Dr. Haydar Dümen Bu hayal kadının canını yakıyor
HABERİ PAYLAŞ

Bu hayal kadının canını yakıyor

Erkekler cinsel organlarının büyük olmasını ister, hayal kurar. Aslında normal sınırların üstünde olan penis boyu hem ilişkide kadının canının yanmasına sebep olur, hem de ilerleyen yıllarda erkekte sertleşme problemleri ortaya çıkabilir.

Orgazm olmadım

Ben 3 aylık evli kadınım. Eşimle severek evlendik. Ancak evliliğimiz süresince hiç orgazm olmadım. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadının sorunu bu. Yalnız sendeymiş gibi komplekse girip tedirgin olma. Kendini sorgulamadığın gibi o dakikalarda dikkatini orgazmdan çok, olayın akışına bırak. Daha erken, zamanı gelince orgazm olacaksın. Ama 5, 10 ay sonra, bilemiyorum. Ne kadar az düşünürsen, şansın o kadar çok artacak. Yine orgazm zorluğu çekiyorsan, erkek mercek altına yatırılacak. En azından erken boşalması var mı, süre yeterli mi bakılacak. Şimdilik dert etme, keyfine bak.

Haberin Devamı

Nasıl vazgeçerim?

28 yaşındayım, evliyim. Bekarken kadınlar çok ilgimi çekiyordu. Evlendikten sonra da bu huyumdan vazgeçemedim. Acaba sorunum ne olabilir? Bu huyumdan vazgeçmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sen psikolojik açlıktan söz ediyorsun. Yani önüne gelen kadınları neredeyse çiğnemeden yutacakmış gibi bir cinsel açlık bu. Yani ruhun doymamış. Önce ruh doyar sonra beden doyarsa, beden ruha isyan eder yeter diye. Yani midede hazımsızlık başlamışsa daha bir lokma bile yutamazsın tıpkı bunun gibi.

Başkasıyla mı oldu?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım ise 18 yaşında. 20 gün önce ilişkiye girdik, adet olmak üzereydi. Olmadığını söylüyor. 3-5 santim vajinasına girdim ve kanama olmadı. Kız olmama ihtimalinden bahsediyorum. Kanama olmadan zar bozulur mu? Kız arkadaşım biriyle mi oldu? Yardım edin.

CEVAP

Okurum, hepiniz kendi yarattığınız tuzağa düşüyorsunuz. Yani kız gerdek gecesi kanamışsa, o onun el değmemişliğinin işareti olmadığı gibi, ilk gece kanamamışsa bu da kızın koklanmış olduğunu göstermez. Zar esnektir kanamaz. Zar duruyordur.

Kızlar, erkekler gibi her fırsatı değerlendirme çabasında değillerdir. Sana gönül verdiyse bunun adı aşktır, sevgidir. Çünkü kadınlar gerçekten saygıdeğer insanlardır. Biz erkekler gibi gözleri fıldır fıldır dönmez. Sevdiğin kızı üzme, saygıda kusur etme. Evleneceksen temelleri sağlam at.

Haberin Devamı

Erken boşalıyorum

22 yaşındayım. Bir aylık ilişkim var. Boşalma sürem 1 dakika. Daha önceleri 10 dakikaydı. Kız arkadaşım yüzünden mi böyle oluyor yoksa erken boşalma mı? Geciktirici spreyler kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Okurum, geçici bir heyecan dalgasından sonra “Yine mi erken boşalacağım” kuşkusu seni bu duruma getirmiş. Bu uzun zaman sürerse erken boşalmaya şartlanabilirsin. Bu şartlanmanın tedavisi var. Spreyler, doktor denetiminde olmadığı için seni yanlış yargılara götürebilir. Bana göre bir süre heyecanlanmadan, kendini yargılamadan ilişkini sürdür. 1-2 ay sonra eski performansını yakalayamazsan işi uzatma ve uzmandan yardım al.

Gebe kalır mıyım?

28 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla aynı yaştayız ve çok iyi anlaşıyoruz. 15 gün önce birlikte olduk. Benim adetimin 5’inci günüydü ve ve nişanlım içime boşaldı. Sizce hamile kalır mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kesinlikle hamile kalma durumun olmaz.

Haberin Devamı

Penisim yumuşuyor

24 yaşındayım. Şimdiye kadar 6-7 kadınla ilişkiye girdim. Son yaşadığım ilişkilerde 2 kere sertleşme olmasına rağmen tam birleşme sırasında yumuşama oluyor. Penisim 20 santim. Çok korkuyorum. Sizce neden böyle oluyor? Bu yüzden doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum ilişkiler genelevdeydi. Genelev koşullarına sıcak bakmıyorum. Orada ruhla bedenin bütünleşmesi söz konusu değil. Penisin gerçekten büyük. Bazen bu da olumsuz rol oynuyor. Nedense ülkemizde her erkek penisin normal sınırların üstünde olmasını istiyor.

Bilmiyorlar ki, o boy hem kadına zarar veriyor hem de ilerde sertleşme sorunları yaratıyor. Kesin karar için biraz sabırlı ol. Ama mutlaka bir uzman kontrolünden geçmen gerekecek. Penise yeterince kan geliyor mu? Ve gelen kanı sifon tutabiliyor mu? Bunlara bakılmalı. Çünkü penis içerdeki sünger dokunun kanla dolmasıyla sertleşir.

Kız yataktan kaçıyor

Sekiz aydır kız arkadaşım var ve çok güzel bir birliktelik yaşıyoruz. İlişkimiz çok uzun sürüyor ve bu kız arkadaşım için kabusa dönüşüyor. Bu yüzden ben daha boşalmadan kız arkadaşım acı çektiği için yataktan kaçıyor. Hocam derdime nasıl bir çare bulabilirim?

CEVAP

Okurum, yaşını yazmamışsın. Bana öyle geliyor ki, fazla mastürbasyon yapmışsın. Boşalma kapasiteni mastürbasyona programlamışsın. Kadına geçişte zorlanıyorsun. Kuşkusuz düzelecek. Ancak fantezilerle beynini kamçıla. Kıza alışmaya çalış. Sonra yeniden görüşelim.

Güçlük çekiyorum

18 yaşında kızım. 21 yaşında sözlüm var. Bir süre önce ilişkiye girdik. İlişkiden zevk almakta güçlük çekiyorum. Penisi vajinaya girer girmez boşalıyor. Bu neden kaynaklanıyor? İlaç faydalı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, cinselliğe çok erken başlamışsın. Ama olan olmuş, böyle devam edecek gibi gözüküyor. Her ikinizin yaşı evlilik için erken. Çünkü evlilik sadece cinselliğe dayalı olduğunda yürümüyor. Evliliğin bir parçası cinsellik. Tabii ki bir meslek sahibi olmak, para kazanmak, doğacak çocukların sorumluluğunu almak gibi görevlerin bulunduğu ciddi bir kurumdur evlilik. Bunları neden yazıyorum? Sözlünün erken boşalması var. Bu da onun heyecanlarından, psikolojik cinsel yapısından ve senin gençliğinden kaynaklanıyor. Çünkü ruh ve ten olarak onu çok heyecanlandırıyorsun. Tedavisi var.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar hep hayallerimde

18 yaşındayım. Aklım hep kızlarda ve cinsellikte. Kendimi toparlayamıyorum. Kızlarla hayallerimde konuşuyor ve sevişiyorum. Sonunda da mastürbasyon yapıyorum. Ne olacak bu durum?

CEVAP

Yavrum, akıllı ol, derslerine çok çalış. Eve gelince afra tafra yapma. Sinirli olma. Önünde 70 yıl kullanacağın enerji depon var. Musluğu yalama yapma. Ve kendine saplanıp kalma. İleride kadınının da ahını alma. O sana nice umutlarla gelecek.

Ama senin organ da kadını değil, mastürbasyon yolunu seçecek. Ara bul o zaman Haydar Hoca’nı. Kim bilir nerede olacak? Bak değerli çocuğum, haftada 2-3 kez mastürbasyon yeter. Çünkü bu işin sonu beter. Gittiğim bu yollar yol değil. Olmadık şeye senin boynunu eğdirir. Çok hayale dalma. Kendini de cinsellik çayırına salma.

GÜNÜN SORULARI

İki dakika sonra erken boşalıyorum

Uşak’lıyım. 54 yaşındayım. 31 yıllık evliyim, cinsel ilişkiye girdikten 2 dakika sonra erken boşalıyorum. Hemşehriniz olarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

CEVAP

Vay be hemşehrim, aynı yollardan 36 yıl arkadan gelen memleketlim. Hiç sorma, hemşehrimiz olunca ‘kılı kırk yararız’ değil mi ama? Yok yok, konu sağlık olunca Hipokrat yeminim gelir hemen aklıma. Genç delikanlı, acaba şeker hastalığı falan mı diye düşünüp bir baktırsak ne dersin? Yolla bana o sonuçları. Ben sana uzaktan yol göstereceğim. Olmazsa pandemi bitince buluşuruz okurum.

Kadın da cinsel organımı kısa buldu

18 yaşındayım. Bir kadınla ilişkim oldu. Kadın penisimi küçük buldu. Kısa ve kalın bir penisim var. Bunu o kadın da söyledi. Penisim 17.5 santim. Bu yaşımdan sonra büyür mü? Sorun hangimizde?

CEVAP

Of be oğlum, yahu sizin aklınız nerede? Şu köşemizi hiç mi okumadın? Neresinden tutsak sorun elimizde kalır. Bu kadar mantıksızlığa akıl mı dayanır? Atma, attırtma genç ve zıpır okurum. Kadın biraz üşütmüş, sen de üşütmek üzeresin. Gözler sulandı, beşi şeş gördü. Okurumuzla, partneri santimleri karıştırdı, ölçümde fena halde çuvalladı. Bu yaşından sonra sayıları karıştırdı.

GÜNÜN SÖZÜ

Disipline edilmeyen akıl dümensiz gemi gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder