Dr. Haydar Dümen Bu işin anahtarı kadında
HABERİ PAYLAŞ

Bu işin anahtarı kadında

Erkeklerin hayali daha büyük cinsel organ, bunu herkes biliyor. Ama kadınlar bu yüzden isyan ediyor, bazıları da eşinden soğuyor. Beyler, unutmayın bu işin anahtarı kadında, ona eziyet etmeyin...

BÖYLE SORU YOK!

İçim dışım pilav oldu

8 aylık evliyim. Cinsel hayatım durağanlaştı. İçim dışım pilav oldu. Arada üzerine kuru fasulye dökesim var. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu evrensel sorunu tüm erkekler yaşar. Gönül uçak ister, uçar ama bir de bunun yere konması var. Oysa pistte yer yoksa, dön havada yavrum dön olur!!! Uçağın rotasını yasalar törelerle birlikte imzaladı, kural çizdi. Başka uçaklara karışır ya da çaktırmadan onların havaalanlarına inersen, sonrası bilmece olur. Onu ben değil, şans belirler. Sen bu konuda pilav yiyip isyan edeceğe benzersin. Önüne konulan nimet acı olmasın, içinde taş bulunmasın, dişlerin de kırılmasın. Ağzın yansa da ona sen razı olursun. Ilık ılık bir şeyler akıyor Kız arkadaşımı görünce saç telimden ayak tırnağıma kadar içimden ılık ılık bir şeyler akıyor. Sizce bu nedir?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, deneyimsizsin. Açlığı ruhunda ve tüm dokularında hissettin. Kızı görünce ayaklarından saç teline bedenini kaplayan terin yanında içindeki insanlığı hiç unutma. 5-10 yıl sonra damlası bile kalmayacak. Ellerin titrerken o içindeki ılık duyguyu da “Ah ne günlerdi” diye anacaksın. 25 yaşından önce evlenme. Bu duygularını eğitip terbiye edeceksin. Kendine göre değil, evleneceğin kıza göre hazırlayacaksın. Çünkü iki ruh bir bütün olacak, o ikili bütün preste sıkılır gibi sıkılınca şak diye bir çocuk doğacak, işte ikinizin de dünyasını o kuracak.

Yarı yolda bırakıveriyor

Kız arkadaşımla sevişiyoruz. İlişkiye girmek istiyorum, penisim yarı yolda su koyuveriyor. Yerinden kalkmıyor. Kıza rezil oldum. Ne yapayım?

CEVAP

Boşversene, böyle acemi çaylak yarışlara katılmazsın. Maratonu kazanacağını sanıyorsan ‘Yavaş yavaş çıkacaksın bu merdivenlerden’ diye başlayan şiire göre yaşa. Yani daha öğrenme aşamasındasın. Ya yaşın ve işin, ağzındaki dişlerin, ayağındaki pabuçların nasıl?

Haberin Devamı

Ben öyle pabuca mabuca bakmam. Keyifli yol bulunca yalınayak da olsa giderim. Adım attığın kapıdan seni geri iterlerse, yere düşer, ayağa kalkamazsın. İdare et, ayrıntı bilmeden bu konuda yazacaklarım bu kadar. Kızın halini bildirmeden benden sadece aferin (!) beklersin.

Çok aşağı doğru

Penisim çok fazla aşağıya doğru. Ne yapmalıyım? İlerde sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, aşağısına, yukarısına biz karışamayız, sen de karışamazsın. Onlar da akıl olmadığından sözle, uyarıyla da yola gelmezler. Ama kendi haline bırakırsan en mükemmel oluşumu tamamlar ve senin de yüzünü kara çıkarmaz.

İlişkiye girdiğimi anlar mı?

18 yaşında kızım. Eski sevgilimle birlikte olduk ama penisi tam girmedi, kanama olmadı. Vajinam eskisine göre biraz açıldı. Kızlık zarım bozulmuş mudur? Bu açıklıktan biriyle birlikte olduğum anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, birleşme yaptığın anlaşılmaz. Kızlık zarı vajinanın tam girişindedir. Başı bile girmiş olsa demek ki kanamayan cins. Bu durumda sorun yoktur. Dilediğinle evlenebilirsin. Yüzde 90 evlendiğin kişide de kanamayacaktır. Ama ne zaman istersen jinekologtan zarının yırtılmamış olduğunun raporunu alabilirsin. Kızlık zarım bozuldu mu?

Haberin Devamı

19 yaşında kızım. Nişanlımla ilk defa birlikte oldum. Nişanlımın penisinde kan vardı. Adet gördükten 2 gün sonra birlikte olduk. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? CEVAP

Sevgili okurum, siz kızlık zarını betondan duvar mı sanıyorsunuz? Öyle olsaydı cinsel birleşmeler sıfırlanırdı. Kızlık zarı esnek ve sapan lastiği gibidir. Dolayısıyla gerilince yırtılır, kanar. Ya da esnekliği fazlaysa ne yaparsan yap, kanamaz. Sen kanadın. Kendince kadın oldun, bunu içine sindirirsen dünyanın en mutlu insanı olursun.

Sizce hamile mi?

Kız arkadaşımın stresten dolayı adeti gecikti. Biz o gün sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben vajinasına boşaldım ama hemen sildim. Sizce hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, bilemem. Hamile kalma olasılığı yüzde 10 bile değil. Bundan sonrası şansa kalmış. Sen de içeri akıtmayıverseydin be yavrum. Sizde acemilik olduğu için biz tahmin etmekte zorlanıyoruz.

Neden zor sertleşiyor?

Mastürbasyon yaparken sertleşmesi biraz zor oluyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, canı öyle istemiş.

Kızlar benden kaçıyor

27 yaşındayım, penisim 20 santim. Kızlarla ilişkiye girmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Kızlar kaçıyor, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mektuplarınızın yüzde 10’u bu konuyla ilgili. Büyük, kaçıyorlar. Kaçmayıp ne yapsınlar? Sen kız olsan kaçmaz mısın? Çünkü korkarsın. Evleneceğin zaman mümkünse evlenmeden önce kızın haberi olsun. Yani suçüstü yakalanma. Gerisi kolay, onu çözeriz.

Büyük buluyorlar

23 yaşındayım ve penisim 21 santim. Kiminle ilişkiye girsem 2’ncide kaçıyor. Doymuyorum. Partnerlerim penisimin büyük olduğunu söylüyor. Çok sıkılıyorum. Ne yapayım? RUMUZ: ADMIN ATEŞLİ

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının ya da kadının boyunu bile bile evlenmenize razı olması çözümün anahtarının kadında olduğunu gösterir. Sorun yaşanmazsa evlilik devam eder. Sen aç birinin biber dolmasına saldırdığı gibi hepsini yutmaya ve yutturmaya çalışmazsan ağır ağır, usulen ve incitmeden yola devam edersen mutluluklar sizin, ben onayladım.

1 dakikada boşalıyorum

22 yaşındayım. İlişkiye girdiğim zaman 1 dakika sonra boşalıyorum, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, şikayetinin adı erken boşalma. Erkeklerin ortalama yüzde 40’ında var bu sorun. Evlendiğinde problem yaşayabilirsin. Ama hiç üzülme tedavisi var. Önce olumlu şartlar oluşacak, dokular birbirine alışacak. Ruhlar kenetlenecek, sorun yaşarsan doktor ziyareti gerekecek.

Nişanlım şüpheleniyor

Nişanlımla ilişkiye girdim, çok az kanama oldu. Nişanlım şüphe duyuyor. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, erkek arkadaşına hemen yol ver. Bilimsel falcılık yapıyorum: Arkadaşın seninle evlenmeyecek, sevdiği kesin. Ama sevgi evlilik için yeterli değildir. Kendi yaparken iyi, sen başkasıyla evlenirken kız olmasan o sorun yaşamayacak. Ama erkek kabadayılığıyla seni sorgulayacak. Düşün ve kararını ver.

Haftada 1 iyi mi?

17 yaşındayım. Mastürbasyonu bırakmak istiyorum, haftada 1’e düşürdüm. Yeterli mi yoksa bırakayım mı?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona erken başlamışsın. Ham karpuzu koparıp kesince ne görürsün? Kırmızı yerine pembemsi renk. Sahibine “Bu niye pembe?” diye sorarsın. O da “Evladım daha yeterince olgunlaşmamış” der. Doğada kurallar değişmez. Mesajı aldın sanırım. Haftada 1 iyidir. Devam et ve bırakma.

Ne zaman ilişkiye gireyim?

21 yaşında kızım. Kızlık zarı bozulduktan sonra kaç gün ilişkiye girmem gerekiyor?

CEVAP

Sevgili kızım, zar bozulduktan 2 gün sonra istediğin kadar ilişkiye girebilirsin, yavrum bu ne telaş?

GÜNÜN SÖZÜ

Her toplum kendi mitini yaratır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder