okurum, mümkün olsa sana ne, olmasa sana ne? Adam oturmuş bir kuzu yemişse sende mi yemek istiyorsun? Yavrum, niye aklınızı bunlara takıyorsunuz? Bırakın bu rekor hayallerini. Normal, doğru yola.

BÖYLE SORU YOK: Geç boşalma sorun mu?

20 yaşındayım. Birkaç farklı kişiyle oldum ve hep geç boşaldım. Kimisi “Yeter” derken, kimisi “Çok iyi” dedi. Arkadaşlarım çok geç olduğunu ve iyi olmadığını söylüyor. Penisim normal. Geç boşalma bir hastalık mı yoksa iyi mi? Ne dersiniz?

CEVAP

Aaah yeni kuşak illa bir sorun bulacak. Yoksa rahat edemez. Değerli okurum, şöyle düşün; lunaparka gittin, hızlı trene binmek için bilet sırasındasın. Dakikalarca bekledin ve sonunda trenin en önüne bilet buldun. Heyecanlısın, 1 dakika süreceğini düşünüyorsun.

Yerine oturdun. Ancak o haftaya özel alınan bir kararla 3 dakikaya çıkmış tur süresi. Ne yaparsın? Müdürlüğe gidip şikayet dilekçesi mi yazarsın? Sana yol açılmış, seninkini iyi kullan, sevgiler benden.

GÜNÜN SORULARI

Benimki sertleşmiyor

53 yaşındayım. Üç senedir sertleşme sorunu yaşıyorum. Eşimle boşanma noktasına geldik. Doktora gittim ama çare olmadı. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, bir haftadır internet sağlayıcı şirketle haşır neşir olmak zorunda kaldık. Fişi prize takıyorum ama internet gelmiyor. Tüm uğraşlar sonunda kablolarda kopukluk ve çürüme olduğu ortaya çıktı. Malum, zaman hızla akıp gidiyor. Senin kablolarda biraz iletişim kopukluğu olsa gerek.

Teknik bakıma ihtiyacın var gibi. Boşanma işini onaylamıyorum. Cinselliğin alternatifi insanlığı ön plana çıkarın. Tıbbın geliştirdiği bazı çözümler var. Sağlıklı bir hayat diliyorum.

Bahane üretiyor

33 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz. Son 2 aydır hiç ilişkiye girmiyor, bahane uyduruyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sıkıntılı ve zor günlerden geçiyor hem ülkemiz hem de dünya. Erkek arkadaşın da yaşananlardan etkilenmiş olabilir. Sen bahane ürettiğini yazmışsın. Eğer gerçekten bahane üretiyorsa bu işten sıkılmış olabilir. Sen onunla iletişim kurmaya çalış. Ciddi ciddi konuşun, belki de gitme zamanı gelmiştir. Vaktini boşa geçirme. Bir çocuğun olsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Gökyüzünün maviliğine bakın, orada kendinizi görmeye çalışın. Denemeye değer. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder